Venecija 6 dana Doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Venecija 6 dana Doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

 6 dana // od 139€

KONTAKT: 011/344-22-18

NOVA GODINA BEOGRAD POLAZAK

Doček Nove godine Venecija!

Plan putovanja Nova godina:

1. dan BEOGRAD

Polazak oko 20:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan TRST - OUTLET PALMANOVA – LIDO DI JESOLO

Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova ( www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi – radnje najpoznatijih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Lido di Jesolo – jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. Dan LIDO DI JESOLO – VIĆENCA - VENECIJA – LIDO DI JESOLO -NOVA GODINA

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakulatativnog izleta do Vićence. Grad Vićenca se od 1994.godine nalazi na UNESCO listi svetske kulturne baštine. Poznat je po umetnosti i arhitekturi. Za lepotu grada najzaslužniji je čuveni arhitekta Andrea Paladio koji je izgradio veliki broj vila i palata kako u samom gradu tako i u njegovoj okolini. Nakon obilaska grada povratak u Lido di Jesolo.

U večernjim časovima polazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE GODINE u Veneciji je spektakularno iskustvo. Doček u restoranima i na Trgu je nezaboravan uz najlepšu evergreen muziku. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan LIDO DI JESOLO – VERONA – PADOVA- LIDO DI JESOLO - NOVA GODINA REPRIZA

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti. U podnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar „Arena“, Trg Bra, Julijina kuća... Nakon obilaska Verone, obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di JesoloNoćenje.

5. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 CENA ARANŽMANA ZA DOČEK OBUHVATA:

· prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

· smeštaj u Lidu di Jesolu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

  • obilaske prema programu (Trst, Venecija) i poseta tržnog centra
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana

·usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA ZA DOCEK NE OBUHVATA:

· međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 7 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 13 € (osobe od 65 – 80 god.)PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA

  • ulaznice i fakultativne izlete

· vožnju brodom do Venecije – 20 € odrasli / 15 € deca (povratna karta za Novogodišnju noć)

· vožnju brodom do Venecije – 15 € odrasli / 12 € deca (povratna karta za 02.01.2015.)

Rezervacija za Venecija 6 dana Doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


14399

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


718