Doček Nove Godine 2025 Hoteli - Nova Godina Beograd

Hotel Falkensteiner

Muzika: Lava band - Ana Stanojevic i Milos Ranko

Piće: All inclusive

Hrana: Svečana gala večera

Cena za doček Nove Godine: od 100€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Balašević

Muzika: Marko Pop & Ana Tasić

Piće: All inclusive

Hrana: Gala večera - A la Balašević

Cena za doček Nove Godine: od 50€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Falkensteiner

Muzika: Lava band - Ana Stanojevic i Milos Ranko

Piće: All inclusive

Hrana: Svečana gala večera

Cena za doček Nove Godine: od 100€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Balašević

Muzika: Marko Pop & Ana Tasić

Piće: All inclusive

Hrana: Gala večera - A la Balašević

Cena za doček Nove Godine: od 50€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Metropol

Muzika: Dejan Matić i Elma Sinanović

Piće: Po utrošku

Hrana: Svečana večera

Cena za doček Nove Godine: od 70€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Mona Plaza

Muzika: Kiriakos Georgiou

Piće: Piće dobrodošlice

Hrana: Svečana gala večera

Cena za doček Nove Godine: od 100€

Kontakt: 062/111-22-33

Hotel Fontana

Muzika: Dinča i Milena Ćeranić

Piće: Šampanjac dobrodošlice

Hrana: Svečana večera

Cena za doček Nove Godine: od 110€ 

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Tamiš

Muzika: Orkestar Bobana i Snežane Kopunović

Piće: Neograničeno domaće piće

Hrana: Švedski sto

Cena za doček Nove Godine: od 100€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Nota

Muzika: Ina Gardijan & Slobodan Miletić

Piće: All Inclusive

Hrana: Kompletna večera

Cena za doček Nove Godine: 150€

Kontakt: 062 111 22 33

Hotel Prestige

Muzika: Nikola Petković & Marija Mitić Mar

Piće: All inclusive

Hrana: Bogata večera

Cena za doček Nove Godine: od 50€

Kontakt: 062 111 22 33

Nova godina 2025 Hoteli Beograd

 

Dobar provod i nezaboravno druženje oduvek su se vezivali za docek Nove godine. Za razliku od nekadašnjih vremena, danas se novogodišnja proslava ne može nazvati skromnom, a za to su zaduženi brojne kafane , splavovi i klubovi . Proslava Nove godine na ovim mestima uglavnom je rezervisana za mlađu publiku, dok oni koji vole da u potpunosti ugode sebi i sve podrede ultimativnom hedonizmu radije biraju doček u hotelu.

 

Bez obzira da li se proslavlja svetska Nova godinasrpska Nova godina ili repriza Nove godine, doček u hotelu može biti pravi izbor.

   

Koje su prednosti dočeka Nove godine u Hotelu?

 

Ponude za Novu godinu koje podrazumevaju doček u restoranu hotela sa sobom nose ceo niz pogodnosti. Važno je samo da odaberete pravo društvo, a dobra organizacija na ovakvim mestima biće garancija za dobar provod i nezaboravno provedenu noć. Ako se odlučite za doček u hotelu, kupovinom karte dobijate obezbeđeno mesto za sedenje tokom cele noći, te ne morate da vas brine guranje u gužvi ili dugo stajanje na visokim potpeticama.

 

Takođe, u cenu su uračunate i neograničene količine raznolikih jela, što će obradovati gurmane i sladokusce koji žele da im Nova godina prođe savršeno. Naravno, u pitanju su ekskluzivniji obroci, poput italijanskih specijaliteta ili egzotičnih kombinacija naizgled nespojivih sastojaka. Osim toga, za one koji za Novu godinu žele maksimalan luksuz, pojedini hoteli za Novu godinu nude mogućnost unajmljivanja ličnog kuvara koji će im spremiti jela po narudžbini.

 

Podrazumeva se da za docek u hotelu uglavnom možete računati na neograničenu konzumaciju pića i to onih stranih i skupljih. Tako ponuda za Novu godinu obuhvata i skupi viski, vino sa geografskim poreklom, a neretko i šampanjac koji se tradicionalno ispija u ponoć.

 

Za Novu godinu muzički program bude bogat, pa goste uveseljavaju bendovi i pevači iz samog vrha naše estrade. Pesme su tradicionalno u pop, rok i narodnom stilu, pa neće manjkati veselja i igre na plesnom podijumu. Tradicionalno, doček u hotelu obično podrazumeva i dolazak trubača u ponoć, koji dodatno razmrdaju goste i atmosferu dovedu do usijanja. Dakle, ako vas raduje što se bliži Nova godina hotel može biti odlično mesto gde ćete je provesti.

 

Kako odabrati hotel za Novu godinu?

 

U zavisnosti od vrste muzike koju preferirate, ali i od budžeta kojim raspolažete, na raspolaganju su vam brojni hoteli za Novu godinu. Među njima za doček Nove godine možete odabrati one koji nude nastupe najpopularnijih pevačkih zvezda, ali i one čiji novogodišnji program čine poznati bendovi.

 

U zavisnosti od novca koji želite da potrošite, dostupni su vam hoteli za Novu godinu koji nude neograničeno piće u kombinaciji sa kanapeima, ali i oni koji su svoju ponudu upotpunili gala novogodišnjom večerom.

 

Najpopularniji hoteli u kojima se na najbolji mogući način organizuje doček Nove godine su Holiday Inn, Crowne Plaza, Hyatt, Tulip Inn, hotel Majdan i Metropol.

 

Kakav stil oblačenja zahteva doček Nove godine u hotelu?

 

Kako je doček u hotelu ekskluzivnija manifestacija, tako se i stil oblačenja prilagođava potrebama ovakvog tipa proslave. Toalete su otmenije i u skladu sa ambijentom prostora, a tome podjednako vode računa dame i gospoda. Modne kombinacije su u stilu pravih filmskih zvezda, što doprinosi celokupnom utisku i odaje vibraciju elegancije i prefinjenosti.

 

Nežniji pol za doček Nove godine u hotelu ima priliku da obuče najsvečaniju raskošnu haljinu iz svog ormara. Ovo može biti svečana duga haljina koja prati liniju tela i ističe gracioznost. Ovako elegantno odevene i u tako ekskluzivnom prostoru, dame se za Novu godinu mogu osetiti baš poput prave filmske dive sa crvenog tepiha.

 

Muškarci bi svojom odevnom kombinacijom trebali da isprate svoje lepše polovine, te su u opticaju sve vrste svečanijih odela, koja će njihovom izgledu dati svečaniju notu. Ipak, za one koji ne vole suviše formalno odevanje, opcija je i opuštenija kombinacija koja se može upotpuniti nekim elegantnijim detaljem.

 

Ponude za Novu godinu Hoteli

 

Ponuda za Novu godinu u hotelu kreće se u rasponu cena od 25e, pa sve do 80e, u zavisnosti od usluge i programa. Na raspolaganju su vam hoteli za Novu godinu koji imaju kapacitet preko 400 ljudi, ali i oni koji mogu ugostiti do 200 gostiju. A za koji god hotel se odlučite, zasigurno se nećete pokajati, jer većina njih ima dugu tradiciju postojanja i pozamašno iskustvo u organizovanju novogodišnjih proslava koje su tokom godina ostavile svoj trag. Odaberite hotel po svojoj meri!

Srećna Nova godina!