Rim 6 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Rim  6 dana avion doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

 6 dana // 359€

KONTAKT: 011/344-22-18

Nova godina - Beograd polazak.

Doček Nove godine u večnom gradu. 

OBILASCI: Rim – Vatikan – Tivoli

1 dan, BEOGRAD – RIM

Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona, na šalteru Viva agencije, broj 710. Čekiranje za let. Polazak aviona za Rim ( vreme leta u tabeli). Doček i panoramsko razgledanje autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture:Fontana di Trevi, Spanski Trg, Panteon, Navona. Noćenje

2 dan, RIM

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture :Fontana di Trevi, Španski trg, Panteon, Navona, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Trastevere, čuvenu boemsku četvrt Rima.Slobodno popodne za individualne aktivnosti.Noćenje.

3. dan, 31.12.2015. RIM – TIVOLI – RIM - DOČEK NOVE

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U njoj je živeo kardinal Hipolit II D’ Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i mnogobrojne čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne . Individualni doček Nove godine. Pitajte vodiča da vam da preporuke i ponude za doček Nove godine u restoranima. Individualni povratak u hotel. Noćenje

4. dan, 01.01.2016 RIM

Doručak . Slobodan dan ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta Forum i Koloseum .Noćenje.

5. dan, RIM -VATIKAN

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta crkvi svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo... Posebno se ističe Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pjeta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne.Noćenje.

6. dan,  RIM

Doručak.

Napuštanje hotela i slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd sa Nove godine iz Azzara.

 

(Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

· avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd kompanijom Alitalia

· smeštaj u Rimu (5 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3*

· autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku

  • troškove organizacije i vođenja aranžmana
  • usluge licenciranog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

· troškove avionskih taksi – 135  (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezeracije i podložne su promenama)

· međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka – 6 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 8 € (osobe od 19 – 64 god.), 6 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 14 € (osobe od 65 – 80 god.)

 

  • PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
  • karte za doček Nove godine za Kasinu
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * – 6 € po noćenju / po osobi

Rezervacija za Rim 6 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


15323

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


728