Dvorci Bavarske Doček Nove Godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Dvorci Bavarske Doček Nove Godine

Doček nove godine - Program


CENA:

 6 dana // 189€

KONTAKT: 011/344-22-18

 OBILASCI: Salzburg, Minhen, dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenhimze, Fisen

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj.

2. dan SALZBURG – MINHEN

Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Ponuda Pivnica i Pubova za Doček Nove godine ima zaista mnogo. Nova godina se pamti u ovoj predivnoj zemljiNoćenje nakon dočeka.

3. dan Minhen

Doručak. Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo...). Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru u jednu od najpoznatijih pivnicaNoćenje.

4. dan Minhen – DVORAC NOJŠVANŠTAJN – DVORAC LINDERHOF – FISEN – MINHEN

Doručak. Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorcaLinderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan MINHEN - DVORAC HERENHIMZE

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za BeogradNoćna vožnjakroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6. dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 · prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

· smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

  • obilaske prema programu (Minhen, Salzburg)
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • Usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

· međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 13 € (osobe od 65 – 80 god.) .) – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

· troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze – 40 € (plaćanje na licu mesta)

· vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 6,5 € odrasli / 3,5 € deca od 4 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 4 godine

  • ulaznice i fakultativne izlete
  • Odlazak na doček Nove

Rezervacija za Dvorci Bavarske Doček Nove Godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11889

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


547