Doček Srpske Nove 2025 godine

Brod Sirena Srpska Nova godina

Muzika: Bend Spomenari

Piće: Neograničena konzumacija

Hrana: Bogata večera

Cena za doček Nove Godine: 4500 rsd

Kontakt: 062 111 22 33

Klub Story Srpska Nova godina

Muzika: DJ Vuchina i Milos Galic AS Band

Piće: All Inclusive

Cena za doček Nove Godine: 20€

Kontakt: 062 111 22 33

Kafana Bajka Srpska Nova godina

Muzika: Zvezdana & Marko Rašović&nbs

Piće: Po utrošku  

Cena za doček Nove Godine: Ulaz slobodan  

Kontakt: 062 111 22 33

Nova godina sa sobom nam nosi mnoštvo nezaboravnih žurki koje ćemo pamtiti cele godine. Pozitivne vibracije u vazduhu, nasmejani ljudi, dobra muzika i puno vrelog plesa je ono što će obeležiti docek Nove godine. Sa svojim prijateljima imaćete prilike da igrate na stolovima, veselite se uz reke alkohola i odbrojavate u ponoć kada se kazaljke poklope.

 

Šta se sve proslavlja?

 

Svetska Nova godina nije jedino što se obeležava u našoj zemlji, već je ceo mesec posvećen različitim proslavama i žurkama na kojima je fokus na veselju i dobrom provodu. Već krajem decembra počinju pripreme za Novu godinu, a odmah nakon najluđe noći u godini sledi i njena repriza u sličnom maniru. Repriza Nove godine proslavlja se podjednako grandiozno, a oni koji imaju dovoljno energije da izađu i to veče, kunu se da je provod bolji nego za doček Nove godine.

 

Srpska Nova godina

 

Ipak, ni tu nije kraj! Nekoliko dana potom očekuje nas još jedna proslava, na kojoj se dočekuje srpska Nova godina. Po julijanskom kalendaru, pravoslavna Nova godina obeležava se 13. januara, a u našem narodu popularno je da se i ovo veče obeleži u ritmu dobre zabave. Docek srpske nove godine proslavlja se slično kao i regularna Nova godina, ali je često veći fokus na dobru zabavu, nego na toaletu, protokol ili organizaciju.

 

Ponude za srpsku Novu godinu

 

Kako je i ovo jedan od važnijih datuma u godini, izbor mesta za izlazak ne manjka ni kada je u pitanju srpska Nova godina. Pravoslavna Nova godina obeležava se u klubu , kafani ili restoranu, a svako od ovih mesta ima svoj poseban i originalan program. Neki od lokala imaju kompletne ponude za srpsku Novu godinu, koje podrazumevaju hranu i neograničene količine pića. Ali, ukoliko niste raspoloženi za all inclusive proslavu, postoji opcija da se odlučite za mesta koja nude samo besplatnu konzumaciju pića ili naplaćuju isključivo ulaz.

 

Ipak, srpska Nova godina nije sinonim za hedonizam i uživanje u hrani, već je više usmerena na dobar provod i druženje sa dragim ljudima. Stoga, najvažnije je da odaberete mesto na kom će muzika odgovarati vašem ukusu, ali i ukusu vaših prijatelja. Ni to ne treba da vas brine, jer ćete na sajtu Novagod pronaći sve ponude za srpsku Novu godinu sa poznatim bendovima ili pevačima. Takođe, za one modernije i urbanije ekipe, tu su mesta na kojima se proslavlja srpska Nova godina u ritmovima elektronske muzike i uz nastupe popularnih di-džejeva.

 

Gde za srpsku Novu godinu?

 

Naravno, program za pravoslavnu Novu godinu svakako je najbogatiji u Beogradu. Prestonica ima bezbroj mesta za izlazak i svako od njih će za doček srpske Nove godine napraviti slavlje o kom će se dugo pričati. Sa druge strane, tu su i manji gradovi, ali koji obećavaju podjednako dobar provod. Recimo, doček srpske Nove godine u Novom Sadu obeležava se na više lokacija, a na svakoj od njih ne fali zabave, pozitivne atmosfere, raspoloženih ljudi i dobrog druženja.

 

Srećna srpska Nova godina!!!!!