Beč 5 dana bus doček Nove Godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Beč doček Nove Godine cena

Doček nove godine - Program


CENA:

od 97 do 154 €

KONTAKT: 011/344-22-18

NOVA GODINA BEČ

Putovanje za Novu godinu u grad koji je ocenjen sa najvišim ocenama kao najbolje mesto za život u Evropi.

 

Program putovanja za Novu godinu u Beču:

 

1.dan Niš - Beograd - Novi Sad...

 

Polazak iz Niša u 17, 00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Vožnja autoputem ka Beogradu sa usputnim zadržavanjem na pumpama i motelima, radi preuzimanja putnika iz drugih gradova. Preuzimanje putnika iz Beograda, na autobuskom terminalu kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 20, 30 h. Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 22.30 h. Direktna noćna vožnja preko Budimpešte do Beča. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti na ulazu u Madjarsku.

 

2.dan...Budimpešta - Parndorf - Beč (razgledanje grada) - Doček Nove godine

 

Dolazak u Parndorf u jutarnjim satima. Dvočasovna poseta šoping centru Outlet Parndorf, ( www.designer-outlet-parndorf.at ) Nastavak puta za Beč.

 

Po dolasku, panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Prater, Hundertvaserove kuće, Ring bulevar, Opera, Geteov i Mocartov spomenik, Belvedere (bez ulaska), Parlament, Stefansdom, Hofburg (pešačka tura)... Slobodno vreme u centru grada po dogovoru. Transfer do hotela, smeštaj (posle 14.00h.). Slobodno vreme. Noćenje.

 

Novogodišnji aranžman: Doček nove godine u Beču po slobodnom nahodjenju, na nekom od trgova koji ove godine, u organizaciji grada, nude izbor zabave za svačiji ukus na brojnim pozornicama - pop, klasična, rege, hip-hop muzika, na različitim lokacijama. Tu su i nezaobilazne karaoke, program za decu... Jedinstvenu prazničnu atmosferu koju mnogi porede sa nekim festivalima dopunjuju brojni restorani otvoreni do jutarnjih sati.

 

3.dan Beč (Šenbrun) - Repriza Nove godine

 

Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje.

 

Fakultativno: razgledanje dvorca Šenbrun u pratnji lokalnog vodiča - «Imperijalna tura». Dvorac je podignut kao austrijski pandan Versaju po nalogu Leopolda I. Bio je omiljena letnja rezidencija carske kuće.

 

Novogodišnji aranžman - fakultativno: uveče repriza dočeka u restoranu u čuvenom boemskom delu Beča - Grinzing. Transfer autobusom i večera po maniju restorana - 3 ganga + 1/4 l. vina

 

4.dan Beč...

 

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer i slobodno vreme u centru grada. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima, po dogovoru. Vožnja kroz Mađarsku. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti.

 

Fakultativno: Dunavski toranj - prelepa panorama Beča (transfer autobusom + ulaznica).

 

5.dan... Novi Sad - Beograd - Niš

 

Dolazak na mesto polaska nakon proslave Nove godine: u Novi Sad u ranim jutarnjim, u Beograd u jutarnjim, u Niš u prepodnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga

 

Informacije i rezervacije

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina Beč

 
Beč - City break 2017.
5 dana, autobusom, na bazi minimum 45 putnika.

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

 
 
 
U cenu je uračunato:
- prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio, video...)
- smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto prema (pravilniku hotela) u hotelu HB1 Schönbrunn u širem centru Beča, kod dvorca Šenbrun
- usluge lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje Beča prema programu
- poseta šoping centru Outlet Parndorf
- troškovi organizacije putovanja
- troškovi licenciranog pratioca grupe
- Konultanske usluge vodiča za odabir restorana za doček Nove godine
 
U cenu nije uračunato:
- međunarodno zdravstveno osiguranje za EU
- fakultativno: poseta Šenbrunu u u pratnji ovlašćenog lokalnog vodiča sa rezervacijom za grupu (cena 25€, min. 25 osoba), cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča i ulaznicu
- fakultativno: Dunavski toranj - transfer autobusom i ulaznica - 10€, min. 30 osoba
- Novogodišnji aranžman - Fakultativno: repriza dočeka - večera u restoranu u Grinzingu, prema meniju restorana  Cena 25€, min. 30 osoba. Cena obuhvata i transfer autobusom.
- individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz
- doplata za jednokrevetnu sobu (dinarski): C.Break - 95€, Prvomajski aranžman - 105€, Novogodišnji aranžman - 120€
- doplata za polazak iz Vranja, Zaječara, Negotina, Bora (20€-dinarski, min. 20 osoba

Umanjenja za sopstveni prevoz:
- polazak iz Niša i sa autoputa Niš-Beograd: 35 €; polazak iz Beograda, Novog Sada i severnije: 20 €

Opis i lokacija hotela:
Design & Budget Hotel HB1 Schönbrunn

http://www.hb1.at/de/hb1-wien-hotel.html
Nov, moderan hotel (otvoren 2013.god.) u sastavu lanca HB1 sa 7 hotela širom Austrije. Smešten je na samo 500m od palate Šenbrun, na početku čuvene šoping ulice Mariahilferstraße (na 10 minuta hoda od najvećih prodavnica Beča), na oko 5 km. od Štefansdoma. Neposredno ispred hotela je tramvajska i autobuska stanica Linzer Straße / Johnstraße, pa se javnim gradskim prevozom stiže za manje od 15 minuta do najužeg centra Beča. Hotel raspolaže sa 96 moderno opremljenih soba, koje svakom gostu garantuju najbolji kvalitet odmora i sna. Oduševiće Vas dušeci napravljeni od viskopene, zavese koje mogu da zatamne do 100% dnevne svetlosti, drveni podovi i kvalitet detalja svake sobe: TFT televizori, pisaći stolovi, kupatila sa tušem, fenom, ogledalom za šminkanje... Sve sobe i prostorije hotela su potpuno klimatizovane, a WLAN je u celom hotelu besplatan. Ugodna zelena boja, zaštitni znak hotela, pratiće Vas svuda. Za goste koji dolaze svojim kolima na raspolaganju je garaža sa 42 parking mesta (doplaćuje se na licu mesta). Doručak u vidu bogatog " švedskog stola" servira se u baru na šestom spratu hotela, odakle se pruža jedinstven pogled na dvorac Šenbrun, jedan od zaštitnih znakova Beča. Hotel nije zvanično kategorizovan, ali odgovara kategoriji hotela sa minimum 3*.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

Napomene u vezi smeštaja:

- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs ) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

Rezervacija za Beč 5 dana bus doček Nove Godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12387

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


589