Call Centar

Želite da vaš doček Nove godine bude poseban, jedinstven i prepun uzbuđenja? Obratite se Call centru novagod.com i osigurajte sebi mesto na najatraktivnijim događajima u Beogradu, Novom Sadu i šrom Srbije!

 

Pozovite 060/668-24-63i doživite nezaboravan doček Nove godine! Pomoći ćemo Vam da izaberete novogodišnju proslavu baš po Vašoj meri - zato što imamo puno iskustva i zato što mi poznajemo organizatore.

 

Sa ponosom ističemo da je naš portal novagod.com osnovan još 2004.godine, a Call centar otvoren 2011. Naše iskustvo u radu sa organizatorima, kao i višedecenijska praksa, stoje vam na raspolaganju. Pitajte nas bilo šta u vezi sa dočekom Nove godine koji vas interesuje, a mi ćemo se potruditi da Vam maksimalno izađemo u susret sa korisnim savetima, informacijama i preporukama.

 

Pored rezervacije mesta i kupovine karata, kod nas možete dobiti odgovore na pitanja poput : “Gde za Novu godinu?”, “Koje je najbolje mesto za doček Nove godine”, “Gde je najbolji provod za Novu godinu”, “Gde nastupaju poznati za doček”, “Koja je cena dočeka Nove godine?” i slično. Na sva ova pitanja mi imamo odgovore jer su iza nas godine iskustva u saradnji sa najpoznatijim restoranima, hotelima, kafanama, splavovima i klubovima u kojima se organizuje najbolji provod za doček Nove godine.

 

Naša misija je da vam pružimo nezaboravno iskustvo dočeka Nove godine. Bez obzira da li želite da uživate u glamuroznoj gala večeri, nastupima muzičkih zvezda i poznatih izvođača, provedete noć u najpopularnijim noćnim klubovima ili dočekate prve trenutke Nove godine u boemskoj atmosferi autentičnih kafana, naš tim je tu da vam pomogne i pronađe savršen događaj u skladu sa vašim željama.

 

Ne gubite vreme i energiju tražeći karte sami - mi ćemo se pobrinuti za sve! Sa Call centrom novagod.com imate pristup najtraženijim dočecima, sa sigurnim i pouzdanim rezervacijama, mogućnostima plaćanja iz iznostranstva, a na raspolaganju vam je i mogućnost dostave karata na teritoriji Srbije . Osim toga, pružamo vam i mogućnost biranja najboljih mesta u odabranom prostoru kako biste maksimalno uživali u novogodišnjoj noći.

 

Rezervišite svoje karte za doček Nove godine na vreme! Pozovite Call centar novagod.com i ostvarite svoje novogodišnje snove!

 

Možete nas kontaktirati na:

 

060/novagod

060/668-24-63 (standardni poziv, SMS, Viber, Whats App)

ili putem emaila [email protected]