Helsinki 8 dana avion doček Nove godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Helsinki 8 dana avion doček Nove godine slike

Doček nove godine - Program


CENA:

od 1290 do 1290 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
Nova godina na kojoj će i vaša deca znati da ste bili!
 
Nova godina Beograd - Program putovanja:
 
1. dan Beograd -Minhen - Helsinki - Rovaniemi
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 04.10 časova. Poletanje aviona za Minhen(let LH 1725) u 06.10 časova. Sletanje na minhenski aerodrom u u 07.50 časova. Nastavak putovanja za Helsinki (let LH 2462) u 08.45 časova. Sletanje na aerodrom u Helsinkiju u 12.15 časova. Nastavak putovanja za Rovaniemi u 16.20 sati (let AY 429). Sletanje na aerodrom u Rovaniemiju u 17.40 sati. Transfer autobusom do hotela i smeštaj. Slobodno vreme i noćenje..
 
2. dan Rovaniemi (selo Deda Mraza)
Doručak. Vožnja autobusom do bajkovitog sela Deda Mraza koji rado posećuju i odrasli i deca. Niz različitih objekata uklopljen je u celinu a ono što se najčešće posećuje su kancelarija Deda Mraza, pošta gde se ostavljaju pisma sa željama, njegova radionica, snežni hotel, Božićna kuća, restorani i kafei. Deca se najviše raduju susretu sa Deda Mrazom i i ličnim upoznavanjem sa njim i odlasku do pošte jer tamo mogu da napišu i ostave pismo sa željama i da dobiju pečat pošte polazne stanice Deda Mrazovog putovanja po svetu. Odlazak do linije polarnog kruga. U posebnoj kancelariji dobijaju se sertifikati o njegovom prelasku. Povratak u hotel. Slobodno vreme i noćenje.
 
3. dan Rovaniemi
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Svečana novogodišnja večera u hotelu. Goste će tokom večeri posetiti i Deda Mraz... Noćenje.
 
4. dan Rovaniemi
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta. Noćenje.
 
5. dan Rovaniemi
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta. Noćenje.
 
6. dan Rovaniemi
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost odlaska na neki od fakultativnih izleta. Noćenje.
 
7. dan Rovaniemi - Helsinki
Doručak. U 07.30 časova polazak na aerodrom. Poletanje aviona za Helsinki (let AY 422) u 09.20 časova. Sletanje u Helsinki u 10.35 časova. Polazak na panoramsko razgledanje. Prestonica Finske je izgradjena na poluostrvima i ostrvima Baltičkog mora. Ulice okružuju zalivi, mostovi i ostrvca i stalno se čuje šum dolazećih i odlazećih brobova. U centru grada je Senatorski trg koji predstavlja jedinstvenu neoklasičnu celinu.Njime dominira veličanstvena luteranska Katedrala i pored nje zgrade biblioteke i univerziteta. U centru trga je i spomenik ruskom imperatoru Aleksandru II. Rusko-vizantijska arhitektura je izražena kroz Uspenjsku katedralu, najveću pravoslavnu crkvu na severu Evrope. Kasniji umetnički pravci su prikazani kroz zdanje Muzeja savremene umetnosti „Kiasma“ i tvrdjavu „Sanomatalo“. Usput obilazak Opere, spomenika Janu Sibelijusu, Olimpijskog stadiona... Po završetku panoramskog razgledanja grada transfer do hotela. Smeštaj i noćenje.
 
8. dan (05. januar 2016)Helsinki - Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom, sobe se napuštaju do 12 sati. Poletanje aviona za Frankfurt (let LH 851) u 18.05 časova. Sletanje u 19.50 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 21.50 časova (let LH 1410). Sletanje na beogradski aerodrom u 23.35 časova.

Informacije i rezervacije

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 8 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
29.12. 05.01. 8 dana 1290 € first minute cena

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine

 


Finska - Laponija
Rovaniemi - Helsinki

8 dana / 7 noćenja - avionom

Polazak: 29. decembar 
Povratak: 05. januar


 

Popusti i doplate:

 

- Popust za prvo dete 2-13 godina - 290 €

 

- Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - 490 €

 

Hotel Sokos Presidentti 3* superior -Helsinki

     Hotel se nalazi u centru Helsinkija, svega 200 metara od Sibelijus akademije ili Kamppi šoping centra. U sklopu hotela je zatvoreni bazen, sauna, noćni klub, restoran i bar. Sve sobe poseduju: klima uredjaj, SAT TV (i programe koji se plaćaju), mini bar, peglu sa daskom za peglanje i fen.

 

Hotel Scandic Rovaniemi 4* - Rovaniemi

 

Hotel je smešten u samom srcu naselja, na uglu glavne pešaćke ulice. Izgradjen je ukombinaciji stakla i drveta, vrlo je prijatan za boravak i moderno je uredjen. U sklopu hotela je restoran, bar, teretana, sauna i džakuzi. Sve sobe poseduju: sat tv, telefon, mini bar i veliko kupatilo. Doručak se servira po principu švedskog stola. Selo Deda mraza i polarni krug su udaljeni 8 kilomerata od centra grada.

 

U cenu putovanja je uračunato:

 

- prevoz avionom na relaciji

 

Beograd - Minhen - Helsinki - Rovaniemi - Helsinki- Frankfurt- Beograd

 

- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* i 4* na bazi noćenja sa doručkom

- svečana novogodišnja večera

 

- svi transferi u inostranstvu navedeni u programu

 

- panoramsko razgledanje Helsinkija i poseta Deda Mrazovom selu

 

- usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije

 

- troškovi organizacije i realizacije putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 

- aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (250 eur u trenutku objavljivanja programa,) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji

 

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

- usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

 

- fakultativni izleti

 

- individualni troškovi

 

- doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

 

Napomene:

 

Klima - Klima u Laponiji je arktička sa hladnim zimama. Zbog uticaja okolnih mora manje je ekstremna nego što se veruje. U Rovaniemiju je prosečna temperatura u decembru od -15 C stepeni do -5 C u najtoplijim delovima dana, sa dosta snega. Tokom boravka je period polarne noći (od sredine novembra do početka januara) kada se sunce ne pojavljuje na horizontu, kada je nešto svetliji deo dana jedino od 11 - 13.30 časova ali kada postoji mogućnost da se doživi polarna svetlost - svetlenje noćnog neba (aurora borealis) koja se može videti tokom cele godine svake vedre i tamne noći.

 

Preporuka za oblačenje - Poneti isključivo zimsku garderobu, čizme postavljene krznom, rukavice, šalove, kape i debele jakne. Najbolja je obuća koja ne kliza na snegu.

 

Fakultativni izleti:

 

Zimski safari - Vožnja motornim sankama po živopisnim šumama prekrivenim snegom i zaledjenim rekama. Trajanje 2 sata. Cena: 99 €

 

Zimski safari i obilazak farme haskija - Vožnja motornim sankama i dvadesetominutna vožnja sankama sa haski (psećom) zapregom! Nekada je to bila jedina mogućnost prevoza s kraja na kraj Laponije, a danas više od zadovoljstva. Budite romantični i i provozajte se po živopisnim šumama u društvu druželjubivih haskija, po zamrznutoj snežnoj stazi uz doživljaj koji se pamti... Trajanje 3 sata. Cena: 175 €

 

Park divlje prirode Ranua - Park divlje prirode Ranua udaljen je od Rovaniemija svega sat vožnje. To je arktički zoološki vrt, najseverniji na svetu, čiji je cilj i ideja da prikaže gostima skandinavske i arktičke životinje u svom prirodnom okruženju tokom cele godine. Park naseljava preko 200 vrsta divljih životinja kao što su: irvasi, beli medvedi, žderavci, vukovi, risovi i dr, a kaveze sa životinjama spaja drveni most dužine 2, 5 km. Uključen je i ručak. Trajanje 5 sati. Cena: 139 €

 

Safari sa irvasima - Odlazak na farmu irvasa i jedočasovna vožnja sankama koje vuku irvasi. Trajanje 2 - 2,5 sata. Cena: 125 €

 

- Minimum za realizaciju izleta je 10 putnika. Ukoliko ima 15 ili više prijavljenih putnika izlet se realizuje u pratnji vodiča agencije.

 

- Deca do 12 godina ostvaruju popust od 25% na cenu fakultativnog izleta i voze se u sankama koje vuku motorne sanke koje vozi lokalni vodič. Deca visine preko 140 cm mogu se voziti na motornim sankama ali tada plaćaju punu cenu.

 

- Jedne motorne sanke dele dve osobe koje se smenjuju u vožnji. Postoji mogućnost doplate za samostalnu vožnju na motornim sankama. Vozači moraju biti stariji od 18 godina i imati važeću medjunarodnu vozačku dozvolu.

 

- Prijava za izlete je u agenciji najkasniji 40 dana pre putovanja.

 

Uslovi i način plaćanja:

 

- Cene putovanja su iskazane u evrima.

 

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

 

- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.

 

- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).

 

- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 35 dana pre polaska na putovanje.

 

Garantovane cene:

 

Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

Beskamatni krediti:

 

- Čekovima građana na 3 rate bez kamate

 

- Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

 

- Master i Dina kreditnom karticom UniCredit banke na 3, 6 ili 12 rata

 

- Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

 

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:

 

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje Optimum na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

 

Važne napomene za putovanje:

 

- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 35 dana pre polaska na put ili do popune mesta.

 

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju putovanja.

 

- Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama - uz blagovremeni upit i doplatu.

 

- Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati

 

- Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji

 

- Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, nije potrebna viza za Finsku.. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.

 

- Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu Uniqa osiguranja. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Opšte napomene:

 

- U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.

 

- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).

 

- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.

 

- U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.

 

- Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa

 

- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.

 

- Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Rezervacija za Helsinki 8 dana avion doček Nove godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12442

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


1064