Švajcarska 7 dana za Novu godinu - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Švajcarska 7 dana za Novu godinu

Doček nove godine - Program


CENA:

 7 dana // od 289e

KONTAKT: 011/344-22-18

DOČEK NOVE GODINE ŠVAJCARSKA

Polazak Beograd Nova godina

PLAN PUTOVANJA NOVA GODINA

1. dan BEOGRAD

Polazak oko 18:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala...Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO – LUGANO - CIRIH

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Lugano, bajkoviti gradić koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak grada: katedrala Svetog Lorenca, trg Reforma sa gradskom kućom iz XIX veka, gradski park...Slobodno vreme za šetnju uz obalu ovog prelepog jezera. Nastavak putovanja za Cirih. Dolazak u Cirih, najveći švajcarski grad sa 1,3 miliona stanovnika koji leži na obalama reka Limat, Šil i Ciriškog jezera i jedan je od gradova sa najvišim i najboljim standardom na svetu. Panoramski obilazak grada vožnjom kroz prelepe gradske četvrti na obodima Ciriškog jezera...Šetnja ulicom Banhofštrase, koja je jedna od najelegantijih ulica u Evropi. Pešačko razgledanje trga Lindenhof...Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan CIRIH – BERN – LUCERN - CIRIH - NOVA GODINA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska doBerna i Lucerna. Bern je glavni grad ove prelepe zemlje i ujedno je sedište najznačajnijih državnih institucija. Po dolasku obilazak grada: Vrt ruža, Berengraben, sedište medveda, koji je zaštitni znak grada, pešačko razgledanje monumentalne zgrade Parlamenta, katedrale, kuće Alberta Ajnštajna zatim gradskog simbola- kule sa čuvenim satnim mehanizmom iz XVI veka...Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Lucern koji leži u podnožju planina Pilatus, po predanju poslednje boravište Pontija Pilata i Titlis. Po dolasku, šetnja obalom jezera Četiri kantona, razgledanje stare gradske četvrti, prelazak preko poznatog mosta Kapelbrike, najstarijeg pokrivenog drvenog mosta u Evropi, iz 13.veka koji je pod zaštitom UNESCO-a., poseta spomeniku “Umirućem lavu”. Slobodno vreme. Povratak u Cirih. Individualni odlazak na DOČEK NOVE GODINE. Ako ste za narodnu muziku lako možete za doček Nove godine biti u nekom od klubova sa domaćom srpskom muzikom. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan CIRIH – ŽENEVA – CIRIH NOVA GODINA  REPRIZA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska doŽeneve, jedne od diplomatskih prestonica sveta, evropsko sedište UN i brojnih međunarodnih organizacija. Po dolasku, panoramsko razgledanje Ženeve: vožnja kroz kompleks na kome su Palata naroda, zgrada Međunarodnog Crvenog krsta i sedišta različitih međunarodnih organizacija. Šetnja centralnim delom grada i obilazak Engleskog vrta, najpoznatijeg gradskog parka sa ogromnim Cvetnom satom. Šetnja pored prelepog Ženevskog jezera, uz obilazak čudesne Vodene fontane čiji se vodoskok uzdiže do visine od 140 metara. Slobodno vreme. Povratak u Cirih u večernjim časovima. Noćenje.

6. dan CIRIH

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjeg polaska za Srbiju. Noćna vožnjakroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

7. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

Informacije i rezervacije

 CENA ARANŽMANA ZA DOCEK OBUHVATA:

· prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

· smeštaj u Milanu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 sobama

· smeštaj u Cirihu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 2* u 1/2 sobama

  • obilaske prema programu (Milano, Lugano, Cirih)
  • troškove organizacije i vođenja aranžmana

· usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA ZA DOČEK NE OBUHVATA:

· međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 8 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 – 18 god.), 15 € (osobe od 65 – 80 god.) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.

  • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3 * – 4 € po noćenju /po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* – 5 € po noćenju / po osobi
  • ulaznice i fakultativne izlete

Rezervacija za Švajcarska 7 dana za Novu godinu

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12359

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


769