Berlin 5 dana avion Nova godina doček - Hit Ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Berlin 5 dana avion Nova godina Doček

Doček nove godine - Program


CENA:

od 499 do 499 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u prestonici Nemačke? Natirlih!
 
Program putovanja Nova godina Beograd Polazak:
 
1. dan Beograd – Berlin
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera organizatora putovanja 702 u 04.45 sati. Poletanje za Berlin u 06.45 sati (let JU 350). Dolazak u Berlin u 08.40 sati. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: letnja palata kraljice Sofije Šarlote, zgrada Nemačke opere, Memorijalna crkva, panorama glavne trgovačke ulice - Kurfurstendam, spomenik boginje pobede - Zlatna Elza, nova železnička stanica, Nemački parlament koji je smešten u zgradi Rajhstaga, Brandenburška kapija, panorama ulice Unter den Linden, istočna galerija sa ostacima berlinskog zida, TV kula, Katedrala, Trg Aleksandar, Gradska većnica, Kontrolna tačka Čarli, Trg Potsdam. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.
 
2. dan Berlin - Nova godina
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Potsdam”, grad nedaleko od Berlina, poznat po letnjoj rezidenciji kralja Frederika Velikog. Po dolasku, razgledanje grada: Brandenburška kapija, ruski kvart Aleksandrovka sa crkvom Aleksandar Nevski, Holandski kvart (18. vek) zidan za holandske zanatlije, švajcarske kuće, Sansusi (1747) - čuveni letnjikovac Fridriha Velikog, Nova palata (1767), zatim palata Sesilienhof gde je održana Posdamska konferencija (susret Čerčila, Staljina i Trumana, jula 1945), granični prelaz do 1989. na mostu Glinke na reci Havel gde su obavljane razmene špijuna… Povratak u Berlin. Slobodno poslepodne. Uveče, individualan doček Nove godine. Mogućnost - Nova godina restoran. Noćenje.
 
3. dan  Berlin - Doček Nove godine Repriza
Doručak. Slobodno dan, prilika za posetu “Ostrvu muzeja” sa obilaskom muzeja Pergamon i Egipatskog muzeja. Muzej Pergamon je poznat po bogatoj kolekciji antikviteta iz perioda antičke Grčke, Bliskog Istoka i islamske kulture. Najznačajniji eksponati su Ištarina kapija koja je krasila vrata Vavilona oko 580. godine pre nove ere. Tu je i rekonstruisani oltar grada Pergamona, ulaz u pijacu antičkog grada Mileta i najznačajniji eksponati drevnih civilizacija Vavilona, Persije i Asirije. Što se tiče Egipatskog muzeja, pored velikog broja artefakata iz doba Novog Kraljevstva, najvažniji je svakako bista kraljice Nefertiti. Cena ulaznice oko 15 evra. Noćenje.
 
4. dan  Berlin
Doručak. Slobodan dan, prilika za dnevnu šetnju impozantnim parkom Tiergarten koji je otvoren 1861. godine. Sa 5.17 kvadratnih kilometara predstavlja jedan od najvećih parkova na svetu koji se nalaze u centru grada; Ili, posetu Zoološkom vrtu, najstarijem i najvećem Zoološki park u Nemačkoj koji godišnje poseti više od 3 miliona posetilaca. Cena ulaznice je oko 13.00 evra; Ili obilazak Šarlotenburg palate, najveće palate u Berlinu, koju je izgradio Fridrih III 1699. godine za svoju zenu Šarlotu. U palati se može videti najveća kolekcija francuskog slikarstva 18. veka izvan Francuske. Cena ulaznice je oko 10 evra. Noćenje.
 
5. dan  Berlin – Beograd
Doručak. Rani jutarnji transfer na aerodrom. Polazak za Beograd u 09.35 sati (let JU 351). Dolazak u Beograd u 11.20 sati.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 499 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine

 
Izleti i posete: Potsdam
5 dana / 4 noćenja – avionom

 

Smeštaj:

 

- Hotel Victors Residenz Berlin **** Berlin, Am Friedrichshain 17, 10407 Berlin, telefon: +49 30 219 14,

 

- Nalazi se preko puta parka Volkspark Friedrichshain i u blizini Trga Aleksanderplac, Ostrva muzeja…Najbliža autobuska stanica nalazi se ispred hotela, a stanica tramvaja je udaljena 250 metara. Hotel ima 133 sobe, restoran, bar i WI FI internet konekciju (uz doplatu). Sve sobe su sa kupatilom sa fenom, SAT TV-om, WI FI internet konekcijom (uz doplatu). Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.

 

Cena putovanja po osobi: 499 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 200 evra

 

U cenu putovanja za docek je uključeno:

 

- avionski prevoz na relaciji Beograd – Berlin – Beograd (prevoznik Air Serbia),

 

- smeštaj u hotelu kategorije četiri zvezdice na bazi četiri noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama,

 

- transferi na relacijama aerodrom – hotel – aerodrom u Berlinu prema programu,

 

- panoramsko razgledanje grada,

 

- usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja za doček nije uključeno:

 

- aerodromske takse (oko 94 evra na dan objavljivanja programa, plaćaju se u agenciji u dinarima i iznos je podložan promeni),

 

- fakultativni izleti i

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti - Nova godina:

 

- Poludnevni fakultativni izlet autobusom “Potsdam”. Cena izleta: oko 65 evra.

 

- Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Berlinu, isključivo u evrima.

 

- Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:

 

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..Važne napomene za novogodišnje putovanje “Berlin”:

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama u kojima je treći ležaj pomoćni.

 

 

Rezervacija za Berlin 5 dana avion Nova godina doček - Hit Ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12442

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


566