Lisabon Doček Nove Godine - Nova godina, Doček Nove godine 2020

Lisabon Nova godina

Doček nove godine - Program


CENA:

 5 dana // 379€

KONTAKT: 011/344-22-18

  

1.dan BEOGRAD – MINHEN - LISABON

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa. Dolazak u Frankfurt i nastavak sa istog aerodroma za Lisabon kompanijom Lufthansa. Sletanje na aerodrom u Lisabonu (vreme leta ispod tabele). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan LISABON

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Istočna četvrt Park nacija, zvana Expo, sa šetalištem, žičarom i jednim od najvećih Okeanarijuma u svetu, odakle se pruža pogled na most Vasko da Gama koji je dugačak 17.5 km, Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi, zapadna četvrt Belem, odakle je krenuo Vasko da Gama na prvo putovanje do Indije, manastir Svetog Žeronima, remek-delo manuelinske gotike, kula Svetog Visentea, zvana Belenska kula i spomenik Velikim prekookeanskim otkrićima. Nakon obilaska slobodno vreme. Noćenje.

3.dan LISABON– OBIDOŠ – BATALJA - NAZARE – ALKOBASA- LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog odlaska do Obidoša, šarmantnog, srednjovekovnog gradića, opasanog zidinama koji se nalazi u pokrajini Leiria, na oko 80 km severno od Lisabona. Obidoš je bio tradicionalni venčani dar portugalskih kraljeva svojim kraljicama, zbog čega često nazivaju “The wedding city”. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Batalju. Po dolasku, poseta dominikanskom manastiru iz 14. veka, remek-delu manuelinske umetnosti, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Nazare, živopisno ribarsko mestašce na obali Atlantskog okeana. Odlazak do vidikovca-Sitio, odakle se pruža spektakularan pogled na okean. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Alkobasu, gradić koji je dobio ime po dve reke, Alkove i Basa. U središtu grada nalazi se istoimeni manastir, jedan od najvažnijih manastira u Portugalu. Osnovao ga je prvi portugalski kralj, Afonso Enrikeš u slavu pobede nad Mavarima. Obilazak crkve manastirskog kompleksa Alkobase. Slobodno vreme. Povratak u Lisabon. Individualni odlazak na doček Nove godine. Postoji veliki izbor mogućnosti za doček Nove godine u restoranima ili klubovima. Noćenje.

 

4.dan LISABON – SINTRA – KABO DA ROKA - KAŠKAIŠ – EŠTORIL – LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog odlaska do Sintre, koji je pod zaštitom je UNESCO-a od 1995. godine zbog prelepih zamkova i palata koji je krase. Po dolasku, obilazak Sintre: šetnja po centru Sintre…Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Kaškaiš. Usputno zadržavanje na najzapadnijoj tački kontinentalnog dela Evrope – Kabo da Roka. Dolazak u Kaškaiš, nekadašnje ribarsko selo koje je postalo slavno kada je krajem 19. veka postalo odmaralište kraljevske porodice. Danas je popularno letovalište. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Eštoril, u kome se nalazi jedan od najvećih evropskih kazina. Poznat je po brojnim luksuznim hotelima i igralištima za golf. Povratak u Lisabon. Noćenje.

5.dan LISABON – MINHEN – FRANKFURT - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Poletanje za Minhen kompanijom Lufthansa (vreme leta ispod tabele). Sletanje na aerodrom u Minhen i nastavak za Frankfurt sa istog aerodorma kompanijom Lufthansa. Sletanja na aerodorm u Frankfurtu i nastavak za Beograd sa istog aerodroma kompanijom Lufthansa. Dolazak u Beograd.

(Kraj usluga)

Informacije i rezervacije

 CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd –Minhen – Lisabon/ Lisabon - Minhen – Frankfurt - Beograd sa kompanijom Lufthansa
 • Smeštaj u hotelima prema tabeli na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1 /2+1 sobama
 • Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Lisabonu prema programu
 • Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge pratioca grupe
 • Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

 

CENA ARANŽMANA ZA NOVU GODINU NE UKLJUČUJE:

 • Avionske takse - oko 177 € na dan objavljivanja programa (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i podložne su promenama)
 • Fakultativne izlete
 • Međunarodno putno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
 • Individualne troškove putnika
 • Troškovi individualnog aranžmana za doček Nove godine.

Rezervacija za Lisabon Doček Nove Godine

Rezervišite svoju kartu na dočeku, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Pregled ponude

Broj impresija Broj impresija


12388

Broj opširnih pregleda Broj opširnih pregleda


694