Docek Nove Godine Rim - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Docek Nove Godine Rim

Doček nove godine - Program


CENA:

od 169 do 212 €

KONTAKT: www.tipotravel.com 011/344-22-18

Program putovanja:
 
1. dan Niš - Beograd - Rim
Polazak sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“ u 12,00h. Direktna vožnja do Beograda. Usputna zadržavanja radi preuzimanja putnika iz gradova duž auto puta. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 16,00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju prema Rimu.
 
2. dan Rim
Dolazak u Rim u podnevnim satima. Panoramsko razgledanje Rima-grada starog 28 vekova sa lokalnim vodičem: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine, bazilika Sv. Petra... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.
 
3. dan Rim - (Tivoli)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. * Individualni doček Nove godine na otvorenom. Noćenje. Fakultativa: Izlet do Tivolija - drevnog grada u blizini Rima. Obilazak u pratnji lokalnog vodiča: palate cara Hadrijana i Vile d`Este, koju je na ostacima vile cara Hadrijana, izgradio kardinal d`Este, kao svoj letnjikovac sa velelpnim fontanama, vodoskocima i jezerima. Povratak u hotel.
 
4. dan Rim - (*Pompeji & Napulj)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. **Fakultativa: Celodnevni izlet do Pompeja i Napulja. Razgledanje, u pratnji lokalnog vodiča, arheoloških ostataka grada nestalog u vulkanskoj erupciji 24. avgusta 79. godine. Odlazak do Napulja. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Kastel del Ovo, Kastel Nuovo, Pjaca del Plebišito...
 
5. dan Rim - (Vatikan)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno za individualne aktivnosti do kasnijih večernjih sati. Polazak za Beograd u 20,00 h. Direktna noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku. Fakultativa:, Obilazak Vatikana u pratnji lokalnog vodiča: Muzej, Sikstinska kapela, bazilika Sv. Petra...

6. dan Beograd - Niš
Dolazak u Beograd u podnevnim satima. Nastavak puta za Niš. Dolazak u večernjim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
06.11. 11.11. 6 dana 204 € Polazak iz Niša i Novog Sada; redovna cena;
06.11. 11.11. 6 dana 189 € Polazak iz Beograda; redovna cena
11.11. 16.11. 6 dana 190 € Polazak iz Niša i Novog Sada; rane rezervacije;
11.11. 16.11. 6 dana 176 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
29.12. 03.01. 6 dana 212 € Polazak iz Niša i Novog Sada; redovna cena;
29.12. 03.01. 6 dana 197 € Polazak iz Niša i Novog Sada; rane rezervacije;
29.12. 03.01. 6 dana 197 € Polazak iz Beograda; redovna cena
29.12. 03.01. 6 dana 183 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
11.02. 16.02. 6 dana 197 € Polazak iz Niša i Novog Sada; redovna cena;
11.02. 16.02. 6 dana 183 € Polazak iz Niša i Novog Sada; rane rezervacije;
11.02. 16.02. 6 dana 182 € Polazak iz Beograda; redovna cena
11.02. 16.02. 6 dana 169 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
28.04. 03.05. 6 dana 212 € Polazak iz Niša i Novog Sada; redovna cena;
28.04. 03.05. 6 dana 197 € Polazak iz Niša i Novog Sada; rane rezervacije;
28.04. 03.05. 6 dana 197 € Polazak iz Beograda; redovna cena
28.04. 03.05. 6 dana 183 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
23.08. 28.08. 6 dana 204 € Polazak iz Niša i Novog Sada; redovna cena;
23.08. 28.08. 6 dana 190 € Polazak iz Niša i Novog Sada; rane rezervacije;
23.08. 28.08. 6 dana 189 € Polazak iz Beograda; redovna cena
23.08. 28.08. 6 dana 176 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja

 
 
Rim - 6 dana, autobusom, na bazi minimum 45 putnikaRim
6 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).


 

Cena obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim ili spratnim autobusom (A/C, audio, video...),
- smeštaj u Rimu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni, posluživanje) u hotelu sa 3* u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni),
- obilazak Rima sa lokalnim vodičem prema programu (Rim - panorama grada, pešačko razgledanje centra grada),
- licenciranog pratioca grupe, troškove organizacije aranžmana.
 
Cena ne obuhvata:
- polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- obaveznu komunalnu taksu za Rim (plaća se na recepciji hotela) 4 € po noćenju i osobi za boravak u hotelima sa 3*!
- doplatu za jednokrevetnu sobu - 75 eur po osobi za 3 noćenja sa doručkom.
- individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji
 
Cene fakultativnih sadržaja programa po osobi (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):
- Tivoli, Villa d'Este (sa ulaznicom) - 30 €
- Vatikan (sa ulaznicom) - 35 €
- Pompeja (sa ulaznicom) i Napulj - 45 €
 
Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 
Opis i lokacija hotela:
Hotel sa 3* tipa „Alba” www.hotelalbaroma.com, u jugoistočnom delu Rima unutar kružnog toga, cca 800 m od autobuske stanice linije 105 do centra (žel. stanica Termini), cena autobuske karte u jednom pravcu je 1, 50 eur i važi 100 minuta. Raspolaže standardizovanom opremom rimskih gradskih hotela sa 3* - recepcijom, salom za doručak, sobama sa dva ležaja i trećim pomoćnim (fotelja na razvlačenje), kupatilima sa TWC...
 
Način plaćanja:
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).
 
Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni
 
Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.
 
Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja ima zaključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа (na iznos od 200.000€) zа slučаj insolventnosti: polisa osiguranja br. 226610, od 1.6.2015., osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje” iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina, br 10L.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Niš” doo, licenca OTP br. 400/10.
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Rezervacija za Docek Nove Godine Rim

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


6753

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


393