Madrid za Doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

madrid ponude za doček nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

od 485 do 485 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine na Španski način!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd - Frankfurt - Madrid
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla na šalteru broj 702 u 11.30 sati. Poletanje za Frankfurt u 13.30 sati (let LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30 sati. Nastavak putovanja za Madrid u 16.55 sati (let LH 1122). Dolazak u Madrid u 19.25 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno poslepodne. Noćenje.
 
2. dan Madrid
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Paseo de la Castellana, stadion Santiago Bernabeu, Trg Kolon, Trg Sibeles, Gran Via, Španski trg, Trg Oriente i Kraljevska palata, Trg Sol, Paseo del Prado, park Retiro, stanica Atoća, Puerta del Alcala, Trg Las Ventas, Veliki trg...Slobodno poslepodne. Noćenje
 
3. dan Madrid -Toledo - Madrid
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet autobusom Toledo. Ova srednevekovna prestonica Španije poznata je i pod imenom Grad tri kulture jer su u njemu vekovima koegzistirali Hrišćani, Muslimani i Jevreji i za sobom ostavili bogato kulturno nasleđe u vidu spomenika, palata, crkvi, tvrđava, džamija i sinagoga. Velika raznolikost umetničkih stilova čini staru gradsku četvrt muzejem na otvorenom, zbog čega je i uvrštena na listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi poznati umetnici su živeli u Toledu, a najpoznatiji među njima je slikar El Greko, predstavnik španske renesanse. Njegovo delo - Sahrana grofa od Orgaza i danas je izložena u crkvi svetog Tome u Toledu. Povratak u Madrid. Noćenje.
 
4. dan Madrid - San Lorenco De El Eskorijal - Madrid - Nova godina
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet autobusom Eskorijal. Odlazak do gradića San Lorenco de El Eskorijal, poznatom po impozantnom kompleksu i istorijskoj rezidenciji španskih kraljeva, simbolu španske moći u 16. veku. Kompleks je 1984. godine uvršten u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a kao najvažniji arhitektonski spomenik španske renesanse. Ovaj kompleks karakterističnog kvadratnog oblika u svom sastavu ima crkvu, manastir, kraljevsku palatu, biblioteku. Na povratku za Madrid, kraća pauza u Dolini palih - drugom monumentalnom kompleksu sagrađenom po nalogu tadašnjeg predsednika Fransiska Franka u 20. veku, iznad koga se uzdiže 150 metara visoki krst. U podnožju krsta je Frankov grob. Povratak u Madrid. Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
 
5. dan Madrid - Nova godina Repriza
 Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske. Noćenje.
 
6. dan Madrid - Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Frankfurt u 17.05 sati (let LH 1115). Dolazak u Frankfurt u 19.45 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 21.55 sati (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45 sati.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina:

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 02.01. 6 dana 485 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina:

 
 
Madrid
Izleti i posete: - Toledo; - Eskorijal
6 dana (5 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) - avionom
Polazak:
28. decembar

Cena putovanja za Novu godinu po osobi: 485 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 135 evra. Cena za treću osobu na pomoćnom ležaju je 465 eura.

 

U cenu putovanja je uključeno: prevoz avionom na relaciji

Beograd- Frankfurt - Madrid - Frankfurt - Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama, pet noćenja sa doručkom; transferi autobusom na relacijama aerodrom - hotel i hotel - aerodrom u Madridu, panoramsko razgledanje Madrida, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja za doček Nove godine nije uključeno: aerodromske takse (oko 180 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama agencije ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), fakultativni izleti i posete i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Smeštaj Hotel Nova godina:

 

- Hotel Florida Norte ****, Madrid, Paseo de la Florida, 5, 

www.celuisma.com

Nalazi se u centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Španskog trga, Gran Vie, Trga Oriente. Najbliža metro stanica je ispred hotela. Hotel ima 399 soba sa kupatilom sa fenom, klima uređajem, te¬le¬fonom, SATTV-om. Kontinentalni doručak - samoposluživanje.

 

- Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 

Fakultativni izleti Nova godina

 

- Poludnevna izlet autobusom Toledo. Cena: 69 evra. U cenu je uključen autobuski prevoz i usluge vodiča. Ulaznice za katedralu i sinagogu (oko 7 i 3 eura) nisu uklučene u cenu.

 

- Poludnevni izlet autobusom Eskorijal. Cena: 65 evra. U cenu nije uključena ulaznica i iznosi oko 10 evra po osobi, uključen je autobuski prevoz i usluge vodiča.

 

- Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu, isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

 

Važne napomene za putovanje Madrid

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama agencije, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama, uz doplatu.

 

Uslovi i način plaćanja u periodu Nove godine

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

 

- Plaćanje može biti:

 

1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija u gotovini (40%), a ostatak čekovima do 5 jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. Ili 20. u mesecu).


3) Platnim karticama do 6 mesečnih rata bez kamate (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke).


4) Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

 

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

● Agencija preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama agencije moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 35.000 evra. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

 

Opšte napomene za putovanja:

 

- Agencija zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije.

 

- Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja - polisu osiguranja broj  osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja - polisu osiguranja osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. 

 

- Opšti uslovi putovanja agencije su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Rezervacija za Madrid za Doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11899

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


468