Atina 6 dana bus docek Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Atina docek Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

 od 120 do 210 €

KONTAKT: 011/344-22-18

NOVA GODINA BEOGRAD - ATINA 

DOČEK NOVE KOJI SE PAMTI!

Program putovanja:

 
1.dan Novi Sad - Beograd - Niš - Vranje... 
Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 13, 30h. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod Buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, u 15, 30h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjima radi preuzimanja pitnika iz drugih gradova. Polazak iz Niša u 19.00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Direktna noćna vožnja sa usputnim pauzama na graničnim prelazima i motelima.
 
2.dan... Lamia - Atina 
Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka... Smeštaj u odabrani hotel - posle 14.00h. Popodne slobodno vreme za individualni program i razgledanja. Noćenje. 
 
3.dan Atina - Doček Nove godine
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i razgledanja.* Doček Nove godine u organizaciji grada Atine na trgu Sintagma. Noćenje.
Fakultativno:
 
* Doček Nove godine u kafani (taverni) na Plaki, podno Akropolja, uz folklor (prijava i uplata samo u agenciji uz prijavu za aranžman) 
 
* Doček Nove godine u hotelu " Stanley" (prijava i uplata samo u agenciji uz prijavu za aranžman) 
 
* Prepodne poseta Akropolju u pratnji stručnog vodiča, zatim izlet do novog olimpijskog kompleksa - panoramsko razgledanje i slobodno vreme za šoping u novom šoping-molu „The mall Athens“ koji je u sastavu kompleksa.
 
4.dan Atina - Repriza Nove godine
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i razgledanja. Noćenje. Fakultativno: “Argolida“ - celodnevni izlet na Peloponez u pratnji lokalnog vodiča. Vožnja pored Elefsine i Megare do Korintskog kanala. Posle razgledanja kanala odlazak u Epidaurus (ulaznica 6€). Razgledanje pozorišta i Muzeja. Nastavak putovanja za Mikenu (ulaznica 8€). Razgledanje drevnog grada: Lavlja vrata, krug kraljevskih grobova, Dvora i Atrejeve riznice. Povratak u Atinu u večernjim satima.NAPOMENA: ovaj izlet se ne realizuje u vreme Novogodišnjih praznika.Fakultativno: Repriza dočeka Nove godine u taverni na Plaki.
 
5.dan Atina - Lamia..
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu do polaska za Srbiju - rani popodnevni sati. Direktna vožnja sa pauzama po potrebi i na graničnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti.
 
6.dan... Niš - Beograd - Novi Sad 
Dolazak na mesto polaska: Niš u ranim jutarnjim, Beograd u ranim prepodnevnim, Novi Sad u prepodnevnim satima. Povratak sa Nove godine. Prestanak aranžmanskih usluga.

Informacije i rezervacije

 

Opis / Detalji putovanja

 
Atina
6 dana, autobusomPopust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

 

 U cenu je uračunato:

- prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio, video...) 
- smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto u skladu sa normativima hotela), u odabranom hotelu iz programa
- usluge lokalnog vodiča u Atini za razgledanje grada
- troškovi licenciranog pratioca grupe
- troškovi organizacije putovanja
- pomoć oko izbora ponuda za doček Nove godine
 
U cenu nije uračunato:
- medjunarodno putno i zdravstveno osiguranje za EU
- fakultativno: doček nove godine u Taverni na Plaki - 75€
- fakultativno: doček nove godine u hotelu Stanley - 65€
- fakultativno: repriza dočeka u Taverni na Plaki - 45 €
- fakultativno: poseta Akropolju (transfer, ulaznica i troškovi vodiča) i izlet autobusom do The mall Athens i olimpijskog kompleksa - 25€ - min. 20 osoba
- fakultativno: celodnevni izlet autobusom po Peloponezu u pratnji lokalnog vodiča (bez ulaznica). Cena izleta 20€ po osobi (prevoz + usluge vodiča), min. 30 osoba
- individualne posete, karte za gradski prevoz
- doplata za jednokrevetnu sobu (dinarski): Dorian Inn, Iniohos - 70€, Stanley 90€ , Novotel Athenes - 110€
- doplata za polazak iz Zaječara, Negotina, Bora (20, -€ dinarski, min. 20 putnika) 
 
Umanjenja za sopstveni prevoz (korisnici aranžmana):
- polazak iz Novog Sada: 55 € 
- polazak iz Beograda i sa autoputa Bgd-Niš: 50 € 
 
Prevoz autobusom (bez aranžmana):
- polazak iz Novog Sada: RT-75€ OW-55€ 
- polazak iz Beograda i sa autoputa Bgd-Niš: RT-70€ OW-50€ 
- polazak iz Niša: 40€ - polazak iz Niša: RT-60€ OW-40
 
Hotel „Dorian Inn“ (3*) 
Poznati, potpuno renoviran hotel na 100 m od trga Omonia, strogi centar Atine, u aveniji Pireos koja vodi do luke Pirej. Ima 146 soba sa balkonom, svaka TWC sa fenom, 
klima, satelitska TV, sef, telefon, frižider... Bazen na krovu sa restoranom (ne radi u zimskim mesecima), bar... Izuzetna lokacija za upoznavanje sa gradom.
 
Hotel „Iniohos“ (3*)
 
Potpuno renoviran hotel na 100 m od trga Omonia, strogi centar Atine, u poprečnoj mirnoj ulici. Sobe sa balkonom, svaka TWC, klima, satelitska TV, alarm, telefon, frižider... Prijatan restoranom sa barom pruža pravu porodičnu atmosferu. Besplatan WiFi u celom hotelu. Izuzetna lokacija za upoznavanje sa gradom.
 
Hotel „Stanley“ (4*)
 
Lociran na trgu Karaiskaki, 300m od trga Omonia. Sobe sa balkonom, svaka TWC sa fenom, klima, satelitska TV, minibar, sef, telefon... Tu su još i bar, restoran, konferencijske sale, bazen na krovu hotela (ne radi u zimskim mesecima)... Prijatan hotel visoke kategorije u centru metropole.
 
Hotel „Novotel Athenes“ (4*)
 
Poznati lanac hotela „Novotel“ zastupljen i u Atini. Hotel je lociran u centru grada, cca 400 metara od trga Omonia i Nacionalnog muzeja. Raspolaže sa 196 soba, svaka TWC (fen, telefon, radio...), flat TV, kompletom za pripremu kafe i čaja (besplatno), velikim radnim prostorom, brzom linijskom internet konekcijom, WiFi konekcijom (besplatno), mini-barom, sefom, klimom...U sastavu hotela podzemni parking (besplatno), fitnes centar (besplatno), bazen na krovu sa modernim bar-restoranom, snack-bar, prodavnica suvenira... Besplatni WiFi u celom hotelu. 
 
Način plaćanja u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana) 
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).
 
Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja) 

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja. 
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni
 
Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...

Rezervacija za Atina 6 dana bus docek Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


15325

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


886