Barselona 5 dana avion Nova godina - Hit - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Barselona 5 dana avion Nova godina first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 445 do 445 €

KONTAKT: www.tipotravel.com 011/344-22-18

Program putovanja:
 
1. dan Beograd – Minhen – Barselona
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera organizatora putovanja broj 702 u 11.15 sati. Let za Minhen u 13.15 sati (let LH 1723). Dolazak u Minhen u 14.50 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 15.40 sati (let LH 1814). Dolazak u Barselonu u 17.40 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno poslepodne. Noćenje.
 
2. dan Barselona
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
 
3. dan Barselona
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.
 
4. dan Barselona – Đirona – Figeras – Barselona
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
 
5. dan Barselona – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom pored Barselone. Let za Frankfurt u 18.50 sati (LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.05 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 21.55 sati (LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45 sati

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 445 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja

 
Izleti i posete: Đirona i Figeras i Tri parka
5 dana / 4 noćenja – avionom

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 3. januar 

 

- Hotel Evenia Rocafort*** Barselona, Carrer de Rocafort, 23-25, 08015 Barcelona,

 

- Hotel se nalazi na udaljenosti od oko kilometar od Španskog Trga a od pešačke zone Ramble oko 2 kilometra. Od aerodroma je udaljen 13 kilometra. Hotel ima 51 sobu. Sve sobe imaju klima uređaj, TV sa satelitskim programima, sef, mini-frižider, WI FI internet konekciju, telefon. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 

Cena putovanja po osobi: 445 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 180 evra

 

U cenu putovanja je uključeno:

 

- prevoz avionom na relaciji Beograd - Minhen - Barselona - Frankfurt - Beograd (prevoznik Lufthansa),

 

- smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,

 

- transferi na relacijama aerodrom – hotel i hotel – aerodrom u Barseloni prema programu;

 

- poludnevno panoramsko razgledanje grada,

 

- troškovi vodiča i organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uključeno:

 

- aerodromske takse (oko 190 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Organizator putovanjaa ili poslovnicama ovlašćenih subagenata),

 

- fakultativni izleti i ulaznice,

 

- turistička taksa u iznosu od 0.75 evra po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji),

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti:

 

- Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”. Cena: 75 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.

 

- Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu “Pueblo Espanjol”. Cena: 60 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu.

 

- Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima.

 

- Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:

 

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

 

2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).

 

3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.

 

4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..

 

Važne napomene za putovanje “Barselona”:

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja..

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama u kojima je treći ležaj pomoćni.

 

 

Rezervacija za Barselona 5 dana avion Nova godina - Hit

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


6226

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


285