Rio De Žaneiro Nova Godina - Nova godina, Doček Nove godine 2020

rio nova godina brazil slike karneval

Doček nove godine - Program


CENA:

od 2290 do 2290 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Gde za Novu?
 
Proslava Doček Nove godine na egzotičan način!
 
Program putovanja za Novu Godinu:
 
1. dan Beograd - Frankfurt - Rio De Žaneiro
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki Travela u 11.25 časova. Poletanje za Frankfurt u 13.25 časova (Let LH1407). Sletanje u 15.25. Nastavak putovanja za Rio de Žaneiro u 22:15 (Let LH500). Obrok u avionu.
 
2. dan Rio De Žaneiro
Sletanje u Rio de Žaneiro u 07.05 časova. Po mnogim kriterijumima, Rio je jedan od najlepših i najuzbudljivijih gradova na svetu. Polazak na poludnevni izlet koji će obuhvatiti obilazak crkve Kandelarija, Operu, Trg Karioka, crkvu Sv. Antonija i vožnju žičarom do Glave šećera, jednog od simbola grada. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
 
3. dan Rio De Žaneiro
Doručak. Polazak na poludnevni izlet koji će obuhvatii obilazak brda Korkovado sa čuvenom statuom Hrista Spasitelja i šume Tidžuka, kao i najlepšeg ukrasa Rija - plaže Kopakabana, Leblon, Ipanema i Botafogo. Povratak u hotel. Slobodno vreme za odmor, kupovinu ili individualna razgledanja. Noćenje.
 
4. dan  Rio De Žaneiro - Nova godina u hotelu
Doručak. Slobodan dan za odmor, kupovinu ili individualna razgledanja. Uveče fakultativni doček Nove godine na plazi Kopakabana zajedno sa stanovništvom najčuvenijeg grada na svetu. Noćenje.
 
5 i 6. dan Rio De Žaneiro
Doručak. Slobodan dan za odmor, kupovinu ili individualna razgledanja. Noćenje.
 
7. dan.  Rio De Žaneiro - Buzios
Doručak. Odlazak autobusom za Buzios, čuveno letovalište, udaljeno oko 190 km od Rija (oko tri sata vožnje). Dolazak. Smeštaj u hotelu. Slobodno posle podne. Noćenje.
 
8 i 9. dan Buzios
Doručak. Slobodan dan za odmor, kupanje i sunčanje ili obilazak ovog veoma lepog poluostrva. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (krstarenja brodom, katamaranom, vožnje helikopterom i dr.). Noćenje.
 
10. dan Buzios - Rio De Žaneiro - Frankfurt
Doručak. Transfer do aerodroma u Rio de Žaneiru. Poletanje za Frankfurt u 23.55 (Let LH501). Obrok u avionu.
 
11. dan  Frankfurt - Beograd.
Sletanje u Frankfurt u 14.20. Poletanje za Beograd u 21.50 (let LH 410). Sletanje u Beograd u 23.35 sati.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik za Doček Nove godine

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 11 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 07.01. 11 dana 2290 € Hotel 3*/4*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Nova godina

 
 
Rio i Buzios 28.12.

Nova godina u Rio De Žaneiru i odmor u Buziosu
Polazak: 28. decembar 
 
Napomena: rezervacija trokrevetnih soba vrši se na upit. Trokrevetne sobe ne preporučujemo za tri odrasle osobe jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini.

U cenu putovanja za Novu godinu je uračunato: prevoz avionom na navedenim relacijama, smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 3*/4* (lokalna kategorizacija), ishrana (doručak/kontinentalni ili švedski sto u zavisnosti od hotela), ulaznice, transferi prema programu, kao i troškovi organizovanja putovanja.
 
Napomena: Imena hotela, prema gore navedenoj kategorizaciji, biće poznata mesec dana pre putovanja, odnosno po formiranju grupe i izmirivanju obaveza prema stranom partneru.
 
U cenu putovanja za Novu godinu nije uračunato: avio-takse i administrativna taksa 512 evra (podložne su promenama), fakultativni izleti. Medjunarodno putno osiguranje, koje je obavezno, kao i osiguranje od otkaza, koje je preporučljivo. Takodje u cenu nije uračunato mesto za doček Nove godine u Hotelu ili Restoranu.
 
 

 

Važne napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Napuštanje soba je do 12.00 časova na dan izlaska iz hotela.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.
- KonTiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 
Načini plaćanja:
- gotovinski
- avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane EFG banke, moguće je plaćeni iznos podeliti na 3, 6, 9, 12 mesečnih rata (koje kupac aranžmana direktno ugovara sa bankom).
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
 
Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove: nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7767605, od 10.12.2014. god. osiguravajuće kompanije Generali osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda.
 
Napomena:
Valuta: Brazil - braz. real 1USD = 3, 07 BRL 1EUR = 3, 5 BRL
Klima: toplo sa temperaturama od 30 do 35◦C. Vrlo retki kratki tropski pljuskovi.

Rezervacija za Rio De Žaneiro Nova Godina

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


8946

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


408