Doček Nove godine u Madridu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

madrid nova godina ponuda slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 485 do 485 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Gde za Novu?
 
Doček Nove Godine u spektakularnom Madridu!
 
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd – Frankfurt – Madrid
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” na šalteru broj 702 organizatora putovanja u 11.30 sati. Poletanje za Frankfurt u 13.30 sati (let LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30 sati. Nastavak putovanja za Madrid u 16.55 sati (let LH 1122). Dolazak u Madrid u 19.25 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno poslepodne. Noćenje.
 
2. dan Madrid
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: „Paseo de la Castellana“, stadion Santiago Bernabeu, Trg Kolon, Trg Sibeles, Gran Via, Španski trg, Trg Oriente i Kraljevska palata, Trg Sol, „Paseo del Prado“, park Retiro, stanica Atoća, „Puerta del Alcala“, Trg Las Ventas, Veliki trg...Slobodno poslepodne. Noćenje
 
3. dan Madrid –Toledo – Madrid
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet autobusom “ Toledo”. Ova srednevekovna prestonica Španije poznata je i pod imenom „Grad tri kulture“ jer su u njemu vekovima koegzistirali Hrišćani, Muslimani i Jevreji i za sobom ostavili bogato kulturno nasleđe u vidu spomenika, palata, crkvi, tvrđava, džamija i sinagoga. Velika raznolikost umetničkih stilova čini staru gradsku četvrt muzejem na otvorenom, zbog čega je i uvrštena na listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi poznati umetnici su živeli u Toledu, a najpoznatiji među njima je slikar El Greko, predstavnik španske renesanse. Njegovo delo - “Sahrana grofa od Orgaza” i danas je izložena u crkvi svetog Tome u Toledu. Povratak u Madrid. Noćenje.
 
4. dan Madrid – San Lorenco de El Eskorijal – Madrid - Nova godina 
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet autobusom “Eskorijal”. Odlazak do gradića San Lorenco de El Eskorijal, poznatom po impozantnom kompleksu i istorijskoj rezidenciji španskih kraljeva, simbolu španske moći u 16. veku. Kompleks je 1984. godine uvršten u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a kao najvažniji arhitektonski spomenik španske renesanse. Ovaj kompleks karakterističnog kvadratnog oblika u svom sastavu ima crkvu, manastir, kraljevsku palatu, biblioteku. Na povratku za Madrid, kraća pauza u Dolini palih – drugom monumentalnom kompleksu sagrađenom po nalogu tadašnjeg predsednika Fransiska Franka u 20. veku, iznad koga se uzdiže 150 metara visoki krst. U podnožju krsta je Frankov grob. Povratak u Madrid. Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
 
5. dan Madrid - Doček Nove godine repriza
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske. Noćenje.
 
6. dan  Madrid – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Poletanje za Frankfurt u 17.05 sati (let LH 1115). Dolazak u Frankfurt u 19.45 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 21.55 sati (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45 sati.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 02.01. 6 dana 485 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove Godine

 
 
Izleti i posete: “Toledo” i “Eskorijal“
6 dana / 5 noćenja – avionom

Polazak: 28. decembar 
Povratak: 2. januar 

Smeštaj:

 

- Nova godina Hotel Florida Norte ****, Madrid, Paseo de la Florida,5, 

www.celuisma.com

- Nalazi se u centru grada, na pešačkoj udaljenosti od Španskog trga, Gran Vie, Trga Oriente. Najbliža metro stanica je ispred hotela. Hotel ima 399 soba sa kupatilom sa fenom, klima uređajem, telefonom, SAT TV-om. Kontinentalni doručak – samoposluživanje.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 

Cena putovanja po osobi: 485 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 135 evra

 

Cena za treću osobu na pomoćnom ležaju je 465 eura.

 

U cenu putovanja za doček je uključeno:

 

- prevoz avionom na relaciji Beograd

– Frankfurt – Madrid – Frankfurt –Beograd

(prevoznik Lufthansa),

 

- smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama, pet noćenja sa doručkom;

 

- transferi autobusom na relacijama aerodrom - hotel i hotel - aerodrom u Madridu,

 

- panoramsko razgledanje Madrida,

 

- usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja za docek nije uključeno:

 

- aerodromske takse (oko 180 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Organizator putovanjaa ili poslovnicama ovlašćenih subagenata),

 

- fakultativni izleti i posete i

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti - period Nova godina:

 

- Poludnevna izlet autobusom “Toledo”. Cena: 69 evra. U cenu je uključen autobuski prevoz i usluge vodiča. Ulaznice za katedralu i sinagogu (oko 7 i 3 eura) nisu uklučene u cenu.

 

- Poludnevni izlet autobusom ”Eskorijal”. Cena: 65 evra. U cenu nije uključena ulaznica i iznosi oko 10 evra po osobi, uključen je autobuski prevoz i usluge vodiča.

 

- Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu, isključivo u evrima i u efektivi.

 

- Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:


1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..Važne napomene za putovanje “Madrid” za doček Nove godine:

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama u kojima je treći ležaj pomoćni.

 

Opšte napomene za novogodišnje putovanje:

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja – polisu osiguranja osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – polisu osiguranja osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. 

 

- Opši uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

 

Napomena:

 

- U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja, licenca OTP 196/2010.

Rezervacija za Doček Nove godine u Madridu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11898

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


470