Barselona 6 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Barselona 6 dana avion doček Nove godine first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 515 do 535 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Polazak Beograd Nova godina

Doček Nove godine u Barsi!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Eurojet-a 1102 u 11.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 13.30 (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30. Nastavak sa istog aerodroma u 17.40 (let LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19.40. Transfer od aerodroma do hotela 4*. Smeštaj. Noćenje.

 

2.dan Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u trajanju od 3 sata, sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine - zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt. Nakon razgledanja, transfer do hotela. Slobodno posle podne. Noćenje.

 

3.dan Nova godina Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta za Tibidabo, poseta parku Guelj i etno selu Pueblo Espanjol. Doček Nove Godine u sosptvenoj režiji. MOgućnost - Hotel Nova godina.Noćenje.

 

4.dan - Repriza Nova godina Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo da obiđete najpoznatije gradske četvrti, Gracija, tradicionalna španska četvrt, Gotsku četvrt, sa najboljim restoranima i klubovima u gradu. Noćenje.

 

5.dan Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta za Geronu i Figueras. Noćenje.

 

6.dan (03. januar) - Doručak. Slobodno pre podne. Transfer iz hotela do aerodroma oko 16.00 časova. Let za Frankfurt u 18.50 (let LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.05. Nastavak sa istog aerodroma u 21.55 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 03.01. 6 dana 515 € Promo cena za rezervacije do 01.11.
* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača
2  po osobi   340dana   soba noćenje sa doručkom prevoz avionom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.01. 03.01. 340 dana 535 €  
* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine

 
5 dana / avionom

Polazak: 29.12.2015. - LH 1407 13:30
Povratak: 03.01.2016. - LH 1133 18:50
Cena:
- Promo cena za rezervacije do 01.11.- 515 €
- Cena po osobi- 535 €

Doplate i popusti:
- Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: 455 €
- Dete od 2-12 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih: 375 €
(Popust za dete važi u pratnji dve punoplatežne osobe)
- Doplata za jednokrevetnu sobu: 225 €

Cena aranžmana za doček uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd- Frankfurt-Barselona-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom
- Smeštaj u hotelu “Hotel Catalonia Barcelona Plaza” 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Barseloni prema programu
- Poludnevno panoramsko razgledanje grada (3 sata) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku
- Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana za docek ne uključuje:
- Aerodromske takse (178 € na dan objavljivanja programa) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni)
- Gradska taksa, plaća se na recepciji hotela
- Fakultativne izlete
- Putno osiguranje Generali na osiguaranu sumu do 30.000 € (za 6 dana za odrasle od 18-70 godina je 840 din i za 6 dana za decu od 6 meseci-18 godina je 646 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji – plaćanje u agenciji!
- Individualne troškove putnika

Opis hotela:
Hotel Catalonia Barcelona Plaza 4*
Plaça Espanya, 6-8. 08014, Barcelona
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, od Španskog trga je udaljen 50 m. Metro stanica je ispred hotela. Sve sobe su moderno opremljene, poseduju tv, kupatilo, fen za kosu, klima uredjaj, nemaju balkon. Na poslednjem spratu hotela nalazi se bazen i terasa sa prelepim pogledom na grad.

Predlozi fakultativnih izleta Nova godina:
Tibidabo, park Sijutadela i Pueblo Espanjol - Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do gradskog parka “La Ciutadella”, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi. Odlazak do etno-sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. (Cena izleta: 60 €)
Gerona i Figueras - Celodnevni fakultativni izlet za Geronu i Figueras. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. (Cena izleta: 75€)

Način plaćanja:
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke intese na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje:: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
- Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
- Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, Diners (isti uslovi kao gotovina)
- Čekovi građana:
- mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate ili na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10% na ostatak dugovanja.
- Diners kartica: mogućnost plaćanja do 3 mesečne rate uz uvećanje od 5% i 6 mesečnih rata uz uvećanje od 10%. Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja,
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Eurojet-a.
- Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun

Napomena:
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari plavi pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R Srbije, Koordinaciona uprava).

Rezervacija za Barselona 6 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12711

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


636