Sardinija Doček Nove Godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

 Sardinija Doček Nove Godine slike fotke

Doček nove godine - Program


CENA:

od 345 do 415 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Nova godina iz snova.
 
 
 
Program putovanja Doček:
 
1. dan 
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera1102 u 06.00 h. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia (JU 6540) u 08.00 h. Sletanje u Kaljari u 10.10 h. Po sletanju odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio - palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo - srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.
 
2. dan 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na brod. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Poseta fabrici koja proizvodi tunu od 1830. godine, najpoznatija u ovom delu Italije. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel brodom i autobusom. Noćenje.
 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog obilaska pećine “Is Zuddas”. Odmah po ulasku na svodu su tragovi reliktnih vrsta prisutnih samo na Sardiniji i na Korzici. Najlepši deo unutrašnjosti je pećinski nakit koji izgleda kao orgulje dok su zidovi prekriveni belim krečnjakom. Izlet uključuje transfer od hotela do pećina, vožnju brodom i obilazak unutrašnjosti sa licenciranim vodičem. Uveče doček Nove Godine u hotelu Santa Maria ili smostalna organizacija najludje noći. Godina Nova na najboljem mestu doneće vam sreću. Transfer za goste hotela Mori i Panorama obezbeđen. Noćenje.
 
4. dan
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet “Nora i Pula”. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Poseta crkvi Saint Efisio odakle se pruža pogled na prelepu plažu i zaliv. Nastavak putovanja do Pule, obilazak zanimljivog turističkog grada i poseta Arheološkom muzeju. Povratak u hotel. Noćenje.
 
5. dan 
Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer na aerodrom oko 12.00 h. Predviđeno vreme poletanja u 14.30 h. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia (JU 6541). Sletanje u Beograd u 16.30 h. Kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 02.01. 5 dana 345 € Hotel Meditur Santa Maria 3*
29.12. 02.01. 5 dana 395 € Hotel Mori 3*
29.12. 02.01. 5 dana 415 € Hotel Panorama 4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2+1 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 02.01. 5 dana 345 € Hotel Meditur Santa Maria 3*
29.12. 02.01. 5 dana 395 € Hotel Mori 3*
29.12. 02.01. 5 dana 415 € Hotel Panorama 4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove

 
 
Ekskluzivno direktan čarter let

Polazak: 29.12.
Povratak: 02.01.
Napomene:
- Treća odrasla osoba i dete 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju u hotelima Mori i Panorama ostvaruju popust 20 €
- U hotelu Meditur Santa Maria ne postoje trokrevetne sobe
- Doplata za jednokrevetnu sobu: hotel Meditur Santa Maria - 65 € / hotel Mori - 75 € / hotel Panorama - 95 €
- Jednokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa
- Mogućnost doplate za polupansion (izbor-ručak ili večera, švedski sto) u restoranu Blue-Note u centru Kaljarija 18 € po obroku.
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg
 
Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Kaljari - Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
- Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfere prema programu
- Panoramsko razgledanje grada
- Usluge vodiča na srpskom jeziku
- Troškove organizacije i vođenja putovanja
 
Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse 36,01 € na dan objavljivanja programa (Beograd 16,50 €, Kaljari 19,51 €) - plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni)
- Fakultativne izlete
- Putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 € (za 5 dana za odrasle od 18-70 godina je 746 din i za 5 dana za decu od 6 meseci - 18 godina je 580 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji - plaćanje u agenciji!
- Individualne troškove putnika
 
Opis hotela:
Hotel Meditur Santa Maria 3* www.mediturhotelcagliari.it ili Hotel Metropol
Hotel je udaljen 5 km od aerodroma, luka i glavna tramvajska stanica su udaljene 3, 5 km od hotela. Autobusom je dobro povezan sa centrom grada. Sobe su opremljene kupatilom, fenom, tv-om. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.
Hotel Mori 3* www.hotel4mori.it
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u srcu Kaljarija, 300 metara je udaljen od najbliže autobuske i tramvajske stanice, na pešačkoj udaljenosti od luke i Univerzitetskog centra grada. Poseduje sobe opremljene kupatilom, tvom, klima uređajem.
Hotel Panorama 4* www.hotelpanoramasardinia.com
Hotel se nalazi u mirnom delu grada, ispred hotela nalazi se autobuska stanica, od gradske plaže je udaljen 5 km, centar grada je na pešačkoj udaljenosti. Prostrane sobe su opremljene tv-om, kupatilom. Na 8 spratu hotela nalazi se restoran i bar sa prelepim pogledom na grad i more.
Hotel Metropol za doček Nove godine izgleda zaista spektakularno.
 
Fakultativnih izleti:
Naziv izleta / Cena po osobi u pretprodaji / Cena po osobi na destinaciji
- Ostrvo San Pietro / 40 € / 45 €
- Pećine Is Zudas / 25 € / 30 €
- Nora i Pula / 30 € / 35 €
- Svečana Novogodišnja večera / 50 € / 55 €
 
Uslovi i načini plaćanja aranžmana:
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate
- 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put
- platne, kreditne kartice: visa, maestro, master, dina. (broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice)
- čekovima gradjana na 3 mesečne rate datumirani svakog 15-og u mesecu
- putem administrativne zabrane na 3 mesečne rate
- započeti način plaćanja ne može se menjati
 
Napomena:
- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R Srbije, Koordinaciona uprava).
- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 
Važne napomene:
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje
 
Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja je 100 putnika.
Minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika za svaki izlet.
Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Rezervacija za Sardinija Doček Nove Godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


8946

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


495