Doček Nove u Milanu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Doček Nove Godine Beograd polazak u Milano

Doček nove godine - Program


CENA:

od 189 do 189 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u predivnoj Italiji!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Novi Sad - Beograd – Bregana (oko 420 km)
Polazak iz Novog Sada u 17.00 sati ispred železničke stanice, kod lokomotive. Sastanak putnika na stanici Lasta, Železnička 2, u 18.30 sati. Polazak autobusa u 19.00 sati. Prelazak srpsko-hrvatske granice kod Batrovaca. Vožnja kroz Hrvatsku. Prelazak hrvatsko-slovenačke granice kod Bregane.
 
2. dan  Bregana – Sirmione (jezero Garda) – Monca – Milano (oko 660 km) - Nova Godina
Noćna vožnja kroz Sloveniju a zatim kroz Italiju, kraj Venecije, Vićence, Verone. Dolazak na Lago di Garda,najveće jezero u Italiji koje je smešteno u podnožiju Alpa u blizini grada Verone na severu Italije. obilazak malog mondenskog gradića Sirmione. Po dolasku šetnja istorijskim centrom grada: Scaliger tvrđava, crkva Santa Maria Mađiore, Vila Kalutusovih. Slobodno vreme. Polazak za Moncu, sedište lombardijske provincije Monca i Brijanca, poznatu po neoklasičnom dvorcu Vila Reale, pretposlednjeg italijanskog kralja Umberta I (1844-1900) koji je stradao kao žrtva atentata nedaleko od svoje rezidencije. Prelepi park u engleskom stilu koji okružuje dvorac je po prostranstvu (680 hektara) četvrti među gradskim parkovima u Evropi. U njegovom severnom delu nalazi se nacionalni autodrom sa 50.000 mesta – kolevka italijanskog automobilskog sporta - izgrađen među prvima u svetu (1922.), gde se, pored mnogobrojnih auto i moto takmičenja održavaju trke Formule 1. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Milana, moćnog srednjovekovnog vojvodstva, velike umetnička riznice i grada slavne prošlosti koji je imao značajan uticaj na gotovo sva najvažnija zbivanja tokom italijanske istorije. Milano je danas svetski centar trgovine svilom, visoke mode i industrijskog dizajna i jedan od najbogatijih gradova Evrope. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni doček Nove Godine. Noćenje.
 
3. dan Milano – Bergamo – jezero Leko – Belađo iKomo (jezeroKomo) – Milano (oko 120 km) - Doček Nove godine Repriza
Doručak. Fakultativni izlet “Bergamo, jezero Leko i jezero Komo”. Polazak za Bergamo, ispod obronaka Alpa, grad teatra i muzičke umetnosti sa vekovnom tradicijom. U Bergamu je u 16. veku nastala komedija del arte, specifična pozorišna forma, vrlo popularna u Italiji i Francuskoj, sa glumcima pod maskama koji improvizuju tekst na utvrđene teme. Bergamo je poznat i kao jedan od četiri grada u Italiji – pored Ferare, Luke i Groseta – čija su gradska jezgra u celosti okružena potpuno očuvanim srednjovekovnim zidinama. Šetnja gornjim gradom oko Starog trga - istorijskog centra Bergama. Slobodno vreme. Odlazak do obližnjeg Leka na istoimenom jezeru. Kraći odmor. Vožnja do mesta Varena gde prelazimo na trajekt do Belađa, na razmeđi jezera Leko i jezera Komo , omiljenog odmarališta milanske aristokratije i jednog od najpoznatijih turističkih centara u severnoj Italiji. Kraći odmor. Povratak trajektom do Varene i odlazak do elegantnog Koma, smeštenog u divnom prirodnom ambijentu, ispod alpskih padina obraslih bujnom vegetacijom. U srednjem veku bio je čuven po svojim veštim graditeljima i vajarima-dekoraterima zvanim “komačini”, koji su ustanovili i proneli po Evropi prepoznatljivi lombardijski stil gradnje palata i crkava. Od kraja 19. veka Komo je renomirano letovalište sa luksuznim hotelima, vilama i rezidencijama od kojih su mnoge u posedu poznatih umetnika i javnih ličnosti iz celog sveta. Po dolasku, šetnja obalskom promenadom i centrom grada, oko Trga Kavur i impozantne katedrale od belog mermera (14-18. vek). Slobodno vreme. Povratak u Milano. Slobodno popodne. Noćenje.
 
4. dan  Milano
Doručak. Obilazak autobusom i pešice najpoznatijih znamenitosti u centru Milana: grandiozni zamak Sforca, rezidencija milanskih vojvoda, Via Dante, Pjaca del Dumo gde je raskošna Milanska katedrala – najveća u Italiji posle crkve sv. Petra u Rimu, čuvena Skala – najuglednija operska kuća u svetu (1778.), otmena Galerija Viktora Emanuela sa prvoklasnim restoranima i kafeterijama, trgovačke ulice sa prodavnicma artikala najpoznatijih italijanskih modnih brendova Armani, Versaće, Prada, Guči… Slobodno popodne. Noćenje.
 
5. dan  Milano – Kremona – Mantova – Sežana (oko 470 km)
Doručak. Polazak za Kremonu, grad muzike poznat po znamenitim i bogatim porodicama Amati, Stradivari i Gvarneri, neprevaziđenim majstorima-proizvođačima violina. Njihova slava traje od sredine 16. veka kada je Andrea Amati napravio violine čudesne akustike za francuski dvor i dao im sadašnji oblik. U Kremoni se rodio i stvarao kompozitor Klaudio Monteverdi (1567-1643), tvorac prve moderne opere „Orfej“. Po dolasku, razgledanje centra grada oko katedrale iz 12. veka, zvonika Toraco (112 metra), najvišeg u Italiji, trgova Stradivari i Monteverdi… Nastavak putovanja za Mantovu, prelepi renesansni grad obnovljen po osobenoj urbanističkoj koncepciji „idealnog grada“, koji je od 12. veka okružen veštačkim jezerima, stvorenim pregrađivanjem reke Minčo. Obilazak centra grada oko Trga Sordelo i vladarske palate porodice Gonzaga, koji je proglašen delom svetske svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Vožnja prema Veneciji, Trstu i Sežani na slovenačko-italijanskoj granici.
 
6. dan Sežana – Beograd – Novi Sad (oko 610 km)
Noćna vožnja kroz Sloveniju. Prelazak slovenačko-hrvatske granice kod Bregane. Nastavak vožnje kroz Hrvatsku. Prelazak hrvatsko-srpske granice kod Batrovaca. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 04.01. 6 dana 189 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2+1 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 04.01. 6 dana 189 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine Hotel Beograd Polazak

 
 
Sirmione (jezero Garda) – Monca – Milano – Bergamo – Leko (jezero Leko) – Komo i Belađo (jezero Komo) – Kremona – Mantova
6 dana / 3 noćenja – autobusom

Novo!!! Transferi od i do Beograda, polasci iz više gradova srbije!

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 04. januar 

Smeštaj:


- B&B Hotel Milano - Sesto ***, Sesto San Giovanni (MI),Viale Ercole Marelli 303,  www.hotelbb.it

     - Hotel se nalazi u predgrađu Milana, 8 km od istorijskog centra, u neposrednoj blizini stanice Sesto Marelli na metro liniji 1 (crvena) sa kojom se stiže za 15 minuta do trga Duomo .. Hotel ima recepciju, restoran za doručak, automat za prodaju hrane i pića,, besplatan wi–fi internet. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom i fenom, standardno opremljene telefonom, televizorom i klimatizacijom, sefom. Doručak je kontinentalni–samoposluživanje. Za doručak se poslužuje hleb, pecivo ili tost, buter, džem ili med, mleko, kafa ili čaj.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela hotelom iste ili više kategorije.

 

Cena putovanja za doček Nove godine po osobi: 189 evra


Doplata za jednokrevetnu sobu je 90 evraUmanjenja za Novu godinu:

 

- umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%,

 

- umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 20%.

 

U cenu putovanja je uključeno:

 

- autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni autobus ili dabldeker sa audio i video opremom),

 

- tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Milanu,

 

- razgledanje gradova prema programu,

 

- usluge vodiča i

 

- troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uključeno:

 

- gradska turistička taksa u Milanu, koja se naplaćuje od 1. septembra 2012. godine - pet evra po osobi i po noćenju, u hotelima kategorije četiri zvezdice (plaćanje je isključivo na recepciji hotela),

 

- fakultativni izlet “Jezero Komo ” i

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti:

 

- Celodnevni izlet autobusom “Bergamo, jezero Leko i jezero Komo ” u trajanju od oko dest sati. Cena: 30 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, trajektom i razgledanja po programu i usluge vodiča.

 

- Prijavljivanje za ovaj izlet je prilikom rezervacije putovanja a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima, u efektivi.

 

- Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korekciju cene.

 

Uslovi i način plaćanja Nova godina:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:


1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..Polasci iz drugih gradova:

 

- Postoji mogućnost transfera kombijem ili minibusom uz doplatu na sledećim relacijama:

 

- Kruševac, Jagodina,Paraćin,Kragujevac, Čačak,Kraljevo, Niš: cena povratnog transfera: 20 eur,

 

- Šabac,Loznica: cena povratnog transfera: 15 eur.

 

- Minimum za realizaciju transfera je 10 putnika, rok za prijavu je najkasnije 10 dana pre polaska.

 

Važne napomene za putovanje “Najlepši gradovi i jezera Lombardije”:

 

- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je deset dana pre polaska na putovanje ili do popune mesta.

 

- Potrebno je najmanje 45 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama Organizator putovanjaa, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama.

 

- Mesta Bregana i Sežana navedena su u programu kao približna pozicija autobusa na kraju prvog i četvrtog dana putovanja.

 

Opšte napomene za putovanja:

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

 

Rezervacija za Doček Nove u Milanu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


8947

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


430