Amsterdam 5 dana Nova godina - FIrst Minute Ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Amsterdam 5 dana Nova godina first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 535 do 555 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Nova godina Hotel Amsterdam Beograd Polazak

Doček Nove godine Amsterdam - Oseti slobodu i provedi se!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera 1102 Eurojet-a u 15.50. Let za Amsterdam kompanijom Air Serbia (JU 364) u 17.50. Dolazak u Amsterdam u 20.25. Po dolasku transfer do hotela. Noćenje.

 

2.dan Doček Nove godine - Doručak. Odlazak tramvajem do centra grada na pešačko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Оpera, reka Amstel, mostovi, četvrt Crvenih fenjera, fabrika dijamanata. Samostalni povratak. Individualni doček Nove Godine. Mogućnost: doček Nove godine hotel Amsterdam. Noćenje.

 

3.dan - Repriza Nove godine  -Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Mini holandska tura (vetrenjače, klompe, sirevi). Poseta živopisnom seocetu Zaanse Schans - poznatog po vetrenjačama, obilazak jedne od vetrenjača. Obilazak gradića Volendam poznatog po radionicama klompi i sirevima. Po završetku izleta transfer do hotela. (Cena izleta po osobi - 55 eur). Noćenje.

 

4.dan - Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Velika holandska tura (Hag, Ševeningen, Roterdam). Poseta grada Haga, gde je sedište Parlamenta Kraljevine Holandije i Palate Mira. Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije - Ševeningena. Šetnja obalom Severnog mora. Nastavak puta do Roterdama - centra moći i najveće luke na svetu. Obilazak grada: Euromast toranj, Kijkubus (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada. Slobodno vreme za šetnju. U večernjim časovima povratak u Amsterdam. (Cena izleta po osobi - 75 eur). Noćenje.

 

5.dan  - Doručak. Slobodno vreme za samostalno istraživanje grada. U 18.30 h, organizovan transfer od hotela do aerodroma. Let za Beograd kompanijom Air Serbia JU 365 u 21.20 h. Dolazak u Beograd u 23.35 h. Kraj programa.

Želimo vam divnu Novu godinu u Amsterdamu i nezaboravni doček!

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

 polazak   povratak   trajanje   cena   napomena 
30.12. 03.01. 5 dana 555 €  
30.12. 03.01. 5 dana 535 € Promo cena za rezervacije do 01.11.

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine Amsterdam

 
Polazak: 30.12. 
Povratak: 03.01.
 
Cena:
- Promo cena za rezervacije do 01.11. 535 €
- Redovna cena po osobi 555 €

Popusti i doplate:
- Dete od 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih 265 €
- Doplata za jednokrevetnu sobu: 150 €

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Amsterdam-Beograd sa Air Serbia-om
- Smeštaj u hotelu Motel One 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Amsterdamu prema programu
- Pesacko razgledanje grada (3 sata) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku
- Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Avionske takse (92 € na dan objavljivanja programa) - plaćanje u agenciji u rsd (cena je podložna promeni)
- Fakultativne izlete
-Gradsku taksu, plaća se na licu mesta
- Individualne troškove putnika
- Putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 € (za 5 dana za odrasle od 18-70 godina je 746 din, a za decu od 6 meseci-18 godina je 580 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji - plaćanje u agenciji!
- Nova godina hotel Amsterdam(proslava dočeka)

Opis hotela:
Hotel Motel One 3* - Amsterdam www.motel-one.com/de/hotels/amsterdam
Hotel “Motel One” se nalazi 400 metara od Kongresnog centra RAI. Gosti mogu uživati u baru u okviru objekta. Na raspolaganju je 24-časovna recepcija. Sve sobe u hotelu su klimatizovane i sadrže flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Muzej Hajnekena (Heineken Experience) je udaljen 3, 1 km od motela One Amsterdam, a Muzejski trg se nalazi na 2, 2 km. Od aerodroma Shiphol, udaljen je 9 km. Od glavnog trga u Amsterdamu udaljen je 6 km.
Napomena: Trokrevetne sobe su na upit (mogućnost smeštaja samo dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina na fotelji na razvlačenje).

Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
- Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
- Kreditne kartice:Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina)
- Čekovi građana:
- Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
- Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rataod po 10% na ostatak dugovanja.
- Diners kartica: mogućnost plaćanja do 3 mesečne rate uz uvećanje od 5% i 6 mesečnih rata uz uvećanje od 10%. Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Eurojet-a.
- Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari viza(plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Agencija Eurojet ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava).

Rezervacija za Amsterdam 5 dana Nova godina - FIrst Minute Ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12166

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


431