Atina 7 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Atina 7 dana avion doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

od 349 do 559 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u epicentru zabav Grčke!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd - Atina
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija u 11, 00 sati. Poletanje za Atinu u 13, 05 sati (let JU 512). Dolazak u 15, 40 sati. Transfer do izabranog hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
 
2. dan Atina - Peloponez - Atina- Nova Godina
Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet na Argolidu. Jedan je od najpopularnijih izleta koji Atina nudi svojim gostima i za sve je one koji žele da vide mesta koja su spravom smatrana centrima drevne kulture. Vožnja do Korintskog kanala. Nakon kratke pauze nastavak puta do Epidaurusa, najpoznatije bolnice antičkog sveta i starog pozorišta koje oduševljava posetioce ne samo arhitekturom, već i jedinstvenom akustikom. Sledi prolazak kroz Nafplion, prvu prestonicu nezavisne Grčke koji više liči na ilustraciju iz bajke nego na realan grad. Ono što ga čini jedinstvenim je spoj neoklasičnih zdanja i istorijskih trgova, starih crkava i turskih džamija, venecijanskih balkona i ostataka nekadašnjih grandioznih tvrđava. Na samom kraju biser Peloponeza, Šlimanova Mikena, najstariji grad na tlu Evrope gde i danas, ponosno, stoje ostaci starog Akropolja, Lavlja vrata, dvorac mikenskih vladara i znamenita “Atrejeva riznica”. Po završetku razgledanja povratak u Atinu. Individualan doček Nove Godine. Mogućnost - Restoran Doček Nove godine! Noćenje. (Cena: € 65)
 
3. dan  Atina - Sunion - Atina - Nova godina Repriza 
Doručak. U 11.00h mogućnost fakultativnog odlaska na poludnevno panoramsko razgledanje Pireja - najveće luke Grčke, zapadne obale Atičkog poluostrva sa brojnim poznatim letovalištima i najjužnije tačke Balkanskog poluostrva - rta Sunion, na kom se uzdižu veličanstveni ostaci hrama posvećenog bogu mora Posejdonu (prvog januara lokalitet je zatvoren ali se iz neposredne blizine može uživati u lepom pogledu). Povratak u Atinu. Za one koji žele da osete šta ovaj grad nudi noću, preporučujemo fakultativnu posetu jednoj od taverni na boemskoj Plaki. Noćenje. (Cena izleta na Sunion 20 €).
 
4. dan Atina-Beograd
Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Noćenje.
 
5. dan  Atina
Doručak. Polazak na panoramsko razgledanje jednog od najznačajnijih gradova sveta. Atina je bila priznati centar kulture i umetnosti još u vreme kada većina evropskih prestonica nije ni postojala. Hram Zevsa Olimpskog, Panatenajski stadion - mesto održavanja prvih savremenih Olimpijskih igara 1896. godine, Kraljevska bašta, crkva Svetog Pavla, Parlament, Numizmatički muzej Šlimana, glavni gradski trgovi Omonija i Sintagma, tri neoklasične zgrade: Akademija, Univerzitet i Nacionalna biblioteka, samo su deo lepota današnje Atine. Razgledanje se završava posetom bisera Atine - drevnog Akropolja sa velelepnim hramovima: boginje Nike, Partenonom i Erehteonom. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
 
6. dan Atina
Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Noćenje.
 
7. dan Atina - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Beograd u 15, 40 sati (let JU 513). Sletanje na beogradski aerodrom u 16, 20 sati.

Informacije i rezervacije

 

 

Cene Nova Godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 7 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 05.01. 7 dana 349 € Marina 3*
30.12. 05.01. 7 dana 399 € BW Museum 3*
30.12. 05.01. 7 dana 479 € Titania 4*
30.12. 05.01. 7 dana 559 € Royal Olympic 5*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove

 
Nova godina Atina

Atina - Pirej - Sunion - Argolida

7 dana / 6 noćenja - avionom

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 05. januar

 

Cena aranžmana

 

Hotel Best Western Museum 3* - standard soba € 399

 

Popusti i doplate:

 

Prvo dete 2-12 godina - na upit

 

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 80

 

Hotel Marina 3* - standard soba € 349

 

Popusti i doplate:

 

Prvo dete 2-12 godina - na upit

 

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 110

 

Hotel Titania 4* - standard soba € 479

 

Popusti i doplate:

 

Prvo dete 2-12 godina - na upit

 

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 190

 

Hotel Royal Olympic 5* - standard soba € 559

 

Popusti i doplate:

 

Prvo dete 2-12 godina - na upit

 

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 290

 

Best Western Museum 3*

 

Best Western Museum je vrlo komforan gradski hotel, smešten u centru Atine, neposredno pored Arheološkog nacionalnog muzeja, u blizini metro stanice na pešačkoj distanci od od svih većig znamenitosti grada i na oko 500 metara od pešačke trgovačke zone. U sklopu hotela je restoran, bar i konferencijska dvorana. Sve sobe poseduju klima uređaj, balkon, fen, sat elitsku tv, mini bar, telefon, sef i bežični internet. Doručak se servira po principu švedskog stola.

 

Marina 3*

 

Hotel Marina je smešten idealno, u centru Atine, u neposrednoj blizini jednog od dva glavna gradska trga - Ominia. Mnoge poznate znamenitosti su dostupne pešice. U blizini hotela su I stanice javnog gradskog prevoza kao I metroa. Sobe su modern opremljene I sve poseduju terasu, kupatilo sa fenom, klima uredjaj, mini frižider, internet (besplatan), sat tv I sef. U sklopu hotela je mali biznis centar I restoran u kom se dotučak servira po principu švedskog stola.

 

Hotel Royal Olympic 5*

 

U blizini živopisne četvrti Plaka, u srcu grada, preko puta hrama Zevsa Olimpijskog i u blizini Akropolja, nalazi se Royal Olympic. Gostima su na raspolaganju klimatizovane i zvučno izolovane sobe sa radiom i televizorima sa kablovskim i satelitskim kanalima i besplatnim wifi internetom.Tu je i bazen, biblioteka, suvenirnica i zlatarska radnja. Doručak i jela tradicionalne grčke kuhinje se služe po principu švedskog stola u restoranu Ioannias,koji je smešten na sedmi sprat hotela i ima pogled na Akropolj.

 

Hotel Titania 4*

 

Hotel se nalazi na najidealnijem mestu u gradu, u ulici koja spaja dva glavna atinska trga Ominiju i Sintagmu. U srcu je istorijskog i poslovnog centra. Do Akropolja je potrebno oko 20 minuta lagane šetnje.Veoma je elegantno uredjen sa velikim javnim prostorima. U sastavu hotela su dva restorana, dva bara, fitnes centar i poslovni centar sa četiri sale. Sobe su moderne i prostrane i sve poseduju: kupatilo sa fenom, klima uredjaj i centralno grejanje, sat tv, telefon i sef. Doručak se servira po principu bogatog švedskog stola.

 

U cenu putovanja za doček Nove je uračunato:

 

- prevoz avionom na relaciji Beograd - Atina - Beograd

 

- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, 4* ili 5* na bazi noćenja sa doručkom

 

- svi transferi u inostranstvu navedeni u programu

 

- panoramsko razgledanje Atine i poseta Akropolju (ulaznica uračunata u cenu)

 

- usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije

 

- troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U cenu putovanja za docek Nove nije uračunato:

 

- aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (108 eur u trenutku objavljivanja programa,) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

- usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

 

- individualni troškovi

 

- fakultativni izleti: prijava i uplata u nasim poslovnicama, najkasnije 15 dana pre počeka putovanja (minimum za realizaciju 15 osoba)

 

- doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 

 

Rezervacija za Atina 7 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12387

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


551