Magazin

Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Nova 2020 godina na samo nekoliko meseci je od nas. Ovo vreme će proleteti veoma brzo, a to najbolje znaju organizatori provoda u prestonici. Zbog toga nisu časili časa, nego su već zakazali naluđu žurku, na kojoj će glavne zvezde biti popularni pevači.

 

Evo gde će nastupati popularni izvođači u Beogradu!

 

Aleksandra Prijović - hotel Holiday

 

Aleksandra Prijović, odnosno Živojinović, za docek 2020 nastupiće u hotelu Holiday Inn . Pevačica koja oduševljava svojim glasom sigurno će zapaliti ovu noć svojim velikim hitovima kao što su "Klizav pod", "Senke", "Totalna anestezija", "Neponovljivo", "Bogata sirotinja". Znajući kakav gals ima ova pevačica, sigurno je da će svi uživati!

 

Andreana Čekić - hotel Hilton

 

Jedna od najboljih pevačica današnjice, Andreana Čekić, nastupiće u hotelu Hilton. Njen fenomenaln glaa i neverovatna energija obezbeđuju žurku za pamćenje. Ova zvezd amlaše generacije poznata je po odličnom kafanskom štimungu, ali i onim modernim pesmama. Duet "Cipele" sa Emirom Đulovićem napravio je ogroman uspeh, kao i njeni hitovi "Kraljica u zlatu", "Zauvek ti pripadam", "Nevreme" i mnogi drugi.

 

Đani - restoran Stadion


"No Đani, no party" krilatica je koju propovedaju svi koji su bili na makar jednom nastupu ovog pevača. To bi trebalo da bude dovoljan razlog da rezervišete restoran Stadion za doček 2020. Kada zapeva Đani, provod je zagarantovan! Zbog toga je on i jedan od najpopularnijih pevača danas. Narodne pesme njegova su specijalnost, kao i njegovi hitovi "Sve mi tvoje nedostaje", "Ja slobodan, ona neverna", "Nema me", "Sam sam" i mnogi drugi.

 

Jana i Uroš Živković - Event centar Nera


Event centar Nera oslučio se za odličan muško-ženski duo. Veoma popularna pevačica Jan nastupiće uz mladog kolegu Uroša Živkovića, koji je pokazao svoj talenat kao takmičar Zvezda Granda . Jana će zapaliti ovu noć svojim hitovima "Lune lune", "Šta će ti pevačica", "Barabar". Uroš će podsetiti zašto je jedan od najboljih maldih pevača, koji ima i svoje pesme "Štikle", "Hiljadu puta".

 

Nemanja Staletović - Kafana Tarapana


Nemanja Staletović izbor je kafane Tarapana , koja je poznata po odličnim pevačima i noćnom provodu. U novu 2020 godinu posetioce će uvesti pevač iz Bora, koji je svoju karijeru izgradio u Beogradu. On je 2014. godine sa Šakom Polumetnom snimio pesmu "Bolje mi je", a već sledeće godine svoju pesmu "Kršim lomim".

 

Slađa Allegro - restoran Hollywood


Restoran Hollywood odabrao je upravo holivudski doček nove 2020 godine. Za nezaboravnu noć pobrinuće se jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima Slađa Allegro. Vrhunskih glasovnih sposobnosti jednako dobro peva pesme Jašara Ahmedovskog, kao i hitove ženskih zvezda, ali i svoje, kao što su "Jelen", "Bataljon", "Afrika" i druge.

 

Ana Bekuta - restoran Topčiderac


Ana Bekuta će obasjati restoran Topčiderac ove najluđe noći. O ovoj divi narodne muzike ne treba trošiti mnogo reči, jer njena karijera govori za nju. Svojom pojavom unosi vedrinu, a pesmama nas podseća zašto je volimo. Svi koji odaberu ovaj doček 2020 čuće pesme kao što su "Dobro jutro, lepi moj, "Veseljak", "Bekrija", "Imam jedan život", "Prosjak zore", "Zavoleh te"...

 

Katarina Grujić, Ljuba Perućica, Nenad Manojlović, Kristina Nina Jovanović - restoran Jezero by Azzaro


Na raspolaganju gostiju restorana Jezero biće tri sale - redovnua sala, Green sala i Black sala. Ovde će za doček nove 2020 godine pevati izvođači koi obećavaju vrhunski provod! Tu je Katarina Grujić, koja je poznata po hitovima novog zvuka, kao što je "Napad panike". Ljuba Perućica, simpatičan maldi pevač, sigurno će se predstaviti svojim hitom "Nikada od nje". Nenad Manojlović, vrhunski pevač koji stvara kafanski štimung, sigurno će sve goste obradovati nekom od pesama Šabana Šaulića, ali i svojim hitom "Ponos grada". Kristina Nina Jovanović se dokazala kao zvezda Granda, a sada ima i svoju pesmu "Živa igračka".

 

Ako nas budete redovno čitali, saznaćete i gde će nastupati ostale zvezde. Kada je docek Nove godine Beograd je neprikosnoven, a tako će sigurno biti i ovaj put.

Foto: Pixabay / pixel2013

Spremili smo za Vas: