Doček Nove godine u Lisabonu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

nova godina lisabon slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 379 do 409 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u prelepom Lisabonu!
 
Program putovanja Nova godina - 5 dana, polazak: 29.12. Lufthansa:
 
1. dan Beograd - Minhen - Lisabon
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa. Dolazak u Frankfurt i nastavak sa istog aerodroma za Lisabon kompanijom Lufthansa. Sletanje na aerodrom u Lisabonu (vreme leta ispod tabele). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
 
2. dan Lisabon
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Istočna četvrt Park nacija, zvana Expo, sa šetalištem, žičarom i jednim od najvećih Okeanarijuma u svetu, odakle se pruža pogled na most Vasko da Gama koji je dugačak 17.5 km, Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi, zapadna četvrt Belem, odakle je krenuo Vasko da Gama na prvo putovanje do Indije, manastir Svetog Žeronima, remek-delo manuelinske gotike, kula Svetog Visentea, zvana Belenska kula i spomenik Velikim prekookeanskim otkrićima. Nakon obilaska slobodno vreme. Noćenje.
 
 
3. dan Lisabon - Obidoš - Batalja - Nazare - Alkobasa - Lisabon - Nova godina
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog odlaska do Obidoša, šarmantnog, srednjovekovnog gradića, opasanog zidinama koji se nalazi u pokrajini Leiria, na oko 80 km severno od Lisabona. Obidoš je bio tradicionalni venčani dar portugalskih kraljeva svojim kraljicama, zbog čega često nazivaju “The wedding city”. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Batalju. Po dolasku, poseta dominikanskom manastiru iz 14. veka, remek-delu manuelinske umetnosti, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Nazare, živopisno ribarsko mestašce na obali Atlantskog okeana. Odlazak do vidikovca-Sitio, odakle se pruža spektakularan pogled na okean. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Alkobasu, gradić koji je dobio ime po dve reke, Alkove i Basa. U središtu grada nalazi se istoimeni manastir, jedan od najvažnijih manastira u Portugalu. Osnovao ga je prvi portugalski kralj, Afonso Enrikeš u slavu pobede nad Mavarima. Obilazak crkve manastirskog kompleksa Alkobase. Slobodno vreme. Povratak u Lisabon .Individualni odlazak na doček Nove godine. Noćenje.
 
4. dan Lisabon - Sintra - Kabo da Roka - Kaškaiš - Eštoril - Lisabon - Nova godina repriza 
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog odlaska do Sintre, koji je pod zaštitom je UNESCO-a od 1995. godine zbog prelepih zamkova i palata koji je krase. Po dolasku, obilazak Sintre: šetnja po centru Sintre…Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Kaškaiš. Usputno zadržavanje na najzapadnijoj tački kontinentalnog dela Evrope - Kabo da Roka. Dolazak u Kaškaiš, nekadašnje ribarsko selo koje je postalo slavno kada je krajem 19. veka postalo odmaralište kraljevske porodice. Danas je popularno letovalište. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Eštoril, u kome se nalazi jedan od najvećih evropskih kazina. Poznat je po brojnim luksuznim hotelima i igralištima za golf. Povratak u Lisabon . Noćenje.
 
5. dan Lisabon - Minhen - Frankfurt - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Poletanje za Minhen kompanijom Lufthansa (vreme leta ispod tabele). Sletanje na aerodrom u Minhen i nastavak za Frankfurt sa istog aerodorma kompanijom Lufthansa. Sletanja na aerodorm u Frankfurtu i nastavak za Beograd sa istog aerodroma kompanijom Lufthansa. Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 02.01. 5 dana 379 € Vip Berna 3*
29.12. 02.01. 5 dana 409 € Vip Executive Villa Rica 4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2+1 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 02.01. 5 dana 379 € Vip Berna 3*
29.12. 02.01. 5 dana 409 € Vip Executive Villa Rica 4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina Lisabon

 
 
5 dana, 4 noćenja / avion

Termin:
29.12. - 02.01.

Napomena:

 

Prijave za fakultativne izlete vrše se iskljucivo u agenciji - plaćanje vodicu na destinaciji.

 

Cena aranžmana uključuje:

 

- Povratni avionski prevoz na relaciji

Beograd- Minhen- Lisabon / Lisabon - Minhen

- Frankfurt -Beograd

sa kompanijom Lufthansa

 

- Smeštaj u hotelima prema tabeli na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1 /2+1 sobama

 

- Transfere na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom u Lisabonu prema programu

 

- Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku

 

- Troškove organizacije putovanja

 

- Usluge pratioca grupe

 

- Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

 

Cena aranžmana za doček ne uključuje:

 

- Avionske takse - oko 177 € na dan objavljivanja programa (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)

 

- Fakultativne izlete

 

- Međunarodno putno osiguranje - preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja

 

- Individualne troškove putnika

 

Doplata za 1/1 sobu: 35% od cene aranmana

 

Popusti Nova godina:

 

- Deca od 0-2 godine - plaćaju 30 €, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)

 

- Deca 2-12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)

 

- Treća odrasla osoba u hotelu Vip Executive Villa Rica 4* ima popust 5% (1/2+1 sobe su na upit, hotel Vip Berna 3* nema mogućnost 1/2+1 soba)

 

Napomene u vezi fakultativnih izleta u periodu Nova godina:

 

- Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (minimum za realizaciju izleta je 15 plativih putnika). - Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

 

- Prijave za fakulativne izlete vrše se isključivo u agenciji prilikom uplate aranžmana.

 

Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 

- Sintra, Kabo Da Roka, Kaškaiš i Eštoril - 40 € odrasli / 35 € deca (u cenu nije uključena ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri)

 

- Obidoš, Batalja, Nazare, Alkobasa - 60 € odrasli / 55 € deca (u cenu je uključena ulaznica za manastir Batalja)

 

- Fado veče - 45 € odrasli / 40 € deca (u cenu je uključena večera koja obuhvata predjelo, čorbu, glavno jelo - gde može da se bira između jela od ribe i jela od mesa, vino po želji i kafa)

 

Načini plaćanja aranžmana za doček Nove:

 

- Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate. Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

 

1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

 

2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do 15.04.2016.

 

3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

 

4. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata bez kamate - ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji

 

5. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% do 6 jednakih mesečnih rata bez kamate - ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Komercijalne banke (Visa, Master i Dina) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji

 

6. potrošački krediti banaka od 3 - 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

 

Opis i lokacija hotela doček Nove godine:

 

Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

 

Hotel Vip Executive Villa Rica 4* -

http://www.hotelvillaricalisboa.com/

Ovaj moderan hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, udaljen je oko 15 minuta od svih većih znamenitosti u Lisabonu.

 

Raspolaže sa 171 sobom. Hotel poseduje 3 restorana, bar, konferencijske sale, saunu, fitness centar, zatvroreni bazen i parking.

 

Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon i mini bar.

Doručak - kontinentalni švedski sto.

 

Hotel Vip Berna 3* -

www.viphotels.com

Hotel pripada svetski poznatom lancu hotela VIP. Nalazi se na liniji gradskog prevoza, na 10-ak minuta od strogog centra Lisabona.

 

Raspolaže sa 240 soba. Hotel poseduje restoran, bar, 5 konferencijskih sala, internet i parking.

 

Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj i internet uz doplatu. Doručak - kontinentalni švedski sto.

 

Napomene u vezi smeštaja - hotel Nova godina:

 

- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici

 

- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

 

- Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

 

- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi je odobren gore navedeni popust.

 

- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

 

- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

Važna napomena:

 

- Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.

 

- Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.

 

- Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

 

Opšte napomene za doček Nove godine:

 

- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona

 

- Besplatni prtljag - 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml

 

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 

- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

 

- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

 

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

 

- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred

 

- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

 

- Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

 

- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

 

- Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji

www.europa.rs

ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

 

- Vremenska zona u Italiji je ista kao u Srbiji

 

- Ukoliko avio prevoz podra zumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

 

- Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 

- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Rezervacija za Doček Nove godine u Lisabonu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11899

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


470