Rim 5 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Rim 5 dana avion doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

 5 dana // 329€

KONTAKT: 011/344-22-18

Gde za Novu godinu?

Doček Nove godine na italijanski način!

 OBILASCI: Rim – Vatikan – Tivoli

1. dan, BEOGRAD – RIM

Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona, na šalteru Viva agencije, broj 710. Čekiranje za let. Polazak aviona za Rim ( vreme leta u tabeli). Doček i panoramsko razgledanje autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture:Fontana di Trevi, Spanski Trg, Panteon, Navona. Noćenje.

2. dan, RIM – TIVOLI – RIM - NOVA GODINA

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U njoj je živeo kardinal Hipolit II D’ Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i mnogobrojne čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Povratak u hotel. Individualni doček Nove godine. Veliki izbor za doček Nove godine u Restoranu Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, RIM

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture :Fontana di Trevi, Španski trg, Panteon, Navona, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Trastavere, čuvenu boemsku četvrt Rima.Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Mogućnost reprize novogodišnje proslave. Noćenje.

4. dan, RIM -VATIKAN

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta crkvi svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo... Posebno se ističe Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pjeta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Noćenje.

5. dan, RIM – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd nakon dočeka Nove godine u Italiji .

(Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

· avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd kompanijom Alitalia

· smeštaj u Rimu (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

· autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku

  • troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • usluge licenciranog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

· troškove avionskih taksi – 135  (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezeracije i podložne su promenama)

· međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka – 5 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 13 € (osobe od 65 – 80 god.)

  • PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 6 € po noćenju / po osobi
  • Ponude za doček nove godine restorani 

Rezervacija za Rim 5 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12136

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


575