Istanbul 4 dana avion Nova godina docek - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Istanbul 4 dana avion Nova godina slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 275 do 295 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Doček Nove godine u Instanbulu!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Eurojet-a 1102, u 07.30. Let za Istanbul (TK 1082) u 09.30. Dolazak u Istanbul u 12.25. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog u kome se nalazi četvrt Galata, poznata po istoimenoj kuli iz 1348. godine, most Galata, centralni gradski trg Taksim oko koga se nalaze brojni restorani i prodavnice, Trg Sultanahmet na kome se nalazi čuvena Aja Sofija, nekadašnja bazilika koja je pretvorena u džamiju, Plava džamija sa svojih šest minareta ukrašena plavim porcelanom po kome je i dobila ime, Hipodrom. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2.dan Nova godina Doručak. Fakultativni poludnevni obilazak Sultanahmeta gde se nalaze najznačajnije kulturno-istorijske znamenitosti Istanbula, svedoci značaja, slave i moći ovog grada kroz vekove. Obilazak Antičkog hipodroma gde tri originalna antička spomenika i danas stoje - Egipatski obelisk, Konstantinov stub i Zmijski stub; obilazak Plave Džamije - džamije Sultana Ahmeta, Aja Sofije - nekada najveće crkve na svetu koja je danas muzej i Topkapi palate - palate iz koje su 400 godina vladali otomanski sultani. Obilazak se završava ispred Kapali čaršije. (Cena izleta: 55 €). Individualni doček Nove Godine. Noćenje.

 

3.dan Nova godina repriza Doručak. Celodnevni izlet koji uključuje krstarenje Bosforom iz luke Eminonu koja se nalazi u istorijskom evropskom delu Istanbula, a potom iskrcavanje na azijskoj strani u luci kod Bejlerbej Palate, odlazak autobusom na vidikovac Čamlidža na azijskoj strani Istanbula i slobodno vreme u Bagdat ulici dugoj 8 km poznatoj po velikom broju kafića, restorana, prodavnica poznatih svetskih marki… Povratak u hotel autobusom iz azijskog dela Istanbula u evropski deo preko Bosforskog mosta. (cena izleta: 55 €) Noćenje.

 

4.dan Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom ili mogućnost fakultativnog poludnevnog obilaska Dolmabahče palate (cena izleta 49 eur). Odlazak tramvajem. U zakazano vreme transfer iz hotela do aerodroma. Let za Beograd kompanijom Turkish Airlines (TK 1083) u 18.35. Dolazak u Beograd u 19.15. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 02.01. 4 dana 295 €  
30.12. 02.01. 4 dana 275 € Promo cena za rezervacije do 01.11.

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja doček Nove godine

 
 
Polazak: 30.12.
Povratak: 02.01.
Doplate i popusti:
- Doplata za jednokrevetnu sobu: 95 €

Cena:
- Promo cena za rezervacije do 01.11. - 275 €
- Cena paket aranžmana po osobi - 295 €

Cena aranžmana za docek uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd sa Turkish Airlines-om
- Smeštaj u hotelu Hamidiye 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Istanbulu prema programu uz asistenciju vodiča na srpskom
- Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku
- Troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana za doček ne uključuje:
- Aerodromske takse (oko 107 € na dan objavljivanja programa) – plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni)
- Fakultativne izlete po programu
- Putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 € (za 5 dana za odrasle od 18-70 godina je 746 din, a za decu od 6 meseci-18 godina je 580 din.), samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji – plaćanje u agenciji!
- Individualne troškove putnika

Opis hotela:
Hotel Hamidiye 3*
Hotel se nalazi u starom delu grada, blizu Velikog Bazara i na pešačkoj udaljenosti (oko 2km) od većine glavnih gradskih atrakcija: Aja Sofije, Plave Džamije, Topkapi palate. Hotel ima 200 soba sa kupatilom, klima uređajem, TV-om, telefonom, WIFI, mini-barom i fenom za kosu. U okviru hotela se nalaze bar i restoran. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Fenomenalne sale za proslave u hotelu!     

Način plaćanja:
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke intese na dan uplate
- Gotovinsko plaćanje:: 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
- Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa i American Express na 6 rata bez uvećanja,
- Kreditne kartice: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, American Express, Diners (isti uslovi kao gotovina)
- Čekovi građana:
- mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate ili na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata od po 10% na ostatak dugovanja.
- Diners kartica: mogućnost plaćanja do 3 mesečne rate uz uvećanje od 5% i 6 mesečnih rata uz uvećanje od 10%. Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja,
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Eurojet-a.
- Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun

Napomene:
- Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama)
- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane Agencije je 5 dana pre početka putovanja
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Agencija zadrzava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Rezervacija za Istanbul 4 dana avion Nova godina docek

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


14635

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


630