Dubai 8 dana Nova godina - Avion - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Dubai 8 dana Nova godina  first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 1390 do 1390 €

KONTAKT: 011/344-22-18

Nova godina Beograd - Dubai

Doček Nove u prelepom biseru emirata!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan Beograd-Dubai

 

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera KonTikija u 09:45 časova. Poletanje za Dubai u 12:45 časova (Let FZ742). Let traje oko 5 sati i 10 minuta. Sletanje u Dubai u 20:50 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

 

2. do 7.dan Dubai - Nova godina u luksuznom restoranu i Repriza Dočeka Nove godine

 

Doručak. Slobodni dani za odmor, individualna razgledanja i kupovinu. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta za Abu Dabi, safari u pustinji, razgledanje Dubaija, posetu hotelu Burdž al-Arab 7* (obavezna svečana garderoba) sa ručkom ili večerom u zavisnosti od trenutne raspoloživosti, krstarenje brodom uz večeru. Noćenje.

 

8.dan Dubai-Beograd

 

Rano ujutru transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 09:00 časova-lokalno vreme (Let FZ741). Let traje oko 5 sati i 35 minuta. Sletanje na aerodrom u Beogradu u 12:00 časova.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova Godina Dubai

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 8 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

 polazak   povratak  trajanje cena napomena
29.12. 05.01. 8 dana 1390 € Pullman Jumeirah Lake Towers Hotel 5*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine Dubai

 
Dubai Nova godina 29.12. superior

Nova godina u Dubaiju Hoteli
 
8 dana (7 noćenja) - avionom
Polazak: 29. decembar
U cenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu iz tabele na bazi noćenja sa doručkom, transferi, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja za docek nije uračunato: Avio-takse 40 evra (u trenutku pravljenja programa; podložna promeni), fakultativni izleti, troškovi pribavljanja vize za Dubai 85 evra, usluga viziranja 10 evra, boravišne takse koje se plaćaju na recepciji (po sobi, po noći u iznosu od 10 do 20 dirhama u zavisnosti od kategorizacije hotela), međunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

Opšte i korisne informacije Nova godina:
Lokalno vreme - plus dva (tri) sata u odnosu na vreme u Srbiji.
Valuta - novčana jedinica je dírham. Jedan dirham ima 100 fila. 1 USD = 3, 65 AED 1 EUR = 4, 7 AED. Novac možete promeniti u menjačnici hotela (lošiji kurs!) ili u nekoj od menjačnica u blizini hotela. Bilo bi preporučljivo da pri promeni novca zatražite i manje novčanice kako biste imali za taksi ili napojnice.
Klima - tople zime sa prosečnom temperaturom od 23° C i noćnom od 14° C u januaru, dok su leta izuzetno topla kada prosečne temperature dostižu i do 48° C a noćne i do 30° C već u julu. Većina dana tokom godine je sunčana. Karakterističnost ove klime jeste i vlažnost vazduha koja varira tokom godine i posebno je izražena tokom letnjih meseci. Tokom ovog perioda godine prosečne dnevne temperature su i preko 35º C.
Telefon - mreže Telekom Srbija, Telenor i VIP imaju roming. Telefonski kod za Emirate je +971. U prodavnici možete kupiti i hallo karticu za uličnu govornicu (oko 30 AED). U slučaju da ukucavate broj u Srbiji i Crnoj Gori, kod koji prethodi broju je +381.
Voda - dobija se desalinacijom ali preporučujemo konzumiranje flaširane vode koju možete kupiti u obližnjoj prodavnici ili hotelu.
Struja - 220 V. Sve uređaje koje ste poneli, uključujuci punjače za telefon, foto-aparate i kamere, možete bez problema koristiti. U slučaju da Vam je neophodan adapter potražite ga na recepciji hotela.
Internet - možete koristiti u većini hotelu (u nekima uz doplatu) ali i u brojnim internet kafeima u tržnim centrima. Neki hoteli, posebno niže kategorizacije nemaju mogućnost pristupa internetu.
Taxi - Dubai ima moderna taxi vozila. Start je 3 AED, a svaki pređeni km oko 2 AED. Izbegavati taxi vozila bez taksimetra. Dame ne bi trebale da sede na mestu suvozača sem ako taksista nije žena.
Radno vreme - većina šoping centara radi od 10-22 h. Petak je neradan dan za muslimanski svet mada je većina prodavnica otvorena, ako ne u prepodnevnim onda zasigurno u popodnevnim časovima. Sukovi rade dvokratno i to od 9-13h i od 16:30-21h, mada i tu nema pravila.
Oblačenje - UAE su muslimanska zemlja u kojoj se neka pravila oblačenja moraju poštovati. Dubai je prilično liberalan po pitanju navika stranaca mada svakako treba uzeti u obzir lokalni senzibilitet i poštovati tradiciju zemlje u kojoj se nalazimo, npr. oblačiti se smernije.
Napojnice - obično su već deo konačnog računa u većini restorana, ali je to opštepoznat arapski običaj i očekuje se na svakom drugom mestu, vozačima autobusa, u hotelu za raznošenje kofera ili neku drugu uslugu.
Ne izlaziti iz hotela bez: vode, naočara za sunce, kreme za sunčanje i kape!

Važne napomene za putovanje u periodu Doček Nove godine:
- Prilikom prijavljivanja obavezno priložiti kopiju pasoša na uvid.
- Za dobijanje viza za UAE, uz popunjenu aplikaciju, koja se može preuzeti na našem sajtu ili popuniti na našim prodajnim mestima potrebno je priložiti kopiju prve strane pasoša u boji i sliku veličine kao za pasoš takođe u boji, ili sve to skenirati i poslati na e-mail vize@kontiki.rs. Dokumentaciju dostaviti prilikom uplate akontacije. Rok za podnošenje dokumentacije je sedam radnih dana pre otpočinjanja putovanja. U slučaju neodobravanja vize od strane imigracionog odeljenja organizator putovanja ne može snositi odgovornost kao ni dodatne troškove (eventualne otkazne troškove nakon izdavanja avio karata ili penala u hotelu) koje bi u slučaju postojanja istih snosio putnik. Troškovi viziranja kao i cena vize su nepovratni.
- Gledanje filmova i ostala animacija naknadno se doplaćuju kabinskom osoblju. Kao i alkoholna pića.
- Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 2098-000.
- Pravila hotela uslovljavaju da se na recepciji ostavlja depozit u gotovini ili kreditnom karticom, koji se vraća prilikom odlaska iz hotela ukoliko niste koristili dodatne usluge. Preporučujemo upotrebu kreditnih kartica.
- Boravišna taksa u Dubaiju - TOURISM DIRHAM plaća se od 31.03.2014. u hotelu na licu mesta (prilikom check in-a ili prilikom check out-a) i iznosi: - hoteli 5* ili više 20 dirhama (20 DHS ≈ 4 EUR) po sobi po noći / hoteli 4*/4*lux 15 dirhama (15 DHS ≈ 3 EUR) po sobi po noći / - hoteli 3*/3*lux 10 dirhama (10 DHS ≈ 2 EUR) po sobi po noći U slučaju apartmana sa više soba taska se plaća za svaku sobu prema gore navedenim kriterijumima.
- Lokalna turistička agencija - organizator izleta, zadržava pravo promene redosleda izvođenja izleta (datuma i vremena polaska na izlet) kao isadržaja izleta koji može biti podložan izmenama ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (praznicima, radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, vremenskim prilikama i slično). Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta za Abu Dabi, safari u pustinji, razgledanje Dubaija, posetu hotelu Burdž al-Arab 7* (obavezna svečana garderoba) sa ručkom ili večerom u zavisnosti od trenutne raspoloživosti, krstarenje brodom uz večeru... Cene izleta su od 35 - 190 evra. Cene fakultativnih izleta važe za odredjeni broj prijavljenih, u koliko je broj putnika manji lokalna turistička agencija zadržava pravo da izlet otkaže ili se može organizovati ali po nešto višoj ceni.

Opšte napomene- Nova godina:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 10 putnika).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KT Travel doo.
- KT Travel doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom).
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 7767605, od 10.12.2014. god. osiguravajuće kompanije Generali osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda.

Napomena:
Pullman Jumeirah Lake Towers 5*

Hotel se nalazi 32 km jugozapadno od internacionalnog aerodroma Dubai. Centralno je lociran u dinamičnom području, samo 100 m od DAMAC metro stanice. Ima 4 internacionalna restorana i spa kutak na 34. spratu sa prekrasnim pogledom na grad i bazen. Hotel ima 354 klimatizovane sobe sa: besplatnim bežičnim internetom, sefom, LCD TV sa satelitskim programom, sefom, mini-barom, telefonom, peglom i servisom za pripremanje kafe i čaja.

Rezervacija za Dubai 8 dana Nova godina - Avion

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12349

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


511