Atina 4 dana avion doček Nove - HIt ponuda - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Atina 4 dana avion doček Nove

Doček nove godine - Program


CENA:

od 269 do 399 €

Hit ponuda

KONTAKT: 011/344-22-18

Polazak Beograd Nova godina

Doček Nove godine u prestonici Grčke! 

Program putovanja Nova godina:

 

1. dan Beograd - Atina

 

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija u 11, 00 sati. Poletanje za Atinu u 13, 05 sati (let JU 512). Dolazak u 15, 40 sati. Transfer do izabranog hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2. dan Atina - Nova godina

 

Doručak. Polazak na panoramsko razgledanje jednog od najznačajnijih gradova sveta. Atina je bila priznati centar kulture i umetnosti još u vreme kada većina evropskih prestonica nije ni postojala. Hram Zevsa Olimpskog, Panatenajski stadion - mesto održavanja prvih savremenih Olimpijskih igara 1896. godine, Kraljevska bašta, crkva Svetog Pavla, Parlament, Numizmatički muzej Šlimana, glavni gradski trgovi Omonija i Sintagma, tri neoklasične zgrade: Akademija, Univerzitet i Nacionalna biblioteka, samo su deo lepota današnje Atine. Razgledanje se završava posetom bisera Atine - drevnog Akropolja sa velelepnim hramovima: boginje Nike, Partenonom i Erehteonom. Povratak u hotel. Slobodno vreme.Uveče individualan doček Nove Godine. Mogućnost - Restoran Nova Godina!  Noćenje. Srećna Nova godina!

 

3. dan Atina - Sunion - Atina- Repriza Nove godine

 

Doručak. U 11.00h mogućnost fakultativnog odlaska na poludnevno panoramsko razgledanje Pireja - najveće luke Grčke, zapadne obale Atičkog poluostrva sa brojnim poznatim letovalištima i najjužnije tačke Balkanskog poluostrva - rta Sunion, na kom se uzdižu veličanstveni ostaci hrama posvećenog bogu mora Posejdonu (prvog januara lokalitet je zatvoren ali se iz neposredne blizine može uživati u lepom pogledu). Povratak u Atinu. Za one koji žele da osete šta ovaj grad nudi noću, preporučujemo fakultativnu posetu jednoj od taverni na boemskoj Plaki. Noćenje. (Cena izleta na Sunion 20 €).

 

4. dan Atina-Beograd

 

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Poletanje za Beograd u 15, 40 sati (let JU 513). Sletanje na beogradski aerodrom u 16, 20 sati

Informacije i rezervacije

 

 

Cene Hotel Nova godina

 

 

broj osoba cena br.dana smeštaj vrsta usluge prevoz  
2 po osobi 4 dana soba noćenje sa doručkom prevoz avionom  

 

 

polazak povratak trajanje cena napomena
30.12. 02.01. 4 dana 269 € Marina 3*
30.12. 02.01. 4 dana 329 € BW Museum 3*
30.12. 02.01. 4 dana 359 € Titania 4*
30.12. 02.01. 4 dana 399 € Royal Olympic 5*

 

* za smeštaj za više osoba ili sa decom, popuste, kao i varijacije u ceni za lux smeštaj, kontaktirajte oglašivača ponude
* proverite da li postoje dodatna plaćanja koja nisu iskazana u tabeli u tekstu ponude
* oglašivač je odgovoran za cene i termine koje se prikazuju u ponudi
* prikazane cene su informativnog karaktera, detaljne informacije potražite direktno kod oglašivača

 

 

Opis / Detalji putovanja doček Nove godine

Nova godina Atina

Atina - Pirej - Sunion

4 dana (3 noćenja) - avionom

Polazak: 30. decembar 
Povratak: 02. januar 
Cena aranžmana
Hotel Best Western Museum 3* - standard soba € 329
Popusti i doplate:
Prvo dete 2-12 godina - na upit
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 35

Hotel Marina 3* - standard soba € 269
Popusti i doplate:
Prvo dete 2-12 godina - na upit
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 60
Hotel Titania 4* - standard soba € 419
Popusti i doplate:
Prvo dete 2-12 godina - na upit
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 90

Hotel Royal Olympic 5* - standard soba € 399
Popusti i doplate:
Prvo dete 2-12 godina - na upit
Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) - doplata € 160

Best Western Museum 3*

Best Western Museum je vrlo komforan gradski hotel, smešten u centru Atine, neposredno pored Arheološkog nacionalnog muzeja, u blizini metro stanice na pešačkoj distanci od od svih većig znamenitosti grada i na oko 500 metara od pešačke trgovačke zone. U sklopu hotela je restoran, bar i konferencijska dvorana. Sve sobe poseduju klima uređaj, balkon, fen, sat elitsku tv, mini bar, telefon, sef i bežični internet. Doručak se servira po principu švedskog stola.

Marina 3*

Hotel Marina je smešten idealno, u centru Atine, u neposrednoj blizini jednog od dva glavna gradska trga - Ominia. Mnoge poznate znamenitosti su dostupne pešice. U blizini hotela su I stanice javnog gradskog prevoza kao I metroa. Sobe su modern opremljene I sve poseduju terasu, kupatilo sa fenom, klima uredjaj, mini frižider, internet (besplatan), sat tv I sef. U sklopu hotela je mali biznis centar I restoran u kom se dotučak servira po principu švedskog stola.

Hotel Royal Olympic 5*

U blizini živopisne četvrti Plaka, u srcu grada, preko puta hrama Zevsa Olimpijskog i u blizini Akropolja, nalazi se Royal Olympic. Gostima su na raspolaganju klimatizovane i zvučno izolovane sobe sa radiom i televizorima sa kablovskim i satelitskim kanalima i besplatnim wifi internetom.Tu je i bazen, biblioteka, suvenirnica i zlatarska radnja. Doručak i jela tradicionalne grčke kuhinje se služe po principu švedskog stola u restoranu Ioannias,koji je smešten na sedmi sprat hotela i ima pogled na Akropolj.

Hotel Titania 4*
 
Hotel se nalazi na najidealnijem mestu u gradu, u ulici koja spaja dva glavna atinska trga Ominiju i Sintagmu. U srcu je istorijskog i poslovnog centra. Do Akropolja je potrebno oko 20 minuta lagane šetnje.Veoma je elegantno uredjen sa velikim javnim prostorima. U sastavu hotela su dva restorana, dva bara, fitnes centar i poslovni centar sa četiri sale. Sobe su moderne i prostrane i sve poseduju: kupatilo sa fenom, klima uredjaj i centralno grejanje, sat tv, telefon i sef. Doručak se servira po principu bogatog švedskog stola.

U cenu putovanja za doček Nove godine je uračunato:
- prevoz avionom na relaciji Beograd - Atina - Beograd
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, 4* ili 5* na bazi noćenja sa doručkom
- svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
- panoramsko razgledanje Atine i poseta Akropolju (ulaznica uračunata u cenu)
- usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
- troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu putovanja za docek Nove godine nije uračunato:
- aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (108 eur u trenutku objavljivanja programa,) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
- individualni troškovi
- fakultativni izleti: prijava i uplata u nasim poslovnicama, najkasnije 15 dana pre počeka putovanja (minimum za realizaciju 15 osoba)
- doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

Način i uslovi plaćanja:
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Garantovane cene: Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

 

Rezervacija za Atina 4 dana avion doček Nove - HIt ponuda

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12195

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


492