Barselona 5 dana avion doček Nove godine HIT ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

 Barselona 5 dana avion doček Nove godine Last minute

Doček nove godine - Program


CENA:

od 445 do 445 €

KONTAKT: 011/344-22-18

 
 
Program putovanja - Nova godina:
 
1. dan Beograd - Minhen - Barselona
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera broj 702 u 11.15 sati. Let za Minhen u 13.15 sati (let LH 1723). Dolazak u Minhen u 14.50 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 15.40 sati (let LH 1814). Dolazak u Barselonu u 17.40 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Slobodno poslepodne. Noćenje.
 
2. dan Barselona - Nova godina
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Uveče, individualni doček Nove godine. Noćenje.
 
3. dan Barselona - Repriza doček Nove godine
Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera , nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.
 
4. dan Barselona - Đirona - Figeras - Barselona
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.
 
5. dan Barselona - Frankfurt - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom pored Barselone. Let za Frankfurt u 18.50 sati (LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.05 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 21.55 sati (LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.45 sati.
 
Srećna Nova godina.

Informacije i rezervacije

 

Cenovnik Nova Godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 5 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 03.01. 5 dana 445 €  

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

Opis / Detalji putovanja Doček Nove godine

 
Barselona
Izleti i posete: - Đirona i Figeras, - Tri parka

5 dana (4 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) - avionom
Polazak: 30. decembar 

Cena putovanja po osobi: 445 evra

 

Doplata za jednokrevetnu sobu je 180 evra.

 

U cenu putovanja je uključeno: prevoz avionom na relaciji

Beograd

-

Minhen

-

Barselona

-Frankfurt-

Beograd

(prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, transferi na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom u Barseloni prema programu; poludnevno panoramsko razgledanje grada, troškovi vodiča i organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uključeno: aerodromske takse (oko 190 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama agencije ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 0.75 evra po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

 

Smeštaj


- Hotel Evenia Rocafort***

Barselona

, Carrer de Rocafort, 23-25, 08015

Barcelona

,

Hotel se nalazi na udaljenosti od oko kilometar od Španskog Trga a od pešačke zone Ramble oko 2 kilometra. Od aerodroma je udaljen 13 kilometra. Hotel ima 51 sobu. Sve sobe imaju klima uređaj, TV sa satelitskim programima, sef, mini-frižider, WI FI internet konekciju, telefon. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

- Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 

Fakultativni izleti

 

- Celodnevni izlet Đirona i Figeras. Cena: 75 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.

 

- Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu Pueblo Espanjol. Cena: 60 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu.

 

- Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.

 

Važne napomene za putovanje

Barselona

- Potrebno je najmanje 20 putnika za realizaciju ovog putovanja.

 

- Uz blagovremeni upit u poslovnicama agencije, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama u kojima je treći ležaj pomoćni.

 

Uslovi i način plaćanja Nova godina

 

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 

- Plaćanje može biti:

 

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).


2. Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40% , a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).


3) Platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese i Komercijalne banke) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate.


4) Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

 

● Agencija preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama agencije moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 35.000 evra. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

 

Opšte napomene za putovanja:

 

- Agencija zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

 

- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

 

- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije.

 

- Opšti uslovi putovanja agencije su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Rezervacija za Barselona 5 dana avion doček Nove godine HIT ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12195

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


474