Marketing Beograd

 

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE

– DOČEK NOVE GODINE BEOGRAD –

 

Poštovani,

 

Želimo da Vas kontaktiramo i informišemo o jedinstvenoj prilici za oglašavanje na najposećenijem novogodišnjem portalu - novagod.com , višedecenijskom lideru u oblasti doček Nove godine u Beogradu i Srbiji. Sa bogatom istorijom postojanja od 2004. godine i stečenim ugledom i popularnošću, novagod.com godinama unazad beleži preko 300.000 poseta tokom novogodišnje sezone.

 

Naš sajt ima blisku saradnju sa mnogobrojnim partnerskim sajtovima , poput: kudaveceras.rs, docek.rs, novagodina.rs, beogradnocu.com, kao i: zasvadbe.com, zaproslave.com, domaci.de, infostud.com, polovniautomobili.com, tipotravel.com i drugi.

 

Sa zadovoljstvom Vam nudimo priliku za saradnju i izvanrednu mogućnost da promovišete Vaš novogodišnji doček.

 

U ponudi su: BASIC, GOLD i DIAMOND paket oglašavanja. Svi paketi podrazumevaju postavljanje banera i/ili kratke obajve na naslovnoj strani sajta, banerana resornoj strani (klubovi, restorani, splavovi, kafane, hoteli), detaljne prezentacije dočeka (ponuda, naslovna slika plakat, galerija slika, google mapa, pretraga ključnih reči), kao i promotivnu posršku kroz društvene mreže (višekratna objava reklame na Facebook fan strani Najbolje novogodišnje žurke i Instagram profilu novagod.com.beograd).

 

Cena paketa se razlikuje u zavisnosti od izabrane pozicije i dodatnih opcija (top baner, hit ponuda i sl). Ponuda u prilogu važi za oglašavanje u periodu od trenutka objave pa sve do ponoći 31. decembra. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju

 

Bilo bi nam izuzetno drago da se sastanemo sa Vama i porazgovaramo o svim mogućnostima saradnje.

 

Srdačan pozdrav,

 

Srđan Kožović

Osnivač portala www.novagod.com

064-111-22-33

 

Kontakt - Marketing Beograd