Milano ponuda Docek Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Milano ponuda Docek Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

od 309 do 309 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Doček Nove godine Beograd Polazak

Gde za Novu godinu?

Nova godina na italijanski način.

 

Program putovanja:

 

1.dan - Nova godina- Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Eurojet-a 1102 “ u 05.00h. Predvidjeno poletanje aviona za Milano u 06.50h - redovna linija AIR SRBIA (let JU 540). Po sletanju na milanski aerodrom (08.35h) transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku: Trg Piazza del Duomo , Milanska Katedrala, Milanska skala, Galerija Vitoria Emanuela II, Brera umetnička galerija, Toranj Pireli, stadion San Siro, zamak Kastelo Sforcesko (Castello Sforzesco), bazilika Santa Maria alle Grazie…. Smeštaju hotelu i slobodno veče. Srećna Nova godina! ! ! ! Noćenje.

 

2.dan  Repriza Dočeka Nove godine - Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet do jezera Lago Di Garde i obilazak starog grada Sirmione-a u pratnji stručnog vodiča na srpskom jeziku. Noćenje.

 

3.dan  Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja, šoping ili fakultativna izlet putevima mode - Montenapoleone fashion walking touro fantastičan izlet će Vas odvesti do svetski poznatih brendova koji su učestvovali u stvaranju istorije Italijanske mode i dati Vam priliku da prošetate kroz najpopularnije šoping zone i ulice: Via della Spiga, Via Bagutta, Corso Venezia, Piazza San Babila, Via Montenapoleone, Via Manzoni, Piazza della Scala. Izlet traje dva i po sata. Slobodno veče. Noćenje.

 

4.dan Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje. U večernjim satima sastanak sa predstavnikom i organizovan transfer do aerodroma oko 18.00h. Predviđeno poletanje aviona-redovna linija Air Serbia (let JU 545) za Beograd je u 20.45 h. Sletanje na beogradski aerodrom «Nikola Tesla» je oko 22.25h. Kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cena Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
31.12. 03.01. 4 dana 309 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 
 
Doplata za jednokrevetnu sobu: 75 €

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Milano-Beograd sa kompanijom Air Serbia.
- Smeštaj u navedenom hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem.
- Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku.
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Milanu prema programu.
- Troškove organizacije i vodjenja putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Avionske takse (95 €) - plaćanje u agenciji u dinarima (cena taksi podložna je promeni).
- Fakultativne izlete (prijave i plaćanje izleta prilikom prijave za aranžman u agenciji).
- Individualne troškove putnika.
- Gradska taksa: htl 3* - 4 €, po noći, po osobi, (plaćanje u hotelu na recepciji),
-Putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 € (za 4 dana za odrasle od 18-70 godina je 746 din, a za decu od 6 meseci-18 godina je 580 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji - plaćanje u agenciji!

Opis hotela za doček Nove godine:

Hotel Eurohotel 
Milano 3* www.eurohotelmilano.it
Hotel se nalazi se u centru Milana u oblasti Porta Venezia koja je poznata po mnogim kafićima i restoranima koji rade do kasno u noć. U neposrednoj blizini se nalazi i Corso Buenos Aires, jedna od najdužih ulica za šoping u Evropi. Na oko 50 m od hotela, nalazi se stanica “red” metroa sa kojim se stiže za 10 minuta do Piazza Duomo. Hotel poseduje restoran, bar, fitness centar, saunu. Wi-Fi je dostupan u svim sobama, kao i u svim prostorijama hotela. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimatizaciju, sef i mini bar. Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto)

Predlozi fakultativnih izleta:
- Putevima mode (pešačka tura sa vodičem) 25 € po osobi.
- Lago di Garde i Sirmione 65 € po osobi
Prijava i uplata fakultativnih izleta vrši se obavezno u agenciji prilikom prijave za aranžman. Naknadna prijava neće biti moguća.

Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
- Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
- Kreditne kartice:Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovi građana:
- Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate
- Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rataod po 10% na ostatak dugovanja.
- Diners kartica: mogućnost plaćanja do 3 mesečne rate uz uvećanje od 5% i 6 mesečnih rata uz uvećanje od 10%. Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Eurojet-a.
- Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Agencija Eurojet ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava).
Eurojet zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Rezervacija za Milano ponuda Docek Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


8947

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


408