Beč 5 dana bus doček Nove godine - Hit ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Beč 5 dana bus doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

od 149 do 149 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u prelepom zimskom Beču uz čašu čuvenog punča u ruci!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd, Novi Sad
Polazak iz Beograda oko 21:00 čas sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 22:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.
 
2. dan Outlet Parndorf  - Beč - Nova godina
Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U podnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city, Dunavski toranj... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 
3. dan Beč - Baden / Bratislava - Beč - Doček Nove godine Repriza
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta:
* do Badena - svetski poznate banje i lečilišta. Po dolasku u Baden šetnja kroz mesto koje obiluje raskošom, još od početka XIX veka, kada je tu bila letnja rezidencija Cara Franca I. Betoven je svoja najpoznatija dela stvarao, baš ovde, inspirisan pejzažima banje, i danas je moguće posetiti kuću u kojoj je živeo. Poznata termalna kupališta upotpunjuju sliku grada koga nazivaju „grad bašti", zbog hiljade zasađenih ruža u gradskom jezgru. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč.
* do Bratislave - glavnog grada Slovačke. Prepodnevni dolazak u Bratislavu. Po dolasku panoramski obilazak grada: brdo Slavin, tvrđava, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, biskupska palata, palata Gaskalović, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 
4. dan Beč - dvorac Šenbrun - Dunavski toranj - Prater
Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun - letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravna panorama Beča i Dunava. Nakon posete Dunavskog tornja, mogućnost fakultativnog odlaska u Prater - najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije - muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera - Rizenrad...U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju prema Beogradu, Novom Sadu.
 
5. dan Novi Sad, Beograd
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
 
 
Srećna Nova godina!

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova Godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 149 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja za doček Nove godine

 
 
Outlet Parndorf - Beč - Dvorac Šenbrun - Dunavski toranj -Bratislava / Baden
5 dana / 2 noćenja

Termin: 30.12. - 03.01.

Opis i lokacija hotela:

 

- Smeštaj je u Beču (Austrija) u hotelu u rangu 2*. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i nalaze se na liniji gradskog prevoza. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta:

 

Hotel Ibis Budget Wien Sankt Marx

 

Franzosengraben 15, A 1030 Vienna, Austria

 

- Hotel se nalazi na oko 5 km od samog centra grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima restoran i parking. Sobe su sa kupatilom (odvojenim tušem i WC-om) , TV-om, bežičnom internet konekcijom, klimom, radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Smeštaj u trokrevetnim sobama je moguć samo za 2 odrasle osobe i decu do 12 godina.

 

Doplata za 1/1 sobu: 40% od cene aranžmana

 

Popusti:

 

- deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu),

 

- deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu), osim ako je smeštaj u hotelu Ibis Budget, gde deca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu).

 

Cena aranžmana obuhvata:

 

- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom),

 

- smeštaj u Beču (2 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu Ibis Budget Wien Sankt Marx u dvokrevetnim sobama,

 

- obilaske prema programu (Beč - panorama grada),

 

- troškove organizacije i vođenja aranžmana,

 

- usluge licenciranog pratioca grupe.

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

 

- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 eur) - 5 eur (osobe od 19 - 64 god.), 3 eur (deca od 0 meseci - 18 god.), 10 eur (osobe od 65 - 80 god.) - preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja,

 

- ulaznice i fakultativne izlete.

 

Cene fakultativnih izleta po osobi(Nova godina):

 

- podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno:

 

- Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) - 25 eur odrasli / 15 eur deca,

 

- Dunavski toranj (sa ulaznicom) - 10 eur / 5 eur deca,

 

- Bratislava - 15 eur / 10 eur deca,

 

- Banja Baden - 15 eur / 10 eur deca,

 

- Prater - 5 eur odrasli / deca gratis.

 

Napomene u vezi fakultativnih izleta:

 

- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

 

- Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...

 

- Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

- Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

Rezervacija za Beč 5 dana bus doček Nove godine - Hit ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12387

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


437