Doček Nove Godine 2022 Novogodišnja putovanja - Nova Godina Beograd

Nova godina obeležava se veselo širom naše zemlje, a svako mesto ima svoj specijalninovogodišnji program po kom je prepoznatljivo.Ponude za Novu godinu obuhvataju docek u kafani , klubu , restoranu , hotelu ili na splavu , a svaki od njih ima da ponudi nešto specifično i spektakularno.

 

Ako se odlučite za Beograd Nova godina će vam garantovano biti nezaboravna, jer je prestonica poznata po dobrim zabavama koje traju do ranih jutarnjih sati i na kojima je sve podređeno vašem dobrom provodu. Goste uveseljavaju najpoznatiji muzički izvođači, toče se najbolja pića, a kada se kazaljke poklope u ponoć možda vas iznenadi nastup trubača ili otvaranje flaše šampanjca.

 

Kada je u pitanju Novi Sad Nova godina proslavlja se u sličnom maniru. Preko dana širom grada se organizuju dnevne žurke za one najveselije, a potom sledi doček Nove godine u brojnim poznatim lokalima širom grada.

 

Putovanja Nova godina

 

Iako za doček Nove godine možete izabrati neki od naših gradova, dosta ljudi se odlučuje i za novogodišnja putovanja . Ovo je takođe odlična opcija, jer vas u svetskim metropolama očekuje pravi spektakularni doček. Evropske destinacije poznate su po grandioznom vatrometu za Novu godinu koji se može videti iz svih delova grada, a koji traje dovoljno dugo da u njemu možete zaista uživati. U inostranstvu su posebno popularni i tradicionalni božićni marketi, na kojima za doček možete kupiti različite rukotvorine, domaće kolače ili ukusne napitke. Svakako, najprodavanije piće tih dana je vrelo kuvano vino, sa začinima poput cimeta, karanfilića i muskatnog oraščića. Ulice svetskih metropola ukrašene su novogodišnjim dekoracijama, okićenim jelkama i svetlucavim sijalicama koje stvaraju iluziju miliona snežnih pahulja. Budite sigurni da kada se proslavlja Nova godina putovanja su zaista odličan izbor za nezaboravnu zabavu.

 

Ako se i dalje dvoumite gde za Novu godinu, imajte u vidu da putovanja za Novu godinu mogu biti prava avantura za vas i vašu voljenu osobu. Putovanja za dvoje su prilika da se u potpunosti posvetite jedno drugom i da uživate u jedinstvenim trenucima provedenim zajedno. Međutim, vikend putovanja su prava stvar i za doček Nove godine sa prijateljima, gde možete stvarati nove zajedničke uspomene za sva vremena. Ako vam je problem da planirate unapred, možete se odlučiti i za last minute putovanja koja su dostupna nekoliko dana pred docek Nove godine. Ponude za Novu godinu podrazumevaju i jeftina putovanja koje ćete moći sebi da priuštite ukoliko imate manji budžet.

 

Za koji god grad da se odlučite, zasigurno nećete pogrešiti. Putovanja za Novu godinu jednostavno garantuju docek za pamćenje.

 

Odaberi putovanje po svojoj meri!


Nagradna igra za docek Nove godine


Nagradna 3 pitanja

1. Koji vam se sajt od ova tri svidja najvise i zasto?
A. www.novagod.com
B. www.docek.rs
C. www.kudaveceras.rs

2. Koji vam se docek svidja najvise i zasto?
A. Perla event hall
B. Ser Zil event centar
C. Klub Gaucosi

3. Koja vam se usluga portala najvise dopada i zasto?
A. Isporuka novogodisnjih karata na kucnu adresu
B. Opcija kupovine karata u centru grada na Obilicevom vencu
C. Call centar za sve informacije o ponudama za docek Nove godine.

Osvojite vredne nagrade, vip karte, vaucere za putovanja, popuste, mobilni telefon i jos mnogo vrednih nagrada!
Odgovor u vidu SMS posaljite na 064-111-22-33 sa sledecom porukom:
1. A,B,C i obrazlozenje
2. A,B,C i obrazlozenje
3. A,B,C i obrazlozenje
Ime i prezime, ulica i broj, mesto i postanski broj, email i broj telefona.

Iako se ne vidimo portal novagod.com vam zeli - Srecnu Novu godinu!