Doček Nove Godine u Krakovu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Krakow docek nove godine klub restoran kafana

Doček nove godine - Program


CENA:

od 115 do 139 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Polazak Beograd Nova godina Krakov
 
Doček Nove godine Krakov da pršti!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Niš - Beograd - Krakov
Polazak iz Niša sa parkinga benzinske pumpe Lukoil kod TC Tempo u 16, 30 h. Vožnja autoputem ka Beogradu sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Polazak iz Beograda, sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 20, 00 h. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 21, 30 h. Direktna noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku i Češku sa usputnim pauzama prema potrebi i na graničnim prelazima.
 
2. dan Krakov (razgledanje grada)
Dolazak u Krakov oko podneva. Panoramsko razgledanje Krakova u pratnji lokalnog vodiča: Glavni trg - Rynek, jedan od najvećih trgova u Evropi, dug oko 200 m sa 14 gradskih tornjeva, renesansna trgovačka radnja - Sukiennice i crkva Sv. Marije (gotska građevina iz 16. Veka sa šest kapelica i dva tornja), razgledanje grada nastavlja se kroz Florijansku ulicu do 14 Florijanskih vrata i do Barbikanskih odbrambenih zidova.. Smeštaj u hotel. Noćenje.
 
3. dan Krakov (rudnik soli Vjelička)
Doručak. Slobodan dan za odmor, šoping i individualne aktivnosti. Noćenje. Doček Nove godine na gradskom trgu.
Fakultativa:
Prepodnevni obilazak srednjovekovnog rudnika soli - Vjelička (pod zaštitom Unesco-a, star više od 700 godina. Danas je najveći (300 km hodnika) i najstariji rudnik soli u Evropi. Lift će Vas dovesti od ukupnih 9, do prvog nivoa dubine oko 130 m gde ćete videti osvetljenju kapelicu napravljenu pored stene od soli, podzemni muzej sa alatima, izrezbarene skulpture u soli, podzemno jezero, teniske I odbojkaške terene, balske i koncertne dvorane...)
 
 
4. dan Krakov - Nova godina
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Mogućnost obizaka - Klubovi, Kafane, Restorani za doček Nove godine. Noćenje.
 
5. dan Krakov (Aušvic) - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno za individualna razgledanja Krakova do 14, 00 h. Polazak za Beograd. Direktna vožnja za Srbiju istim pravcem kao u dolasku, usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnim prelazima. Fakultativa: Prepodnevni obilazak koncentracionog logora „Aušvic“ - razgledanje u pratnji lokalnog vodiča.
 
6. dan Beograd - Niš
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Nastavak puta za Niš, dolazak u Niš u podnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom

 

 

 

 polazak   povratak   trajanje   cena   napomena 
29.12. 03.01. 6 dana 115 € Polazak Beograd i Novi Sad; rane rezervacije
29.12. 03.01. 6 dana 139 € Polazak iz Niša; redovna cena
29.12. 03.01. 6 dana 129 € Polazak iz Niša; rana rezervacija
29.12. 03.01. 6 dana 124 € Polazak Beograd i Novi Sad; redovna cena

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis - Doček Nova godina Krakov / Detalji putovanja

 
 
Krakov
6 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

Termini:
29.12.-03.01.

Cena za doček obuhvata:

 

- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C i A/V uređajima,

 

- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto), u hotelu tipa „Q“ - 3* u široj gradskoj zoni Krakova,

 

- lokalnog vodiča u Krakovu,

 

- razgledanja prema programu,

 

- licenciranog pratioca grupe i troškove organizacije.

 

Cena za docek ne obuhvata:

 

- Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava . Osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.

 

- individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz, programom nepredviđene troškove u objektima smeštaja i ishrane,

 

- fakultativne sadržaje progrma,

 

- smeštaj u jednokrevetnoj sobi, 75 eur po osobi za sve tri noći. Uplata prilikom rezervacije aranžmana.

 

- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji

 

Cene fakultativnih sadržaja programa po osobi:

 

- Obilazak rudnika Vjelička - 25 eur po osobi, minimum 25 osoba

 

- Obilazak naci logora Aušvic - 15 eur po osobi, minimum 25 osoba

 

Napomene u vezi fakultativnih izleta:

 

- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

 

Opis i lokacija - Nova godina hoteli:


Hoteli tipa “Q” - 3*

www.qhotels.pl

Smešteni u Krakovu na 5 km od starog grada, u poslovnoj zoni sa više tržnih centara u neposrednoj blizini. Raspolažu standardno opremljenim sobama prema lokalnoj kategorizaciji - svaka TWC, TV, telefon...

 

Način plaćanja Nova godina:

 

u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:

 

- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)

 

- Platnim karticama

 

- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

 

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

 

Napomene u vezi smeštaja za doček Nove:

 

- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

 

- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

 

- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

 

- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.

 

- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

 

- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

 

- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

 

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:

 

- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...

 

- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.

 

- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

 

Ostale napomene:

 

- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska

 

- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

 

- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.

 

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).

 

- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).

 

- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

 

- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

 

- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

 

- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.

 

- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

 

- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.

 

- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.

 

- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (

www.europa.rs

) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.

 

- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

 

- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

 

- Organizator putovanja ima zaključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа (na iznos od 200.000€) zа slučаj insolventnosti: polisa osiguranja br. 226610, od 1.6.2015., osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje” iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina, br 10L.

 

- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

 

- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Niš” doo, licenca OTP br. 400/10.

 

- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Rezervacija za Doček Nove Godine u Krakovu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11791

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


451