Zemlje Beneluksa Nova Godina - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Zemlje Beneluksa Nova Godina slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 189 do 219 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Doček Nove godine koji se pamti i prepričava!
 
Plan i program puta - Nova godina:
 
Dan 1 Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak)” u 18h. Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
 
Dan 2 Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima, gde pravimo desetočasovnu pauzu. Fakultativni obilazak grada: Starogradski Trg, sat Orloj, katedrala Svete Gospe od Tina, Jevrejska četvrt, Karlov most, Hradčani, Zlatna ulica. Slobodno vreme za šetnju, pivnice, šoping. Polazak za Luksemburg u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
 
Dan 3  Dolazak u Luksemburg, najbogatiju evropsku državu, u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak grada: Palata velikog vojvode, Notr Dam, Istorijski muzej grada, Spomenik sećanja (Gëlle Fra), Kazino Luksemburg, deo grada pored reke Petruss. Slobodno vreme za kafu i doručak. Nastavljamo put do Brisela. Dolazak u prestonicu Belgije u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Prestonica Belgije i Evrope, osnovana u X veku, ima jedan od najlepših ambijenata u Evropi. Dominira gotski stil i brojni spomenici kulture. Fakultativni obilazak grada: Katedrala, Grand Place, Manneken Pis (simbol grada), Muzej lepih umetnosti, Kraljevska palata (rezidencija monarha), nekadašnja Kongresna palata. Uveče fakultativni izlazak u neki od briselskih pabova. Noćenje.
 
Doručak. Fakultativni izlet u Roterdam, drugi po veličini grad Holandije. Grad je srušen do temelja u Drugom svetskom ratu i izgrađen potpuno novi, sa modernom arhitekrurom. Uz to Roterdam je najveća evropska luka, na ušću Rajne u Severno more. Obilazak grada: Erazmov most (Labud), Pomorki muzej, Šoping rov, moderna pijaca, Kuće kocke, Zgrada olovka, biblioteka. Slobodno vreme za šoping i uživanje u gradu. U povratku dolazimo u Antverpen, drugu po veličini luku u Evropi, živahan belgijski grad na reci Šeldi, magnet za šoping frikove, ali i za ljubitelje umetnosti i istorije. Onze-Lieve-Vrouwekatedraal, gotska katedrala, De Grote Markt – najpoznatiji trg u gradu, šoping ulica De Meir, utvrđenje iz XIII veka Het Steen. Jedemo čuvene “šačice Antverpena” – kolače koji su simbol grada i spremamo se za najluđu noć. Povratak u Brisel. Za doček u Briselu, možete izabrati prelepi trg Grand Place, jedan od najvećih trgova "starog kontinenta" kao i mnogobrojne barove i klubove. Docek Nove godine u klubovima ili na Trgu. Srećna nova godina! Noćenje.
 
Dan 5 - Nova godina - Repriza. Doručak. Fakultativni izlet u Briž. Uživanje u pivu i čokoladi. Bazilika Heilig-Bloedbasiliek iz XII veka, kapela Sv. Vasilija, trg Burg – administrativno srce grada i mesto na kome je Briž nastao, Groeninge muzej, Muzej čokolade, barovi, pabovi. U povratku dolazimo u Gent, grad u istočnoj Flandriji. Gent je industrijski centar zemlje koji sa Briselom i Antverpenom čini “zlatni trougao”. Istorijski centar grada nalazi se pod zaštitom UNESCO-a. Obilazimo katedralu, Belfort toranj, crkvu Svetog Nikole, Grofov zamak - Gravensteen. Slobodno vreme možete provesti u ulici Overpoortstraat u kojoj se turista mešaju sa studentima i gde ima puno barova i kafića. Povratak u Brisel. Noćenje.
 
Dan 6 Pakovanje stvari i napuštanje soba. Stvari ostavljamo u bus, a mi imamo slobodan dan za šetnju, obilaske muzeja, čuvenog Atomijuma, degustaciju piva i čokolade, kupovanje suvenira. Polazak za Salcburg u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Nemačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
 
Dan 7 Dolazak u Salcburg u prepodnevnim časovima, gde pravimo desetočasovnu pauzu. Fakultativni obilazak grada: Mirabel palata, Mocartova rezidencija, hotel Zaher sa čuvenom austrijskom tortom, Mocartova rodna kuća, šoping ulica Getrajdegase, katedrala, Sfera – delo moderne umetnosti, manastir Svetog Petra, tvrđava na brdu – Hohensalcburg. Slobodno vreme za šoping (preporuka Europark, Ikea), Red Bull hangare, degustaciju mocart kuglica. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.
 
Dan 8  Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
 
Srećan vam Doček Nove godine!

Informacije i rezervacije

 

Cene Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 8 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 04.01. 8 dana 219 € Cena nakon 10.10.
28.12. 04.01. 8 dana 199 € Nakon prvih 30 prijava, važeća cena do 10.10.
28.12. 04.01. 8 dana 189 € Specijalna cena za prvih 30 prijava

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

3 po osobi 8 dana soba noćenje sa doručkom prevoz autobusom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
28.12. 04.01. 8 dana 219 € Cena nakon 10.10.
28.12. 04.01. 8 dana 199 € Nakon prvih 30 prijava, važeća cena do 10.10.
28.12. 04.01. 8 dana 189 € Specijalna cena za prvih 30 prijava

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine Beograd polazak

 
 
Zemlje Beneluksa: Brisel, Luksemburg, Roterdam, Briž

Polazak: 28.12.
Povratak: 04.01.
Opisi smeštajnih objekata:
- Hotel Ibis Brussels Airport se nalazi u blizini aerodroma u Briselu. Hotel ima besplatan wi-fi. Sobe su dvekrevetne i trokrevetne, modern opremljene po Accor standardima sa kupatilom u svakoj sobi. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
 
Aranžman obuhvata:
- kompletnu organizaciju i vođenje puta,
- 3 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu Ibis Budget Brussels Airport u 1/2 i 1/3 sobama,
- prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio video oprema) na navedenim relacijama.
 
Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do 23.12),
- fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
- individualne troškove u smeštaju i za vreme putovanja.
 
Cena i uslovi plaćanja:
- Specijalna cena za prvih 30 prijava – 189 eur!
- Nakon prvih 30 prijava, važeća cena do 10.10. iznosi 199 eur
- Nakon ovog datuma cena se povećava za 20 eur.
- Prilikom prijave plaća se avans od 50 eur u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke. Druga rata se plaća u dinarskoj protivvrednosti najkasnije do 28.11.
 
Opcije plaćanja:
- gotovinsko plaćanje,
- plaćanje čekovima,
- plaćanje preko računa,
- plaćanje platnim karticama.
 
Napomene:
Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i opštim uslovima putovanja Jungle Travel-a.
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
- Za ovaj aranžman primenjuju se opšti uslovi putovanja usklađeni sa YUTA standardom.
 
Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 
Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 
Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.
 

Rezervacija za Zemlje Beneluksa Nova Godina

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


6753

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


375