Madrid Doček Nove godine - HIt Ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Madrid Doček Nove godine slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 435 do 455 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Gde za Novu godinu?
 
Doček Nove godine u Španiji!
 
 
Program putovanja Nova godina:
 
1.dan
Sastanak grupe na aerodromu 'Nikola Tesla' kod saltera 'Informacije', u 11.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 13.30 (let LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30. Nastavak sa istog aerodroma za Madrid u 16.55 (let LH 1122). Sletanje na aerodrom 'Barahas' u Madridu u 19.25. Smeštaj u hotel. Noćenje.
 
2.dan
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u trajanju od 3 sata, sa vodičem na srpskom jeziku: Puerta del Sol (Sunčana kapija), Kraljevska palata, Kraljevsko pozorište, katedrala Almudena, Puerta de Toledo (slavoluk), Neptunov trg, Trg Sibeles, park Retiro, Kapija Alkala, kvart Salamanka, Nacionalna biblioteka, Kolumbov trg, Gran Via, Španski trg. Posle podne slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 
3.dan - Nova godina
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta za Eskorijal. Doček Nove Godine u sopstvenoj režiji. Mogućnost - Restoran Nova godina. Noćenje.
 
4.dan - Doček Nove godine Repriza
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske Madrida. Naša preporuka je poseta muzeja Prado ili parka Retiro. Uveče preporučujemo
odlazak na predstavu flamenka. Noćenje.
 
5.dan 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta za Toledo. Noćenje.
 
6.dan 
Doručak (lunch paket). Transfera iz hotela do aerodroma (oko 05.00). Poletanje za Minhen u 07.30 (let LH 1807). Sletanje na aerodrom u Minhenu u 10.05 i nastavak za Beograd sa istog aerodroma u 11.10 (let LH 1722). Dolazak u Beograd u 12.40. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

 polazak   povratak   trajanje   cena   napomena 
29.12. 03.01. 6 dana 455 €  
29.12. 03.01. 6 dana 435 € Promo cena za rezervacije do 01.11.

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine HotelNovogodišnji program: Madrid
Paket aranžman - avio prevoz, transfer, smeštaj, razgledanje…
6 dana - 5 noći

Polazak: 29. decembar 

Opis hotela:

 

- Hotel Celuisma Florida

Norte 4*

www.hotelfloridanorte.com

- Paseo de la Florida 5, 28008,Madrid

Hotel Celuisma Florida Norte se nalazi u blizini Kraljevske palate u centru Madrida, preko puta stanice metroa Principe Pio. Od hotelan Florida Norte do gradske avenije Gran Via može se stići pešice za samo 15 minuta. Park Kampo del Moro je udaljen 300 metara. Hotel poseduje 399 soba, jednostavno i praktično uređene. Svaka soba sadrži kupatilo, tv, telefon. Pored bara u sklopu hotela nalaze se restoran i prodavnica suvenira.

 

Doplate i popusti - Nova godina:

 

- treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi: popust 10 eur,

 

- dete od 2-12 godina (popust za dete važi u pratnji dve punoplatežne osobe) u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih: popust 20 eur,

 

- doplata za jednokrevetnu sobu: 145 eur.

 

Cena aranžmana za docek uključuje:

 

- povratni avionski prevoz na relaciji

Beograd- Frankfurt - Madrid- Minhen- Beogradsa Lufthansom,

- smeštaj u hotelu 'Florida Norte' 4* 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama,

 

- transfere na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom u Madridu prema programu,

 

- poludnevno panoramsko razgledanje grada (3 h) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku,

 

- troškove organizacije putovanja.

 

Cena aranžmana za doček ne uključuje:

 

- avionske takse (175 eur na dan objavljivanja programa) - plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni),

 

- fakultativne izlete,

 

- putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 eur (za 6 dana za odrasle od 18-70 godina je 840 din i za 6 dana za decu od 6 meseci-18 godina je 646 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji – plaćanje u agenciji!

 

- individualne troškove putnika.

 

Predlozi Novogodišnjih fakultativnih izleta:

 

-Toledo

- Jednočasovna vožnja do nekadašnje prestonice Španije, koju i danas mnogi španci zovu 'Carski grad'. Sagrađen na uzvišenju iznad reke Taho,Toledon je proglašen Svetskom baštinom od strane UNESCO. Gradom dominira carski dvorac (Alcazar) podignut po naredbi Karlosa Petog, u kome je danas smešten vojni muzej. Obilazak veličanstvene gotske katedrale sa predivnim vitražima iz XV i XVI veka i delima Goje i El Greka, crkve Svetog Tome sa El Grekovim remek-delom 'Sahrana grofa od Orgaze' i sinagoge Svete Marije Blanke. Slobodno vreme za individualnu šetnju uskim ulicama prepunim raznovrsnih radnjica, uz obaveznu posetu nekoj od mnogobrojnih lokalnih prodavnica marcipana. Povratak u Madrid. (cena izleta: 69 eur)

 

- Eskorijal - Jednočasovna vožnja do monumentalne kraljevske palate iz XVI veka sagrađene po nalogu Felipea II. Manastir, crkva i palata se smenjuju sa nizom dvorišta, hodnika i prostorija uklopljenih u veliki četvrtasti blok na čijim ćoškovima se uzdižu četiri kule. Na povratku za Madrid, kraća pauza u Dolini palih – drugog monumentalnog kompleksa sagrađenog po nalogu Franka u XX veku, iznad koga se uzdiže 150 metara visoki krst. U podnožju krsta je Frankov grob. (cena izleta: 65 eur)

 

Uslovi plaćanja:

 

- Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

 

- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

Način plaćanja:

 

- Cene su izražene u evrima.

 

- Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan plaćanja.

 

- Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate.

 

- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

 

- gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranžmana,

 

- kreditne kartice Banca Intesa: Master Card i Visa na 6 rata bez uvećanja,

 

- platne kartice Komercijalne Banke: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, na 6 rata bez uvećanja,

 

- čekovi građana:

 

- mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate,

 

- mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije , ostatak na 5 mesečnih rata.

 

- preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.

 

- kredit: agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

 

Osiguranje:

 

- Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Generali osiguranja.

 

- Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije repatrijacije.

 

- U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

Napomena Nova godina:

 

- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari ( plavi ) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.

 

- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, koordinaciona uprava).

 

- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

 

- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

Važne napomene u periodu Doček Nove godine:

 

- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

 

- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.

 

- Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja je 20 putnika.

 

- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).

 

- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

 

- Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije usklađeni sa YUTA standardom

Rezervacija za Madrid Doček Nove godine - HIt Ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12396

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


549