Dvorci Bavarske 6 dana bus Doček Nove - Extra ponuda! - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Dvorci Bavarske 6 dana bus Doček Nove

Doček nove godine - Program


CENA:

od 189 do 189 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine u neverovatnim dvorcima Bavarske!
 
Program putovanja Nova godina:
 
1. dan  Novi Sad – Beograd – Bregana (420 km)
Polazak iz Novog Sada u 16.00 sati ispred železničke stanice, kod lokomotive. Sastanak putnika na stanici Lasta, Železnička 2, u 17.30 sati. Polazak autobusa u 18.00 sati. Prelazak srpsko – hrvatske granice kod Batrovaca. Vožnja kroz Hrvatsku kraj Slavonskog Broda i Zagreba. Prelazak hrvatsko – slovenačke granice kod Bregane.
 
2. dan Bregana – Minhen – Minhenska palata Residenz (oko 520 km) - Nova godina 
Noćna vožnja kroz Sloveniju kraj Ljubljane i Jesenica. Nastavak vožnje kroz Austriju kraj Vilaha. Dolazak u jutarnjim satima u Minhen, treći po veličini grad u Nemačkoj posle Berlina i Hamburga, koji leži na reci Izar, na obroncima Alpa. Zlatno doba doživeo je sredinom 19. veka pod upravom preduzimljivih i obrazovanih vladara novostvorene bavarske kraljevine Ludviga I i njegovog sina Maksimilijana II, koji su bili na čelu države četiri decenije; u to vreme izgrađene su mnoge znamenite građevine, a Minhen je postao veliki centar nemačke kulture i umetnosti. Njegova danas najpoznatija manifestacija, čuveni Oktobarfest koji je nedavno obeležio 200 – godišnjicu, privlači svake godine – za samo dve nedelje – oko šest miliona posetilaca. Po dolasku, razgledanje grada autobusom i pešice: glavni trg Marienplac sa starom i novom gradskom većnicom u neogotskom stilu, gradski zvonik sa 43 zvona, Bogorodičina crkva (15. vek) sa dva tornja (99 m) u kojoj su sahranjivani vladari Bavarske, kraljevska palata, pivnica Hofbrauhaus, nova i stara Pinakoteka, Trg Odeon, Kraljev trg… Minhenska palata (Residenz) podignuta u 14. veku bila je palata bavarskih kraljeva od 1508. do 1918. godine. Ova najveća gradska palata u Nemačkoj sa čuvenom kraljevom riznicom nalazi se u centru grada i otvorena za sve zainteresovane koji žele uživati u bivšoj kraljevskoj kolekciji i ubraja se među najznačajnije muzeje enterijera u Evropi. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Individualni doček Nove godine. Mogućnost - Nova godina Restoran! Super provod! Noćenje.
 
3. dan Minhen – Augsburg – Minhen (oko 140 km) repriza doček Nove godine
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet autobusom “Augsburg”. Polazak za Augsburg bavarski grad slavne prošlosti, danas važan univerzitetski i privredni centar i sedište oblasti Švabije. Augsburg je najstariji nemački grad posle Trira i treći po veličini i značaju u Bavarskoj, posle Minhena i Nirnberga. Njegovo “zlatno doba” je bilo u 15. i 16. veku kada je važio za jedan od najbogatijih trgovačkih gradova u Evropi. Po dolasku, razledanje pešice znamenitosti u centru grada: katedrala, gradska većnica, zvonik Perlahturm, Merkurova, Avgustova i Herkulova fontana, četvrt Fugerai, sa najstarijim socijalnim stanovima u svetu izgrađenim u 16. veku za siromašne stanovnike Augsburga po ideji veletrgovca Jakoba Fugera. U još uvek dobro očuvanih 140 stanova, zakupci i danas plaćaju kiriju u vrednosti jednog rajnskog zlatnika (oko 0.90 evra). Slobodno vreme. Povratak u Minhen. Uveče, fakultativna večera u čuvenoj minhenskoj pivnici HB, jednoj od najvećih u Evropi uz pivo i bavarske specijalitete. Ovo je fenomenalna repriza Nove godine i slična se slavi kao srpska Nova godina.
 
4. dan Minhen – dvorac Linderhof – Oberamergau – dvorac Nojšvanštajn – Minhen (oko 270 km)
Doručak. Vožnja do dvorca Linderhof (oko 100 km) koji je okružen parkom sa terasama i paviljonima; njegove odaje ukrašene su u stilu rokokoa. To je jedini dvorac koji je završen za života kralja Ludviga II. Odlazak do obližnjeg živopisnog mesta Oberamergau, sa oslikanim fasadama kuća, poznatog po tradicionalnoj manifestaciji Hristovog stradanja na putu na Golgotu, koja se održava od 17. veka, uz učešće preko hiljadu meštana. Slobodno vreme. Nastavak putovanja (oko 45 km) do bajkovitog dvorca Nojšvanštajn koji je kralj Ludvig II podigao na litici iznad klisure u Bavarskim Alpima kod mesta Fusen, blizu granice sa Austrijom. Nojšvanštajn je poslužio Voltu Dizniju kao inspiracija za dobro poznati dvorac iz bajke u njegovim crtanim filmovima. Povratak u Minhen. Noćenje.
 
5. dan Minhen – dvorac Herenkimze – Salcburg – Bregana (oko 850 km)
Doručak. Polazak autobusom za gradić Prien na najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku, ukrcavanje na brod i vožnja “Bavarskim morem” (oko 20 minuta) do ostrvca na kome je dvorac Herenkimze. Poseta dvorcu, koji je izgradio bavarski kralj Ludvig II, u kombinaciji rokokoa i baroka sa mnogobrojnim ukrasima od zlata, srebra, skupog porcelana i mermera, po uzoru na Versaj. Dvorac nikada nije dovršen a kralj je u njemu boravio samo devet dana. Posle obilaska dvorca i muzeja Ludviga II, povratak brodom u Prien. Nastavak putovanja za Salcburg na reci Salcah, u blizini nemačko – austrijske granice. Taj prelepi barokni grad na obroncima Alpa nosi s pravom epitet „germanski Rim“; njegovo gradsko jezgro – deo svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO–a uredili su, znatnim delom, čuveni italijanski arhitekti Skamoci i Solari u drugoj polovini 16. veka. U različitim formama Salcburg čuva uspomenu na svog najslavnijeg sugrađanina Volfganga Amadeusa Mocarta (1756 – 1791), jednog od najmlađih genija i najplodnijih stvaralaca u istoriji muzike, koji je komponovao preko 600 dela. Obilazak pešice istorijskog centra: dvorac Mirabel, Mocartova rodna kuća, Stari trg, Mocartov trg, katedrala sv. Ruperta, manastir sv. Petra, biskupska rezidencija, crkva sv. Sebastijana, kuća u kojoj je stanovao Mocart, tvrđava Hoensalcburg… Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Austriju i Sloveniju, kraj Vilaha, Jesenica i Ljubljane. Prelazak slovenačko – hrvatske granice kod Bregane.
 
6. dan Bregana – Beograd – Novi Sad
Vožnja kroz Hrvatsku. Prelazak hrvatsko – srpske granice kod Batrovaca. Vožnja kroz Srbiju. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 6 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 04.01. 6 dana 189 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja doček Nove godine

 
Dvorci Bavarske, sa posetom Minhenu, Augsburgu i Salcburgu Minhen – palata Rezsidenz – dvorac Linderhof – dvorac Nojšvanštajn – Augsburg – dvorac Herenkimze – Salcburg
6 dana / 3 noćenja – autobusom

Novo!!! Transferi od i do Beograda, polasci iz više gradova Srbije!

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 04. januar 

Smeštaj:

 

- Hotel Ibis Styles Munchen Ost **+, Minhen, Kronstadter strasse10

 

- Hotel se nalazi 6 km od Marijen placa (centar grada) a u blizini sajma na liniji gradskog prevoza. Ima recepciju, aperitiv bar i restoran, wi – fi internet. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovih hotela, hotelima iste ili više kategorije.

 

Cena putovanja po osobi: 189 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 99 evra

 

U cenu putovanja je uračunato:

 

- prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom),

 

- tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije dve plus zvezdice u Minhenu,

 

- razgledanja prema programu,

 

- usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 

- fakultativni izleti i

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Fakultativni izleti i posete:

 

- Izlet “Dvorci Bavarske” (u dva dela ) sa posetom dvorcima Herenkimze Residenz, Linderhof i Nojšvanštajn, Herenkimze Cena paketa: 50 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, brodom na jezeru Himze, rezervacije, ulaznice i usluge lokalnog vodiča (Ukoliko se uzimaju pojedinačno cene dvoraca su: Reszidenz: 15 evra, Herenkimze 20 evra, Linderhof i Nojšvanštajn 40 evra).

 

- Poludnevni izlet “Augsburg” Cena: 20 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznica za obilazak četvrti Fugerai i usluge vodiča.

 

- Poseta pivnici HB u Minhenu: Cena 30 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom i večera.

 

- Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Nemačkoj, isključivo u evrima, u efektivi.

 

- Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta.

 

- U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:

 

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun organizatora putovanja, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3. Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Organizator putovanja ima potpisan ugovor..Polasci iz drugih gradova:

 

- Postoji mogućnost transfera kombijem ili minibusom uz doplatu na sledećim relacijama:

 

- Kruševac, Jagodina, Paraćin, Kragujevac, Čačak, Kraljevo, Niš: cena povratnog transfera: 20 eur,

 

- Šabac, Loznica: cena povratnog transfera: 15 eur.

 

- Minimum za realizaciju transfera je 10 putnika, rok za prijavu je najkasnije 10 dana pre polaska.

 

Važne napomene za putovanje “Dvorci Bavarske sa posetom Minhenu, Augsburgu i Salcburgu”:

 

- Potrebno je najmanje 45 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim, dok ne postoji mogućnost smeštanja u trokrevetnim sobama.

 

- Bregana je naveden u programu kao približna pozicija autobusa na kraju prvog i petog dana putovanja.

 

Opšte napomene za putovanja:

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja – polisu osiguranja broj 7768973 od 01.06.2015. osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – polisu osiguranja broj 7768974 od 01.06.2015. osiguravajuće kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. Obe polise važe do 01. juna 2016. godine

 

- OpšS uslovi putovanja organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

 

Napomena:

 

- U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja, licenca OTP 196/2010.

Rezervacija za Dvorci Bavarske 6 dana bus Doček Nove - Extra ponuda!

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12442

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


559