Barselona 5 dana avion Nova godina - Hit - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Barselona 5 dana avion Nova godina first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 445 do 445 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u Barsi sa vatrometom na glavnom Trgu!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd – Minhen – Barselona
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera organizatora putovanja broj 702 u 11.15 sati. Let za Minhen u 13.15 sati (let LH 1723). Dolazak u Minhen u 14.50 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 15.40 sati (let LH 1814). Dolazak u Barselonu u 17.40 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno poslepodne. Noćenje.
 
2. dan Barselona - Nova godina
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
 
3. dan Barselona - doček Nove godine repriza
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.
 
4. dan Barselona – Đirona – Figeras – Barselona
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
 
5. dan Barselona – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom pored Barselone. Let za Frankfurt u 18.50 sati (LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.05 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 21.55 sati (LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45 sati

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 445 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja doček Nova godina

 
Izleti i posete: Đirona i Figeras i Tri parka
5 dana / 4 noćenja – avionom

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 3. januar 

 

- Hotel Evenia Rocafort*** Barselona, Carrer de Rocafort, 23-25, 08015 Barcelona,

 

- Hotel se nalazi na udaljenosti od oko kilometar od Španskog Trga a od pešačke zone Ramble oko 2 kilometra. Od aerodroma je udaljen 13 kilometra. Hotel ima 51 sobu. Sve sobe imaju klima uređaj, TV sa satelitskim programima, sef, mini-frižider, WI FI internet konekciju, telefon. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 

Cena putovanja za Novu godinu po osobi: 445 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 180 evra

 

U cenu putovanja za doček je uključeno:

 

- prevoz avionom na relaciji Beograd - Minhen - Barselona - Frankfurt - Beograd (prevoznik Lufthansa),

 

- smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,

 

- transferi na relacijama aerodrom – hotel i hotel – aerodrom u Barseloni prema programu;

 

- poludnevno panoramsko razgledanje grada,

 

- troškovi vodiča i organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja za docek nije uključeno:

 

- aerodromske takse (oko 190 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Organizator putovanjaa ili poslovnicama ovlašćenih subagenata),

 

- fakultativni izleti i ulaznice,

 

- turistička taksa u iznosu od 0.75 evra po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji),

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti - period Nova godina:

 

- Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”. Cena: 75 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.

 

- Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu “Pueblo Espanjol”. Cena: 60 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu.

 

- Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima.

 

- Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:

 

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

 

2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).

 

3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.

 

4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..

 

Važne napomene za putovanje “Barselona”:

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja..

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama u kojima je treći ležaj pomoćni.

 

 

Rezervacija za Barselona 5 dana avion Nova godina - Hit

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12387

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


507