Sardinija 5 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Sardinija doček Nove godine first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 345 do 415 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Nova godina Beograd - Avio

Gde za Doček Nove godine?

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan 

 

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Eurojet-a 1102 u 06.00 h. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia (JU 6540) u 08.00 h. Sletanje u Kaljari u 10.10 h. Po sletanju odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.

 

2.dan 

 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet “Nora i Pula”. Noćenje.

 

3.dan - Nova godina/Doček

 

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost poludnevnog fakultativnog obilaska pećine “Is Zuddas”. Doček Nove Godine u sopstvenoj režiji ili mogućnost organizovanja svečane Novogodišnje večeru u hotelu Santa Maria. Noćenje.

 

4.dan - Repriza Nove godine

 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, preporučujemo da posetite gradsku plažu, Poetto, stari grad i uživate u pogledu sa Bastione San Remy. Noćenje.

 

5.dan 

 

Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer na aerodrom oko 12.00 h. Predviđeno vreme poletanja u 14.30 h. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia (JU 6541). Sletanje u Beograd u 16.30 h. Kraj programa.

 

Želimo vam predivan doček na ovom prelepom ostrvu.

Informacije i rezervacije

 * za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača 2+1 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom

 

 

 

 

<

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina

 
 
Ekskluzivno - direktan čarter let

 
Opis hotela:
- Hotel Meditur Santa Maria 3* www.mediturhotelcagliari.it
- Hotel je udaljen 5 km od aerodroma, luka i glavna tramvajska stanica su udaljene 3,5 km od hotela. Autobusom je dobro povezan sa centrom grada. Sobe su opremljene kupatilom, fenom, tv-om (bez balkona). Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.
- Hotel Mori 3* www.hotel4mori.it
- Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u srcu Kaljarija, 300 metara je udaljen od najbliže autobuske i tramvajske stanice, na pešačkoj udaljenosti od luke i Univerzitetskog centra grada. Poseduje sobe opremljene kupatilom, tv-om, klima uređajem, bez balkona.
- Hotel Panorama 4* www.hotelpanoramasardinia.com
- Hotel se nalazi u mirnom delu grada, ispred hotela nalazi se autobuska stanica, od gradske plaže je udaljen 5 km, centar grada je na pešačkoj udaljenosti. Prostrane sobe su opremljene tv-om, kupatilom, bez balkona. Na 8 spratu hotela nalazi se restoran i bar sa prelepim pogledom na grad i more.

Napomene:
- Treća odrasla osoba i dete 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju u hotelima Mori i Panorama ostvaruju popust 20 eur.
- U hotelu Meditur Santa Maria ne postoje trokrevetne sobe.
- Doplata za jednokrevetnu sobu: hotel Meditur Santa Maria-65 eur/hotel Mori-75 eur/ hotel Panorama-95 eur.
- Jednokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.
- Mogućnost doplate za polupansion (izbor-ručak ili večera, švedski sto) u restoranu Blue-Note u centru Kaljarija 18 eur po obroku.
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23kg i kabinskog (ručnog) 8 kg.

Cena aranžmana uključuje:
- povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let),
- smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
- transfere prema programu,
- panoramsko razgledanje grada,
- usluge vodiča na srpskom jeziku,
- troškove organizacije i vođenja putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:
- aerodromske takse 36,01 eur na dan objavljivanja programa (Beograd 16,50 eur, Kaljari 19,51 eur) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni),
- fakultativne izlete,
- putno osiguranje,
- individualne troškove putnika.
- Nova godina restorani - meni i piće.

Predlozi fakultativnih izleta:
- Nora i Pula - Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Poseta crkvi Saint Efisio odakle se pruža pogled na prelepu plažu i zaliv. Nastavak putovanja do Pule, obilazak zanimljivog turističkog grada i poseta Arheološkom muzeju. Cena izleta po osobi 40 eur.
- Pećina „Is Zuddas“ - Pećina Is Zuddas udaljena je 60 km od Kaljarija. Odmah po ulasku na svodu su tragovi reliktnih vrsta prisutnih samo na Sardiniji i na Korzici. Najlepši deo unutrašnjosti je pećinski nakit koji izgleda kao orgulje dok su zidovi prekriveni belim krečnjakom. Izlet uključuje transfer od hotela do pećina, vožnju brodom i obilazak unutrašnjosti sa licenciranim vodičem. Cena izleta po osobi 35 eur.
- Svečana novogodišnja večera - Cena večere (menu) uz čašu vina i šampanjca sa muzičkim programom iznosi 45 eur po osobi. Večera i šou će biti organizovani u hotelu Santa Maria (transfer za goste hotela Mori i Panorama uključen u cenu).

Način plaćanja za Novu godinu:
- gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
- kreditne kartice Banca Intesa: Master Card i Visa na 6 rata bez uvećanja,
- platne kartice Komercijalne Banke: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, na 6 rata bez uvecanja.
- čekovi građana:
- mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
- mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije , ostatak na 5 mesečnih rata.
- preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije
- kredit: agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

Napomena:
- Cene su izražene u eur-ima ili din-arima.
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja.
- Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate.
- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

Napomena specijal:
- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, koordinaciona uprava).

Važne napomene:
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
- Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
- Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja je 100 putnika.
- Minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika za svaki izlet.
- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Rezervacija za Sardinija 5 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


15322

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


838