O novagod.com

UVOD

 

www.novagod.com je portal sa najdužom tradicijom od svih trenutno aktuelnih novogodišnjih sajtova u Srbiji. Osnovan je 2004. godine kao prvi sajt u našoj zemlji koji se bavi temom Nova godina i novogodišnji dočeci.


CILJ

Da informiše i uputi sve zainteresovane u ponudu dočeka Nove godine u klubovima, diskotekama, hotelima, kafanama, restoranima, splavovima ili u nekoj od svetskih metropola.KOME JE SAJT NAMENJEN

Svim ljudima koji žele da dočekaju i proslave Novu godinu van kuće.PREDNOSTI ONLINE REKLAMIRANJA

Ulaganje u ovakav vid reklamiranja daleko je isplatljivije nego štampani materijali kao što su flajeri I plakati. Plakati na udarnim lokacijama vrlo kratko traju (brzo se prelepe) i ima ih u velikom broju (više vrsta).

Suština servisa koji smo omogućili našim klijentima je da se, u trenutku u kome oni žele, na internetu informišu o dočeku uz par klikova mišem i da na taj način iz kuće, kancelarije ili putem mobilnog telefona dobiju sve podatke koji su im potrebni da izaberu doček po svojoj meri.POKRIVENOST

Trenutno prvenstveno pokrivamo dočeke u Beogradu, Vojvodini, planinskim centrima, kao i novogodišnja putovanja koja organizuju turističke agencije.POSETA

Poseta sajta je svake godine veća nego prethodne. Ove godine očekujemo preko 400.000 poseta u mesecu decembru.KAKO SE SAJT REKLAMIRA

Sajt se reklamira na drugim sajtovima i drugim medijima. Sveke godine ulažemo značajna sredstva u marketing sajta www.novagod.com.GDE SE SAJT REKLAMIRA

Na sajtovima:

infostud.com, domaci.de, mycity.com, vesti.rs, facebook, polovniautomobili.com, putovanja.info, baštabalkana.com i na preko 100 drugih sajtova.Na Google-u.U novinama:

24 sata, Blic, Danas, Politika, Kurir, Glas javnosti, Večernje novosti, Cosmopolitan, Gloria, Maxim, Yellow Cab i drugi.

 

Na TV i radio:

U okviru reportaža o dočeku I korisnim informacijama. City, Studio B, Radio S, Golf radio, Index radio, TDI radio, Jat radio …

 

Ostalo:

Preko 1.000.000 markica na štampanim materijalima partnera (Red Shoes Café, Time Out, Movie bar, Dom omladine, Cuba Libre, Pub Belfast, V.I.P. klub, Maximus, Latino Corazon, Verige, I mnogi drugi)
Veliki broj plakata, table tentova (stonih reklama), nalepnica
Nekoliko bilborda I zastava
Slanje emailova I SMS poruka na osnovu naše baze podataka


KAKO DA POSTANEM PARTNER (za organizatore dočeka)

Sve što treba da uradiš je da preuzmeš našu markicu i postaviš je na sav svoj štampani materijal (plakati, flajeri, karte…). Format markice treba da bude takav da tekst na njoj bude lako čitljiv.


ŠTA DOBIJAM KAO PARTNER (za organizatore dočeka)

Besplatnu objavu (reklamu) na resornoj strani u okviru paketa koji vredi 50 evra.


KAKO DA PREUZMEM MARKICU, PROPAGANDNI MATERIJAL I RADIJSKU REKLAMU (za partnere i medije)

1. MARKICA – preuzmi (160KB)
2. Flash baneri - (baneri različitih dimenzija)
3. RADIJSKA REKLAMA – izaberi docek nove godine po svojoj meri - preuzmi (trajanje: 7 sekundi format:audio/mp3 velicina: 234KB)
4. RADIJSKA REKLAMA – izaberi docek po svojoj meri - preuzmi (trajanje: 6 sekundi format:audio/mp3 velicina: 213KB)
5. RADIJSKA REKLAMA – novagod - jingle belli - preuzmi (trajanje: 11 sekundi format:audio/mp3 velicina: 349KB)
6. RADIJSKA REKLAMA – novagod.com - preuzmi (trajanje: 5 sekunde format:audio/mp3 velicina: 177KB)
7. VIZUELNI IDENTITET (smernice) - novagod.com - preuzmi (2.45 mb)
8. LOGO - novagod.com - preuzmi (format:ai veličina:1.11 mb)

 

RAZVOJ I DALJI PLANOVI

U proteklim godinama smo stekli veliko iskustvo u ovom poslu. Cilj nam je da u sledećih 5 godina postanemo regionalni lider u jugoistočnoj Evropi. U sledeće dve godine planiramo da pokrijemo i sledeće gradove:

Srbija: Niš i Kragujevac
Bosna: Sarajevo
Hrvatska: Zagreb
Makedonija: Skopje
Slovenija: Ljubljana
Grčka: Atina i Solun

Ako živite u nekom od ovih gradova i želeli bi ste da učestvujete u našem projektu – javite nam se. Radimo po sistemu jedan grad (regija) – jedan ekskluzivni predstavnik.

Telefon: +381 064 111 22 33
E-mail: [email protected]I ako se ne vidimo, želimo Vam – Srećnu Novu godinu!


Srdačno,
Tim novogodišnjeg centra novagod.com