Call Centar

Pozovite Call Centar za besplatne konsultacije na 060/668-24-63!

Zato što mi poznajemo organizatore!

S obzirom da smo od 2004. godine, kada smo osnovani, odgovorili na više hiljada mejlova posetiocima sajta novagod.com i savetovali ih, upućivali i preporučivali dočeke, odlučili smo da 2011. godine osnujemo call centar sa ciljem da potpuno besplatno informišemo novagodovce i probamo da im odgovorimo na sva pitanja vezana za doček Nove godine.

Naše iskustvo u radu sa organizatorima, kao i višegodišnja praksa, stoje vam na raspolaganju. Pitajte nas bilo sta u vezi sa dočekom Nove godine koji vas interesuje i gledaćemo da vam maksimalno izađemo u susret korisnim savetima i preporukama, kao i na druge načine.

Kod nas možete dobiti odgovore na pitanja poput “Gde za Novu godinu?”, “Koje je najbolje mesto za Novu Godinu”, “Gde je najbolji provod za Novu godinu” ili “Koja je cena proslave Nove godine?”. Na sva ova pitanja mi imamo odgovore, jer smo ih stekli kroz godine iskustva u saradnji sa najpoznatijim restoranima, kafanama, splavovima i klubovima koji organizuju doček Nove godine.

Biće nam veliki izazov i zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja ako nam ukažete poverenje i pitate nas. Za nas nema glupog pitanja. Svaka vaša dilema nama je prioritet i za nju imamo uvek dostupno rešenje.

Slogan našeg call centra je “Zato što mi poznajemo organizatore”. Izaberite doček po svojoj meri uz pomoć novagod call servisa.

Primer korisnog uputstva za izbor restorana ili event centra za doček Nove godine možete naći u dnu stranice klikom na ovaj link .

Možete nas kontaktirati na:

060/novagod

060/668-24-63

ili putem emaila callcenter@novagod.com