Doček Nove Godine Toskana - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Doček Nove Godine Toskana slike fotke vatromet

Doček nove godine - Program


CENA:

od 149 do 199 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine na italijanski način
 
Program putovanja:
 
1.dan Novi Sad - Beograd
Polazak iz Novog Sada i iz Beograda u kasnim popodnevnim/ranim večernjim satima (oko 18h). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
 
2.dan Bolonja – Montekatini Terme
Dolazak u Bolonju u prepodnevnim satima. Zadržavanje oko 4 sata u istorijskom centru grada. Kraće razgledanje uz šetnju: Tornjevi blizanci, Trg Mađore, Bazilika Sv. Petronija, palata kralja Enca, fontana Neptun. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do regije Toskana. Dolazak u Montekatini Terme. Smeštaj u hotel oko 16h. Noćenje.
 
3.dan Piza – Prato - Firenca / Doček Nove godine na trgu
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet (9-14h). Odlazak do PIZE. Obilazak Polja čuda uz razgledanje: Krstionica Sv. Jovana, Katedrala Sv. Renijera, Krivi toranj, Kampo Santo. Slobodno vreme. Odlazak iz Pize u 13h. Poseta šoping centru „I Gigli“ kod Prata. Slobodno vreme za šoping (2,5 sata). Povratak u Montekatini do 18h. U 21h fakultativni odlazak u Firencu na doček Nove godine. Tradicionalno, u gradu se organizuje nekoliko koncerata na trgovima i ulicama. Polazak iz Firence u 1.15h. Dolazak u hotel. Noćenje.
 
4.dan Siena – San Điminjano - Repriza Nove godine
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet (11.30-22h) ka živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Nastavak puta do Sijene. Šetnja gradom uz razgledanje (eksterijerno): Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije; Znameniti trg „Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme. Polazak iz Sijene u 17h. Poseta malom, živopisnom srednjovekovnom gradiću San Điminjano koji je očuvao svoj istorijski centar kao i ambijent iz 13. i 14. veka. Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Boravak u gradu oko 2 sata. Polazak iz San Điminjana u 20h. Povratak u Montekatini oko 21.30h. Noćenje.
 
5.dan Firenca
Doručak. Odjava iz hotela i polazak ka Firenci u 9h. Dolazak u Firencu oko 10.30h. Po dolasku sledi organizovano razgledanje grada u trajanju od oko 1,5 sata: bazilika San Lorenco sa kapelama Medičijevih, Duomo, Đotov zvonik, katedrala Cvetne Bogorodice, Krstionica, Stari most (Ponte Vecchio), trg Sinjorija (svojevrsni muzej na otvorenom sa brojnim skulpturama, remek-delima renesanse: Čelinijev “Persej”, Đanbolonjina “Otmica Sabinjanki”, Amanatijev “Neptun”…), Stara palata – nekadašnje sedište moći Fiorentinske Republike, statua Mikelanđelovog Davida (kopija čuvenog „heroja renesanse“),… Slobodno vreme za individualne aktivnosti i posete muzejima i galerijama (Galerija Ufici – preporučujemo da pre putovanja izvršite rezervaciju i plaćanje ulaznice preko interneta; Galerija Palatina u palati Piti sa Boboli vrtovima, Galerija Akademija sa delima Mikelanđela…). Polazak ka Srbiji oko 20.30h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske...
 
6.dan povratak Nova godina Novi Sad - Beograd
Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik Doček Nove godine

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  
polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 03.01. 6 dana 149 €  
29.12. 03.01. 6 dana 199 € Bonus cena

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina

 
 
Toskana - Bolonja – Montekatini Terme – Piza – Sijena – San Điminjano – Firenca
Autobusom 6 dana / 3 noćenja

Polazak: 29. decembar
Cena aranžmana po osobi za doček: 149 eur (Bolonja, Firenca)
- Bonus cena: 199 eur (Bolonja, Firenca, Sijena, San Điminjano, Piza, šoping, doček u Firenci)
- III osoba u sobi plaća cenu umanjenu za 10 eur (1/2+1),
- Doplata za jednokrevetnu sobu 45 eur,
- Doplata za dodatno sedište u autobusu 100 eur,
- Popust za sedište u šaragama 5 eur.
 
Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom turističke kategorije (AC/CD) sa svim troškovima prevoza,
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom (samousluživanje) u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom u Montekatiniju, čuvenoj banji u italijanskoj pokrajini Toskana. Doručak po pravilu u mediteranskim zemljama nije obiman i uglavnom se sastoji od slatkog dela: kroasana, dzema, putera, kafe, čaja a može biti i obogaćen u zavistnosti od hotela,
- tačno ime hotela biće saopšteno najkasnije 10 dana pre polaska (3* po nomenklaturi turističke organizacije Italije). Na zahtev putnika, soba može biti trokrevetna ali napominjemo da za razliku od prva dva ležaja, III ležaj može biti drugačiji a koji po kvalitetu nije isti kao prva dva i time može narušiti komfor putnika(pomoćni ležaj),
- panoramska razgledanja po programu na srpskom jeziku i licenciranog vodiča iz Srbije,
- troškove rezervacija,izrade i realizacije programa,
- bonus cena: ukoliko ste se odmah odlučili za ovu opciju u agenciji u kojoj se prijavljujete na putovanje, u naznačenu cenu uključeni su vam svi izleti: Piza-šoping centar, transfer za doček Nove godine u Firenci i San Điminjano Sijena.
- Nova godina u restoranu (piće dobrodošlice)
 
Aranžman ne obuhvta:
- troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja sa pokrićem do 30.000 eur u iznosu od oko 6 eur,
- mimo putnog osiguranja, preporučujemo Vam da pogledate i uslove za Osiguranje u slučaju otkaza aranžmana,
- individualne troškove putnika, troškove ulaznica ako nisu pomenute da su uračunate u cenu,
- fakultativne programe:
- Piza-Šoping centar 25 eur,
-Transfer za doček NG u Firenci 15 eur,
- Sijena-San Điminjano 30 eur
- (Izleti po navedenim cenama se plaćaju na licu mesta samo ako se niste odmah odlučili za opciju „bonus cena“),
- doplata po želji za korišćenje još jednog sedišta u autobusu čime ostvarujete veći komfor 100 eur,
- rezervacija sedišta u autobusu: II ili III red 15 eur, IV ili V red 10 eur po osobi,
- raspored za sva ostala mesta u autobusu obavlja se redom shodno datumu prijavljivanja na putovanje,
- doplata se odnosi za mesta u jednopodnom «solo» autobusu. U slučaju da je dvosprtatni autobus, gost može doplatu preusmeriti na izbor mesta za stolom «dole»,
- boravišna taksa u Montekatiniju oko 3 eur, plaća se na recepciji hotela prilikom preuzimanja ključeva.
 
Uslovi i načini plaćanja Nova godina:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja.
- Ugovoreni – započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati
- U celosti do polaska – Prilikom prijave na putovanje vrši se uplata u iznosu od 30% sa realizacijom odmah (gotovina, kartica, čekovi). Kompletan preostali deo bez obzira na platno sredstvo u celosti najkasnije do 20 dana pre polaska. U protivnom se smatra da je putnik odustao.
- Odloženo plaćanje čekovima građana - Plaćanje je moguće isključivo ličnim čekovima putnika ili člana najuže porodice. Prilikom prijavljivanja na putovanje vrši se uplata u iznosu od 40%. Za kompletan preostali iznos u roku od 7 dana od prijave na putovanje (a najkasnije do 1 dan pre polaska za zadocnele prijave) deponuju se valutirani čekovi na 4 jednake mesečne rate sa datumom realizacije za 30, 60, 90 i 120 dana.
Datumi realizacije su 10-ti, 20-ti ili 30-ti u mesecu. Poslednja rate ne može biti kasnije od 30.03.2016.
- Platnim karticama: Visa, Master, Dina, Maestro.
- Na 7 rata platnim karticama Banke Intesa. Prilikom prijavljivanja plaća se minimum 30% sa realizacijom odmah. Preostalih 70% ili manje plaća se najkasnije 20 dana pre polaska odloženo na 6 jednakih mesečnih rata (Važi za uplate u poslovnicama agencije. Ukoliko uplatu vršite u agentskoj mreži, uslovi mogu biti drugačiji a shodno ugovorima koje Agent ima sa poslovnom bankom).
 
Izdvajamo sledeće napomene:
- Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Važenje pasoša mora biti minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Organizator ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize i nije odgovoran ukoliko pogranične ili imigracione službe ne odobre ulazak putnika u drugu zemlju. Putnik sam snosi troškove svog povratka u Srbiji. Više informacija na www.europa.rs . U slučaju gubitka putnog dokumenta, putnik sam snosi troškove svog boravka u mestu konzularnog predstavništva kao i troškove puta priključenja grupi ili povratku u Srbiju.
- Obaveza je putnika da za putovanje prijavi puno ime i prezime (kako svoje tako i saputnika) onako kako je upisano u pasošu (Posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćene oblike imena i sl.). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u putnu dokumentaciju i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih službi ili samim hotelima.
- Pogranična policija može zatražiti od putnika na uvid polisu obaveznog putnog zdravstvenog osiguranja kao i neophodna finansijska sredstva shodno dužini boravka (gotovinu, kreditne kartice, putne čekove...)
- Organizator putovanja pravi raspored sedenja u autobusu redom po datumu prijave za putovanje ali organizator može odstupiti od tog rasporeda imajući u vidu zahteve lica sa posebnim potrebama, potrebe porodica sa decom, trudnicama, starijih lica. Putnik je dužan prihvatiti svako dodeljeno mesto u autobusu ukoliko nije ugovorio posebno mesto sa doplatama
- Prostor za prtljag u autobusu je ograničen te je predviđena količina prtljaga po putniku 1 kofer i maksimalno 2 komada ručnog prtljaga dimenzija ne većih od 50*30*40. Prtljag mora biti obeležen ličnim podacima putnika.
- Putnicima koji imaju za cilj putovanja posetu pojedinim institucijama, savetujemo da se putem interneta informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je prethodno potrebna rezervacija termina; Usled nepredviđenih okolnosti, raspored razgledanja i poseta može biti drugačiji od planiranog, te to može poremetiti posetu istim. U tom slučaju, organizator ne snosi odgovornost za individualne troškove koje putnik može imati te savetujemo da se karte rezervišu a ne kupuju.
- Navodi pojedinih hotela o posedovanju određenih usluga a koje putnik vidi na internet sajtu, ne podrazumevaju obavezno i besplatno korišćenje, kao i mogućnost korišćenja u vansezonskim terminima putovanja (bazeni npr).
- Fakultativni izleti nisu samo cena ulaznice već podrazumevaju i organizacione i druge troškove koji se čine u postupku realizacije istog: rezervacije, prevoz, parkinge, troškove autobuskih propusnica, troškove lokalnog vodiča, prevodioca, audio opreme i drugih troškova. Za realizaciju istih, potreban je minimalan broj od 25 prijavljenih ukoliko drugačije nije precizirano opisom. Ako su cene izleta date u programu, one su informativnog karaktera iz prethodnog perioda i podložne su promenama usled vremenske distance od momenta postavljanja programa do momenta realizacije. Ukoliko ste izlet uplatili u agenciji a isti nije mogao biti realizovan zbog malog broja prijavljenih, novac će Vam biti vraćen po povratku isključivo na tekući račun koji nam pismeno dostavite a najkasnije u roku od 3 dana od dostave istog.
- Sve usmene informacije koje su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja uz obrazloženje da je neko nekom nešto obećao, ne mogu biti predmet prigovora organizatoru za neispunjenje obaveza iz programa.
- Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora detaljno su objašnjeni članom 14. Opštih uslova putovanja organizatora, vidno su istaknuti na oglasnoj tabli na zidu poslovnica. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.
- Molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora.
- Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 40. Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora usklađeni sa YUTA standardima.

Rezervacija za Doček Nove Godine Toskana

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


8947

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


344