Nova Godina - Doček na Ohridu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

nova godina Ohrid docek slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 154 do 180 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Program putovanja Nova godina:
 
 
 
1.dan: Novi Sad - Beograd …......
Polazak iz Novog Sada u 22,30h sa parkinga kod lokomotive, iz Beograda sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, u - 23.59h. Vožnja autoputem ka Nišu sa usputnim zadržavanjem radi preuzimanja putnika iz drugih gradova.
 
2.dan: Niš - Skoplje - Tetovo - Ohrid - Nova godina doček
Polazak iz Niša u 03.30h sa parkinga Lukoilove benzinske pumpe kod TC „Tempo“. Direktna vožnja sa usputnom pauzom na granici radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u prepodnevnim satima, Smeštaj. Slobodno vreme za individualni program i priprema za „najluđu noć“. Nova godina u restoranu i svečana novogodišnja večera uz muzički program. Noćenje.
 
3.dan: Ohrid - Nova godina repriza
Doručak. U 12.00h razgledanje grada u partnji lokalnog vodiča: Crkva Svete Sofije, Samuilova tvrdjava , Crkva Presvete Bogorodice Perivlepte, Crkva Svetog Klimenta Ohridskog, amfiteatar, staro gradsko jezgro... Slobodno vreme za individualni program i šoping u starom jezgru grada koji obiluje prodavnicama ručno radjene kože, filigrana, suvenira od bakra i nadaleko poznatih ohridskih bisera. Večera. Noćenje.
 
4.dan: Ohrid - Sveti Naum - Ohrid
Doručak. U 11.00h polazak autobusom na izlet do Svetog Nauma u pratnji stručnog vodiča. Razgledanje Manastira podignutog 900-te godine, u kome je sahranjem Sv. Naum, učenik Ćirila i Metodija i veliki iscelitelj. Razgledanje izvora Crnog Drima koji se uliva u jezero, a iz njega ističe u Strugi. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
 
5.dan Ohrid - Tetovo - Niš - Beograd... Povratak sa dočeka Nove godine
Doručak. Odlazak do centra Ohrida. Slobodno vreme za individualni program. Polazak za Srbiju u 13.00h. Direktna vožnja preko Tetova i Skoplja sa pauzama prema potrebi i radi prelaska granice. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima, dolazak u Beograd oko ponoći…
 
6.dan Novi Sad
... u Novi Sad u ranim jutarnjim. Prestanak aranžmanskih usluga.

Informacije i rezervacije

 

Cene Hotel Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 4 dana soba polupansion prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
31.12. 03.01. 4 dana 165 € Polazak iz Niša; redovna cena
31.12. 03.01. 4 dana 154 € Polazak iz Niša; rana rezervacija

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2 po osobi 5 dana soba polupansion prevoz autobusom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 175 € Polazak iz Beograda; redovna cena
30.12. 03.01. 5 dana 164 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

2 po osobi 6 dana soba polupansion prevoz autobusom

 

 

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 04.01. 6 dana 169 € Polazak iz Novog Sada; rana rezervcija;
30.12. 04.01. 6 dana 180 € Polazak iz Novog Sada; redovna cena;
* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godina

 
 
Ohrid Doček Nove godine

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

Termin:
30/31.12.-03./04.01.

Umanjenja za sopstveni prevoz:

 

- polazak iz N.Sada: 20 €

 

- polazak iz Beograda i sa autoputa Beograd-Niš: 15 €

 

- polazak iz Niša: 10 €

 

Cena transfera bez aranžmanskih usluga:

 

- polazak iz N.Sada: 45 €

 

- polazak iz Beograda i sa autoputa Beograd -Niš: 40 €

 

- polazak iz Niša: 30 €

 

Cena za doček Nove obuhvata:

 

- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C, audio, video uređajima...

 

- smeštaj u hotelu Klimetica 3* na bazi 3 polupansiona- novogodišnja večere uz neograničenu konzumaciju pića domaćih proizvodjača - (doručak švedski sto, večera posluženje) u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni),

 

- panoramsko razgledanje Ohrida i Sv.Nauma u pratnji lokalnog vodiča,

 

- licenciranog pratioca grupe,

 

- troškove organizacije aranžmana.

 

Cena ne za docek Nove godine obuhvata:

 

- polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.

 

- fakultativne sadržaje programa

 

- ulaznice za lokalitete.

 

- karte javnog gradskog prevoza ceo iznos cene aran

 

Opis i lokacija hotela Nova godina:

 

Hotel je sa 3* lokalne kategorizacije, nalazi se u naselju Sveti Stefan udaljen oko 5km od Ohrida na putnom pravcu prema Sv.Naumu. Raspolaže restoranom, kafe barom... Sobe standardno opremljene, prema lokalnim kriterijumima za hotela sa 3*.

 

Način plaćanja:

 

u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:

 

- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)

 

- Platnim karticama

 

- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

 

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

 

Napomene u vezi smeštaja - period Nova godina:

 

- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).

 

- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

 

- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.

 

- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.

 

- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

 

- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.

 

- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

 

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:

 

- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...

 

- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.

 

- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

 

Ostale napomene:

 

- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska

 

- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

 

- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.

 

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).

 

- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).

 

- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

 

- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

 

- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska

 

- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.

 

- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

 

- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.

 

- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.

 

- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.

 

- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).

 

- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

 

- Organizator putovanja ima zaključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа (na iznos od 200.000€) zа slučаj insolventnosti: polisa osiguranja, osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje” iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina, br 10L.

 

- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).

 

- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Niš” doo, licenca OTP br. 400/10.

 

- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate

Rezervacija za Nova Godina - Doček na Ohridu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


9404

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


458