Nova Godina Lisabon - 5 dana - Nova godina, Doček Nove godine 2020

nova godina lisabon slike doček na trgu

Doček nove godine - Program


CENA:

od 389 do 389 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Polazak Beograd Nova godina

Doček Nove godine na drugačiji način!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan: 

 

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Informacije u 11.30 h Let za Frankfurt kompanijom Luftansa u 13.30 (let LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30 h. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 21.00 h (let LH 1172). Dolazak u Lisabon u 23.00 (po lokalnom vremenu), transfer do hotela, smeštaj, noćenje.

 

2.dan:

 

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Pombalov trg, Avenija Slobode, Trg Restauradores, Rosio, Kuća kljunova,Trg Komersio, Belem kula, Manastir Svetog Žeronima, Spomenik otkrićima, dokovi. Povratak u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

 

3.dan Nova godina:

 

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnosti fakultativnog izleta za Sintru, Kabo da Roka, Kaškaiš i Eštoril. Doček Nove godine u sopstvenoj režiji. Noćenje.

 

4.dan Nova godina Repriza:

 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Preporučujemo posetu parka nacija, najvećeg zatvorenog okeanarijuma u Evropi (ulaznica je oko 13 evra) ili vožnju žičarom sa panoramskim pogledom na most Vasko da Gama, najduži most u Evropi dužine 17 kilometara. Noćenje.

 

5.dan: 

 

Doručak. Transfer iz hotela do aerodroma oko 09.30 h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa u 12.00 h (let LH 1167). Dolazak u Frankfurt u 16.10 h. Nastavak putovanja sa istog aerodroma u 21.55 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 02.01. 5 dana 389 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove Godine

 
 
Novogodišnji program: Lisabon
Paket aranžman - avio prevoz, transfer, smeštaj, razgledanje…
5 dana - 4 noći

Polazak: 29. decembar
 
Opis hotela Nova godina:

- Hotel Vip Diplomatico 4
*, www.viphotels.com/en/Homepage.aspx
- Rua Castilho, 74, Santo Antonio, 1250 071 Lisabon , Portugal Hotel se nalazi u centru komercijalne i poslovne četvrti Lisabona, u blizini metro stanice Markes de Pombal. Sve sobe su moderno uređene, sa kupatilom, telefonom, satelitskom TV, klima uređajem. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

Cena po osobi (Hotel Vip Diplomatico 4*): 389 eur
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate.

Doplate i popusti:
- dete od 2-11 godina u dvokrevetnoj sobi sa dvoje odraslih: 255 eur,
- treća odrasla osoba i dete 2-11 godina u dvokrevetnoj sobi: 379 eur,
- doplata za jednokrevetnu sobu: 130 eur.

Cena aranžmana za doček uključuje:
- povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Frankfurt - Lisabon - Frankfurt - Beograd sa Lufthansom,
- smeštaj u hotelu Vip Diplomatico 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama,
- transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Lisabonu prema programu,
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku,
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana za docek ne uključuje:
- avionske takse (175 eur na dan objavljivanja programa) - plaćanje u agenciji u dinarima (cena je podložna promeni),
- fakultativne izlete prema pogramu,
- putno osiguranje Generali na osiguranu sumu do 30.000 eur, samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Sribiji – plaćanje u agenciji!
- individualne troškove putnika.

Predlozi fakultativnih izleta Nova godina:
- Sintra, Kabo Da Roka, Kaškaiš i Eštoril - Celodnevni fakultativni izlet. Šetnja Sintrom, elegantnim gradićem u kome su portugalski kraljevi zbog prijatne klime provodili leta; proglašen je Svetskom baštinom od strane UNESCO 1995. godine. Obilazak Kraljevske palate. Vožnja do Kabo da Roka, najzapadnije tačke kontinentalnog dela Evrope. Nastavak puta do Kaškaiš a, mesta u kome mnoge kraljevske porodice imaju letnjikovce, i potom Eštorila sa panoramom čuvenog kazina. Vožnja obalom do Lisabona. (cena izleta: 65 eur).

- Batalja i Obidoš - Celodnevni fakultativni izlet. Manastir Batalja je srednjovekovni dominikanski manastir u središnjem delu Portugala. Osnovan je u čast Bogorodice, posle pobede nad Špancima krajem 14.veka, po nalogu kralja Žoao I. Građenje je trajalo preko jednog veka, ali je rezultat ispao spektakularan: veoma originalna gotska građevina sa vidljivim uticajem manuelinskog stila. Uvršten je na spisak Svetske kulturne baštine UNESCO. Obidoš je gradić u blizini Lisabona koji se izdvaja ogomnim zidom koji ga okružuje, kao i dosta dobro očuvanim zamkom. Te zidine gradiću daju specifičan, srenjevekovni šmek, i upravo zato se Obidoš smatra najromantičnijim gradom u Portugalu. Tokom srednjeg veka, Obidoš je bio svadbeni dar portugalskih kraljeva budućim kraljicama. Nazivali su ga Gradom kraljica , pošto bi se one tu povlačile u starosti kao udovice. Čuven je po žinžinji (višnjevača) koja se služi u čokoladnim šoljicama. (cena izleta: 65 eur)

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- Cene su izražene u evrima.
- Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate.
- U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
- gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre pocetka aranžmana,
- kreditne kartice Banca Intesa: Master Card i Visa na 6 rata bez uvećanja,
- platne kartice Komercijalne Banke: Visa, Visa electron, Master, Maestro, Dina, na 6 rata bez uvećanja,
- čekovi građana:
- mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate,
- mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije , ostatak na 5 mesečnih rata.
- preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije.
- kredit: agencija izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.
- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Osiguranje:
- Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Generali osiguranja.
- Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije repatrijacije.
- U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Napomena - Nova godina period:
- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza. Stari ( plavi ) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, koordinaciona uprava).
- Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Važne napomene:
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.
- Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja je 20 putnika.
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).
- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.
- Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije usklađeni sa YUTA standardom

Rezervacija za Nova Godina Lisabon - 5 dana

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


11899

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


588