Indija 9 dana doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Indija 9 dana doček Nove godine last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

Nova godina od 1290 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Ponuda Nova Godina Beograd polazak
 
Kako najlepše provesti doček Nove godine?
 
 
Program putovanja Nova godina Indija:
 
 
1.dan Beograd-Istanbul-Delhi

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 07:30 časova. Poletanje za Istanbul u 09:30 časova (Let TK1082). Sletanje u 12:15 časova. Nastavak putovanja za Delhi u 20:00 časova (Let TK716). Obroci u avionu.
 
2.dan Delhi

Sletanje u 05:25 časova. Transfer do hotela. Po dolasku u hotel odmah ulazak u sobe. Doručak. Poludnevno razgledanje glavnog grada Indije, čiji kulturno-istorijski spomenici potiču iz različitih perioda njegove istorije. Novi Delhi se ističe sjajnom kolonijalnom arhitekturom, čiji su najlepši primeri zgrada Parlamenta, Predsednička palata, Kapija Indije, zgrade ministarstva, itd. Obilazak dva čuvena spomenika iz daleke prošlosti grada: Kutub Minara iz 12. veka, sagrađenog kao simbol pobede islama nad hindu religijom i Humajunovog mauzoleja iz 16. veka za koji kažu da je služio kao model za izgradnju čuvenog Tadž Mahala. Večera. Noćenje.
 
3.dan  Delhi

Doručak. Poludnevno razgledanje uključuje najimpresivnije arhitektonske celine Delhija: Crvenu tvrđavu, jedan od bisera mogulske umetnosti srednjeg veka i najveću džamiju Indije - Džami Masdžid. Kratka vožnja rikšama kroz stari deo grada i čuvenu ulicu Čandi Čok. Poseta Radžgatu, mestu na kome je kremiran Mahatma Gandi. Slobodno posle podne. Večera. Noćenje.
 
4.dan Delhi-Džajpur Nova godina/Doček

Doručak. Polazak autobusom za Džajpur koji se nalazi u državi Radžastan (vožnja traje oko pet sati). Dolazak u hotel. Slobodno vreme. Uveče svečana Novogodišnja večera u hotelu. Noćenje.
 
5.dan Džajpur - repriza Nove godine

Doručak. Pre podne razgledanje tvrđave Amber, udaljene 11 km od grada. Tvrđava Amber, smeštena na brdu, najlepši je primer Radžput arhitekture. Unutrašnjost tvrđave je veoma bogato ukrašena slonovačom, ogledalima, staklom i izuzetnim slikama. Posle podne obilazak jednog od najzanimljivijih gradova Indije. Stari deo poznat je kao Ružičasti grad, u čijoj su izgradnji učestvovali najbolji majstori i umetnici iz raznih krajeva. Ovo je grad sa izuzetno zanimljivom atmosferom. Obilazak palate, koja je danas dobrim delom pretvorena u muzej, zatim čuvene observatorije Džantar Mantar, iz 1726. g. Razgledanje spoljašnjosti Palate vetrova ili Hava Mahala, koja predstavlja najlepši primer arhitekture toga vremena. Večera. Noćenje.
 
6.dan Džajpur-Agra

Doručak. Polazak autobusom za Agru (5-6 sati vožnje). Usput razgledanje ostataka Fatehpur Sikrija. Gradio ga je veliki Akbar kao svoju prestonicu, ali je ubrzo napustio zbog nepovoljnih pustinjskih uslova. Arhitektura napuštenog grada je savršeno sačuvana i predstavlja još jedno remek-delo arhitekture mogula. Dolazak u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
 
7.dan Agra
 
Doručak. Celodnevno razgledanje grada. Obilazak u svetu čuvenog spomenika indijskog srednjeg veka - Tadž Mahala. To je veličanstveni mauzolej od mermera, simbol besmrtne ljubavi, iz 17. veka. Gradio ga je šah Džahan svojoj voljenoj ženi Muntaz Mahal. Poseta impozantnoj i savršeno očuvanoj Crvenoj tvrđavi, iz vremena kada je Agra bila prestonica Indije, za vreme prvih mogula. U njoj je šah Džahan proveo svoje poslednje dane u zatočeništvu, gledajući na Tadž Mahal. Večera. Noćenje.
 
8.dan Agra-Delhi

Doručak. Polazak autobusom za Delhi (oko 4-5 sati vožnje). Usputni obilazak Sikandre, mesta i mauzoleja u kome je sahranjen najveći od svih mogula - Akbar. Dolazak u Delhi. Smeštaj. Slobodno posle podne. Večera. Noćenje.
 
9.dan Delhi-Istanbul-Beograd
Transfer na aerodrom. Poletanje za Istanbul u 06:55 časova (Let TK717). Obroci u avionu. Sletanje u 10:35 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 18:40 časova (Let TK1083). Sletanje u 19:20 časova.
Napomena: Rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.
 
Želimo vam lep početak i srećnu Novu godinu!
 

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 9 dana soba polupansion prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 05.01. 9 dana 1290 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina

 
Indija - zlatni trougao, 9 dana - avionom
Delhi, Džajpur, Agra


 

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, rani ulazak u sobe na dan dolaska kao i 7 noćenja u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 5* (lokalna kategorizacija), ishrana na bazi polupansiona (doručak je švedski sto, večera - određen meni), svečana Novogodišnja večera u hotelu, razgledanja i transferi prema programu, troškovi organizacije I vođenja putovanja.

 

**Imena hotela prema gore navedenoj kategorizaciji biće poznata mesec dana pre putovanja odnosno po formiranju grupe za doček Nove godine.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse u iznosu od 297 evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni - plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), takse u inostranstvu (plaćaju se na licu mesta, na aerodromu ukoliko postoje), fakultativni izleti, usluge viziranja (10 evra), troškovi vize za Indiju oko 4.250, 00 dinara plaća se direktno u ambasadi prilikom obaveznog intervjua, obavezne napojnice za lokalne vodiče i vozače koji su u ovom delu sveta 

obavezni (oko 30 usd za ceo boravak), međunarodno putno osiguranje, kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

Premium piće na večeri za doček Nove godine.

 

Opšte i korisne informacije - Nova godina:

 

Vize: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije potrebna je viza za Indiju koja se dobija posredstvom naše agencije. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 011/2098-184).

 

Valuta: Indija: indijska rupija 1 eur = 72.3611 INR 1 usd = 65.0705 INR

 

Klima: Suvo i toplo sa prosečnim temperaturama od 8 do 20◦C. Jutra i večeri svežije.

 

Prijavljivanje i uplata akontacije (40%) do 01. novembra 2015. Ili do popune mesta.

 

 

Važne napomene:

 

- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

 

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

 

- Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

 

- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

 

- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

 

- KonTiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Načini plaćanja:

 

- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre

 

polaska na put.

 

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

 

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

 

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

 

- kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom).

 

- preko računa.

 

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove: nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7767605, od 10.12.2014. god. osiguravajuće kompanije Generali osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda.

Srećna Nova godina!

Rezervacija za Indija 9 dana doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12136

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


601