Pariz Nova Godina - Nova Hit Ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Pariz Nova Godina slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 247 do 318 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan Niš - Beograd - Palmanova
Polazak iz Niša sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC „Tempo“ u 18,00h. Direktna vožnja do Beograda sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Nastavak puta iz Beograda u 21,30h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju. Usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
 
2. dan Palmanova - Verona (okolina grada)
Dolazak u Palmanovu u pre podnevnim satima. Obilazak Outlet villagea Palmanova, Najvećeg autleta u severoistočoj Italiji. Nastavak puta za Veronu. Dolazak u po podnevnim satima. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Palata Barbieri, arena, ulica Mancini, Trg Erbe, Trg Sinjorija, grobnica porodice Skaliđeri, Romeova kuća, spomenik Garibaldiju, Julijina kuća... Slobodno do polaska za hotel u okolini Verone. Smeštaj u hotel. Noćenje.
 
3. dan Okolina Verone - Milano - Pariz
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak za Milano. Dolazak u pre podnevnim satima. Panoramska šetnja istorijskim centrom grada: Zamak Sfrorca iz XV veka, šetališna zona - ulice i trg Merkanti, galerija Vitorio Emanuele sa prodavnicama, galerijama, kafetrijama, trg i katedrala Il Duomo, Milanska skala iz 1778... U kasnim večernjim satima polazak za Pariz. Direktna vožnja kroz Italiju i Francusku sa usputnim zadržavanjima prema potrebi.
 
4. dan Pariz - (..)
Dolazak u Pariz u ranijim po podnevnim satima. Posle 14, 00h Smeštaj u hotel u predgrađu Pariza. (Vil Žif sa spoljne strane Periferika, kružnog autoputa oko gradskog jezgra). Slobodno za odmor. Fakultativa: U večernjim satima odlazak metroom do Monmartra: Bazilika Sakr ker, trgovi Blanš i Tertr (atelje na otvorenom)... Povratak metroom u hotel. Noćenje.
 
5. dan Pariz (Razgledanje grada, krstarenje Senom)
Doručak. Panoramsko razgledanje Pariza autobusom u pratnji lokalnog vodiča: Veliki bulevari, Site sa Bogorodičinom crkvom i Konsijeržerijem, Latinski kvart, Luksemburški park, Ajfelova kula, Marsova polja, most Aleksandar III, Konkord, Trijumfalna kapija... Slobodno po podne. Noćenje. Fakultativa: Jednosatno krstarenje Senom.
 
6. dan Pariz (Versaj) - Nova godina na Trgu
Doručak. Slobodan dan. *Doček Nove godine na otvorenom. Noćenje. Fakultativa: Obilazak Versaja sa lokalnim vodičem - Palata, vrtovi...
 
7. dan Pariz (Diznilend) - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Dan predviđen za individualna razgledanja Pariza. U kasnim večernjim satima polazak za Beograd (oko 22, 00 h). Direktna, noćna vožnja kroz Francusku, Nemačku, Austriju, Mađarsku i Srbiju. Usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnom prelazu. *Fakultativa: odlazak autobusom u celodnevni obilazak Diznilenda.
 
8. dan Beograd - Niš
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Nastavak puta za Niš. Dolazak u jutarnjim časovima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 8 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
26.12. 02.01. 8 dana 318 € Polazak Niš i Novi Sad; redovna cena
26.12. 02.01. 8 dana 296 € Polazak Niš i Novi Sad; rane rezervacije
26.12. 02.01. 8 dana 303 € Polazak iz Beograda; redovna cena
26.12. 02.01. 8 dana 282 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
27.04. 04.05. 8 dana 306 € Polazak Niš i Novi Sad; redovna cena
27.04. 04.05. 8 dana 285 € Polazak Niš i Novi Sad; rane rezervacije
27.04. 04.05. 8 dana 291 € Polazak iz Beograda; redovna cena
27.04. 04.05. 8 dana 271 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija
20.08. 27.08. 8 dana 281 € Polazak Niš i Novi Sad; redovna cena
20.08. 27.08. 8 dana 261 € Polazak Niš i Novi Sad; rane rezervacije
20.08. 27.08. 8 dana 266 € Polazak iz Beograda; redovna cena
20.08. 27.08. 8 dana 247 € Polazak iz Beograda; rana rezervacija

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine

 
 
Pariz & Versaj, Diznilend
8 dana, autobusom, 45 osoba minimum

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

Termini:
26.12.-02.01.
27.04.-04.05.
20.08.-27.08.
Cena za doček obuhvata:
- prevoz turističkim visokopodnim solo ili spratnim autobusom (A/C, audio, video...) na navedenim relacijama,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni) na bazi noćenja sa doručkom u hotelima sa 3* i 2* u okolini Verone i u na periferiji Pariza, ishrana kontinentalni doručak na bazi usluživanja u okolini Verone i samousluživanja u Parizu,
- lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje Pariza,
- ostala razgledanja prema programu,
- licenciranogi pratioca grupe,
- troškove organizacije.
 
Cena za docek ne obuhvata:
- polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
- boravišnu taksu za boravak u hotelu u okolini Verone, u iznsu od 1,00 eur po osobi, plaćanje u gotovom na recepciji hotela!
- doplatu za jednokrevetnu sobu,
- fakultativne sadržaje programa.
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji
- doplata za jednokrevetnu sobu: 120 eur po osobi, za boravak u oba hotela, rezervacija i uplata pre polaska na put!
 
Cene prevoza i fakultativnih izleta po osobi (minimum za realizaciju izleta je 25 putnika):
- obilazak Versaja (cena 30 eur, min. 25 osoba), cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča, ulaznice i prevoz autobusom, prijave i uplate moguće isključivo u agenciji uz prijavu za aranžman!
- krstarenje Senom 15 eur,
- celodnenvi izled do Diznilenda (cena 55 eur, min. 25 osoba) cena onuhvata: prevoz autobusom i ulaznice.
 
Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 
Opis i lokacija hotela za Novu godinu:
Hotel tipa Rizzi 3*- www.hotelrizzi.com Bussolengo, udaljeni od Verone do 35 km. Sve sobe su sa TWC, TV, telefonom i standardnom opremom soba hotela navedene kategorije prema lokalnim propisima. Hoteli raspolažu barom, restoranom za doručak...
Hotel tipa „Ibis Budget“- 2* Porte Montmartre (www.accordhotels.com/fr/hotel-2597-ibis-budget-porte-de-montmartre-ex-etap-hotel/index.shtml). Nalazi se u severnom delu Pariza, 4 km od “Stade de France”, 10-ak min od Sacré-Coeura i Montmartrea i 10-ak min hoda od metro stanice Porte de Clignancourt linija 4. Hotel je kompletno renoviran i raspolaže restoranom za doručak, recepcijom... Sobe su dvokevetne sa francuskim ili odvojenim ležajevima i trokrevetne sa francuskim ležajem i trećim ležajem postavljenim popreko iznad, svaka soba sa TWC kabinom, bežičnim WIFI...
 
Način plaćanja:
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).
 
Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni
 
Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.
 
Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax free).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja ima zaključen ugovor o gаrаnciji putovаnjа (na iznos od 200.000€) zа slučаj insolventnosti: polisa osiguranja br. 226610, od 1.6.2015., osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje” iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina, br 10L.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava Osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Niš” doo, licenca OTP br. 400/10.
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Rezervacija za Pariz Nova Godina - Nova Hit Ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12387

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


492