Beč 3 dana bus Nova godina - Super ponuda - - Nova godina, Doček Nove godine 2021

Beč 3 dana bus Nova godina first last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 39 do 49 €

First minute

KONTAKT: 011/344-22-18

Polazak Beograd Nova godina

Doček Nove godine u predivnom Beču!

Program putovanja Nova godina:

 

1.dan Beograd - Beč

 

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (prekoputa ulaza na buvlju pijacu) u 21.00h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 22.30h sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz pauze za odmor i po potrebi grupe.

 

2.dan Parndorf - Beč - Nova godina

 

Prepodnevni dolazak u tržni centar Parndorf, koji se nalazi u blizini Beča i koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, obuća, kozmetika...). Slobodno vreme predviđeno za kupovinu. Polazak za Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Univerzitet, Burg teatar, Zavetna crkva... Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Doček Nove Godine.

 

3.dan Beč - Beograd Nova godina - Repriza

 

U ranim jutarnjim časovima povratak za Srbiju. Vožnja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i regulisanja pasoških formalnosti. Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima.

 

Kraj programa.

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
1 po osobi 3 dana - usluga zavisi od... prevoz autobusom  

 

 

 polazak   povratak   trajanje   cena   napomena 
30.12. 01.01. 3 dana 49 € Cena za rezervacije posle 01.11.
30.12. 01.01. 3 dana 39 € First Minute za rezervacije do 01.11.

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja doček Nove godine

 
First Minute za rezervacije do 01.11. - 39€

Cena aranžmana posle 01.11. - 49€
Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker, klima, audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
- obilaske prema programu (Beč - panorama grada)
- troškove organizacije i vođstva puta
- usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- ulaznice i fakultativne izlete
- individualne troškove
- putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno (17-71g), 0, 5 € (0, 6 - 16, 99 g), 2 € (71-84g). Suma osiguranja 30.000€

Uslovi plaćanja i ostale napomene:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.

Uslovi plaćanja:
- 40% prilikom rezervacije, ostatak 20 dana pred put.
- platne, kreditne kartice: Visa, Maestro, Master, Dina. (broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
- čekovima građana na 3 mesečne rate datumirani svakog 15-og u mesecu
- putem administrativne zabrane na 3 mesečne rate
- započeti način plaćanja ne može se menjati

Ostale napomene:

Vize:

- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši prestali su da važe 31.12.2011. godine. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU
- Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.
- Organizator ne snosi odgovornost i nije dužan upoznati putnike državljane drugih država na uslove (vizne, carinske, zdravstvene i dr.) koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, već je obaveza stranog državljanina da se informiše kod nadležnog konzulata i da Putnik sam potrebne uslove i isprave obezbedi blagovremeno i uredno.

Napomene u vezi smeštaja:
- Zvanična potvrda hotela u kom će biti obezbeđen smeštaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak.U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici agencije
- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 

Rezervacija za Beč 3 dana bus Nova godina - Super ponuda -

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


13736

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


624