Doček Nove Godine 2025 Splavovi - Nova Godina Beograd

Splav Move

Muzika: Isak Šabanović

Piće: All Inclusive

Hrana: All Inclusive

Cena za doček Nove Godine: od 95€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav Lasta

Muzika: Lea & Ogi

Piće: Po utrošku

Cena za doček Nove Godine: 25€

Kontakt: 062/111-22-33

Splav Cotier

Muzika: Višnja Petrović

Piće: All Inclusive

Hrana: Novogodišnja večera

Cena za doček Nove Godine: 65€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav Pristan

Muzika:  DJ PREMA and friends

Piće: All Inclusive

Cena za doček Nove Godine: od 30€

Kontakt: 062 111 22 33

Tata Mata Novi Beograd

Muzika: Vlado Georgijev & Novosadski tambura

Piće: Piće dobrodošlice

Hrana: Gala večera

Cena za doček Nove Godine: od 300€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav River

Muzika: Boris Stjepanović i Nada Ljubojević

Piće: All Inclusive

Hrana: Ketering u separeima

Cena za doček Nove Godine: od 40€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav Port

Muzika: Viktorija Lučić, Nikola Trifić &

Piće: All Inclusive

Hrana: Ketering u separeima

Cena za doček Nove Godine: od 40€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav Restoran Vizantija

Muzika: Old Hat Orchestra

Piće: All inclusive

Hrana: Bogata večera

Cena za doček Nove Godine: od 55€

Kontakt: 062 111 22 33

Brod Sirena

Muzika: Bend Spomenari

Piće: All Inclusive

Hrana: Svečana večera

Cena za doček Nove Godine: od 70€

Kontakt: 062 111 22 33

Klub Restoran Gatsby

Muzika: White City bend

Piće: Po utrošku

Hrana: Plata sa suhomesnatim proizvodima i sele

Cena za doček Nove Godine: od 70€

Kontakt: 062/111-22-33

Splav Restoran Sirena

Muzika: Muzika uživo

Piće: Neograničeno domaće piće

Hrana: Bogata večera

Cena za doček Nove Godine:  Od 45€

Kontakt: 062 111 22 33

Splav Sindikat

Muzika: Uskoro više informacija o ponudi

Piće: Uskoro više informacija o ponudi

Hrana:  Uskoro više informacija o p

Cena za doček Nove Godine: Uskoro više informacija o cenama za doček 2025

Kontakt: 062 111 22 33

Nova godina 2025 Splavovi Beograd

 

Splavovi su institucija Beograda! Splavovi su Meka i Medina!

 

Doček Nove godine je zaista nešto posebno i sa razlogom se kaže da je Nova godina najluđa noć u jednoj kalendarskoj godini. To je veče kada je sve dozvoljeno, kada nema nikakvih pravila i stega, a proslava Nove godine svima donosi radost, dobro raspoloženje i osmeh na lice. Bez obzira da li se obeležava svetska Nova godina, pravoslavna Nova godina ili repriza Nove godine, atmosfera uvek bude posebna, a u vazduhu se oseća dobra vibracija i nalet pozitivne energije.

 

Ovako posebno veče zahteva da doček provedete na nekom mestu koje je takođe specijalno, originalno i nudi nešto neponovljivo. Ako se pitate gde za Novu godinu možete naći prostor koji će ispuniti sva vaša očekivanja i obezbediti vam provod za pamćenje, odgovor su uvek splavovi.

 

Sam činjenica da se sa društvom veselite u kafani ili klubu koji pluta na vodi je nešto posebno, pa ni ne treba da nas čudi što su upravo splavovi Beograd učinili važnom turističkom destinacijom koju obožavaju svi stranci. Provod u prestonici i proslava Nove godine propraćeni su glasnom muzikom, plesanjem uz ritmove omiljenih pesama, osmesima u prolazu, strasnim poljupcima i snažnim zagrljajima. Naravno, ono što doček Nove godine u Beogradu čini posebnim jesu i prelepe devojke ovog grada koje svojim izgledom i pojavom mogu parirati manekenkama sa svetskih modnih pista. Sa splavova je sam pogled na grad i mostove predivan i upravo na splavovima je duša Beograda. Splavovi između ostalog čine Beograd metropolom.

 

Doček na splavu

 

Kada se planira proslava Nove godine ne smeju se zanemariti popularni klubovi na vodi, jer su beogradski splavovi zaista najinteresantnije mesto na kom možete biti za docek Nove godine. Neki splavovi u Beogradu otvoreni su tokom cele godine, a za Novu godinu nude poseban muzički i zabavni program. Ovde vas očekuje novogodišnji program koji može da parira onom u svetskim metropolama, a posebnu čar daje činjenica da se nalazite na samoj reci. Splavovi u Beogradu za doček Nove godine nude “žive” svirke pop i rok muzike, ali i nezaboravne žurke elektronske muzike. Posebno euforičnu atmosferu za Novu godinu obećavaju vam beogradski splavovi, a naročito splav Tag, splav Kartel, splav Shake n Shake i splav Bridge.

 

Bogati novogodišnji program koji nude splavovi

 

Na splavovima možete naći bogate ponude za Novu godinu, pa tako vas očekuje doček na restoranski, klupski, kafanski ili boemski način.

 

Možete birati one splavove koji su u formi kluba, na kojima goste uglavnom uveseljavaju poznati di džejevi. Malo je reći da je atmosfera na njima uzavrela, jer su klupski splavovi opremljeni modernom opremom koja garantuje kvalitetnu zabavu svojim posetiocima. Tako na provod za novogodišnju noć utiču i svemirski laseri, svetlucava LED svetla, savremeno ozvučenje, ali i interesantne dim mašine.

 

A ako ste više za tradicionalniji tip provoda, tu su i kafanski splavovi. Karakteriše ih sve što i klasične kafane, samo što je dobra zabava preseljena na reku. Tipični karirani stolnjaci, limene piksle i drvene stolice deo su standardnog kafanskog ambijenta, a atmosferu do usijanja dovode pevači i bendovi koji sviraju najbolje kafanske pesme. Ovakav doček Nove godine garantuje vam nezaboravno druženje, ali možda i novu ljubav ili prijateljstvo.

 

Kako odabrati splav za doček Nove godine?

 

Na beogradskim rekama, Savi i Dunavu, je sve veći broj splavova koji organizuju doček Nove godine. Zabava na splavovima je veoma dobro ocenjena od strane mnogih posetilaca Beograda. Još od osamdesetih godina Beograd je izašao na reke i noć na rekama je postala glavno obeležje prestonog grada.

 

Sada su nam dostupni brojni splavovi na kojima je standardno uzbudljiv provod i nezaboravna proslava Nove godine. Naravno, kada se spominju splavovi Beograd će vam biti prva asocijacija, bez obzira da li su u pitanju splavovi na Savskom keju, ili su to splavovi Zemunski kej. Ipak, nije samo prestonica bogata ovim fenomenom, već kada su u pitanju splavovi Novi Sad takođe može biti opcija.

 

Koji su najbolji splavovi za doček Nove godine?

 

Doček Nove godine se na splavovima proslavlja ludo i nezaboravno, ali na kom od njih je zaista najbolja atmosfera? Pa, to zavisi od onoga što vama i vašem društvu najviše prija. Pre svega, možete se odlučiti za neki od novootvorenih splavova, koji će se zasigurno potruditi da svoju prvu Novu godinu obeleže tako da ona svima ostane u zaista dobrom sećanju. Ako vam to zvuči zanimljivo, tu su za vas splav Bajka i splav Konzulat.

 

Ukoliko ste više za stara dobra i proverena mesta, a volite druženje i upoznavanje novih ljudi, kao i kvalitetnu elektronsku muziku, tu su splav Money, splav Lasta i splav Leto. Ove splavove naročito vole stranci i rado ih posećuju, pa ćete na njima zasigurno steći nova internacionalna prijateljstva.

 

Za sve one koji su orijentisani na pop muziku, nikako neće omanuti ukoliko za Novu godinu odaberu splav Sindikat.

 

Međutim, ljubitelji kafana i provoda uz narodnjake zasigurno će se odlučiti za doček Nove godine na mestima kao što su splav kafana Uzbuna ili Na vodi kafana

 

Doček Nove godine na splavu je čest izbor za najluđu noć. Od ribarskih konoba, preko restorana i klubova na splavovima, pa sve do ekskluzivnih mesta za izlazak na vodi, Beogradu daju poseban šmek po kome je gradski provod specifičan. Kada sebi postavite pitanje gde izaći imajte u vidu da su beogradski splavovi poznato mesto okupljanja lepih devojaka i poznati su po provodu do zore, uz živu muziku ili poznate dj-eve iz zemlje i inostranstva.

 

Izaberi splav po svojoj meri!