Bangkok i Koh Samui - Doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Bangkok i Koh Samui - Doček Nove godine

Doček nove godine - Program


CENA:

od 1690 do 1690 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Beograd - Istanbul - Bangkok
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki Travela u 07.00 časova. Poletanje za Istanbul u 09.30 časova (let TK1082). Sletanje u Istanbul oko 12.15 časova. Čekanje na vezu. Poletanje za Bangkok u 19.50 časova (let TK 64). Obrok u avionu.
 
2. dan  Bangkok
Sletanje u Bangkok u 09.45 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
 
3. dan Bangkok
Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposećenijih gradova jugoistočne Azije. Prestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Celodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5, 5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai" klasične igre sa večerom. Noćenje.
 
4. dan Bangkok
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Noćenje.
 
5. dan Bangkok - Koh Samui
Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Koh Samui u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
 
6. do 12. dan Koh Samui
Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.
 
13. dan  Koh Samui - Istanbul - Beograd
Doručak. Napuštanje soba u ranim jutarnjim časovima. Transfer do aerodroma. Poletanje za Bangkok u jutarnjim časovima. Sletanje u Bangkok. Poletanje za Istanbul u 11.15 (let TK 65). Obroci u avionu. Dolazak u 17.10 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 18.40 časova (let TK 1083). Dolazak u 19.20 časova.
*Napomena: Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini. Maksimalan broj osoba u sobi može biti: tri odrasle ili dve odrasle i jedno dete. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 13 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 09.01. 13 dana 1690 €  
* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja

 
Nova godina na Tajlandu, 13 dana (11 noćenja) - avionom

Bangkok i ostrvo Koh Samui
Polazak: 28. decembar 

U cenu putovanja je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Samui na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja,

 

U cenu putovanja nije uračunato: avio-takse i administrativni troškovi u iznosu od oko 358 evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni - plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja), fakultativni izleti, troškovi viziranja i pribavljanja viza sa uslugom viziranja u iznosu 65 evra (cena vize zavisi od ambasade i može se promeniti), kao i međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana, koje se preporučuje.

 

Važne napomene:

 

- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

 

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

 

- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

 

 

Načini plaćanja:

 

- gotovinski

 

- avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

 

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

 

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

 

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

 

 

- preko računa.

 

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove: nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7767605, od 10.12.2014. god. osiguravajuće kompanije Generali osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda.

 

.

 

Napomena:

 

Tajland - opšte informacije o zemlji

 

Površina: 513.000 km². Glavni grad: Bangkok 7, 2 miliona. Stanovništvo: 64 miliona stanovnika. Tajlanđani 53% , Laošani 26%. Kinezi 11% , Malajci 4% , Kmeri 4% Veroispovest: budisti 94% , muslimani 5%. Zvanični jezik: tai (thai). Lokalno vreme: plus šest sati u odnosu na vreme u Srbiji. Telefon: mreže Telekom Srbija, Telenor i VIP imaju roming. Telefonski kod za Tajland je 00 66.

 

Smeštaj

 

Hotel u Bangkoku:


Century Park 4*

 

ili sličan

 

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smeštaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica.

 

Hotel na Koh Samuiju:


Samui Palm Beach 4*

 

ili sličan

 

Hotel se nalazi na peščanoj plaži tropskog ostrva Koh Samui, tačnije na plaži Bo Put, na severnoj strani ostrva i odlično je mesto za odmor. Bo Put je druga po važnosti turistička zona na ostrvu, tako da u blizini hotela postoje restorani, barovi i noćni život, a od centralne turističke zone ostrva Čaveng udaljen je 15 minuta vožnje. Hotel ima 3 bazena, 3 odlična restorana i tim profesionalaca koji žele da zadovolje svaku potrebu gosta i okružen je zelenilom. Terase hotela su odlično postavljene i pružaju izvanredan pogled, a 3 hotelska restorana nude odličan i raznolik izbor hrane. Raspolaže sa 70 soba koje su raspoređene na 3 sprata. Veličina soba je 50 kvadrata sa kupatilom i terasama koje pružaju pogled na bazen. Ostale pogodnosti u sobi su: klima uređaj, aparat za kafu i čaj, fen, kupatilo, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef.

Rezervacija za Bangkok i Koh Samui - Doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12359

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


673