Magazin

Doček Nove 2020. godine - klubovi u Beogradu

Doček Nove 2020. godine - klubovi u Beogradu

Svi koji vole provod u klubovima, znaju da je Beograd zaista prestonica. Evo šta vas očekuje za doček!

Klub Brankow

Brankow je deep house i disko DJ klub u Beogradu, a nalazi se u Crnogorskoj ulici i uklesan je u stubu mosta! Kada je u pitanju doček Nove godine klub Brankow će svoje posetioce obradovati nastupom dvojice di džejeva - DJ Fake Casual & DJ Byp_.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu klub Brankow ima veoma primamljivu ponudu od 20 evra. Treba znati da je reč o osnovnoj ceni. Zatim sledi i doplata. Kada je Nova godina klub Brankow u tu cenu uračunava ili flašu pića ili preium bocu ili šampanjac, uz karte.

Klub Gold

Gold je klub koji se nalazi u Cetinjskoj ulici, nadomak samog centra grada. Kada je u pitanju Nova godina klub Gold je pripremio doček za samo 29 evra. U cenu su uračunati određeni kokteli, kao i žestoka pića, pivo, vino i sokovi. Od hrane vas očekuju kanapei, koji se služe samo u separeima.

S tim u vezi, kada je u pitanju doček Nove godine klub Gold ima i doplatu za stolove, a uz neku idu i flaše određenih pića.

Kada je Nova godina u Beogradu klub Gold pravi dobre žurke, a ove će je napraviti Miloš Živković, koji je zvezde Granda, Ivana Milić i bend.

Klub Baraka

Klub Baraka ćete pronaći u Karađorđevoj ulici. Ona je noću klub, a danju restoran. Kada je u pitanju doček Nove godine klub Baraka se odlučio za bend Muzička mašina.

Ovde vas očekuju standardne cene pića i a la cart meni. Kada je u pitanju Nova godina klub Baraka nudi cene od 20 do 30 evra, u zavisnosti od pozicije stola. Cena uključuje rezervaciju sedećeg mesta.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu klub Baraka ima jednu od najpovoljnijih ponuda.

Klub Kabinet

Kabinet je klub koji se nalazi na Studentskom trgu. Ovde vas očekuje prava žurka! Kada je u pitanju doček Nove godine klub Kabinet se odlučio za ekipu koju čine: Dj Playa, Dj Kizami, Diana Tarakaj i Sloba Trivanović.

Očekuje vas neograničena konzumacija bezalkoholnih  i alkoholnih i pića tokom cele večeri i kanapei u separeima.

Kada je Nova godina klub Kabinet ima cenu od 33 evra. Međutim, rezervacije se posebno naplaćuju. Tako kada je u pitanu Nova godina u Beogradu klub Kabinet ima srednje skupe cene, jer su veliki separei najskuplji, sa cenom od 250 evra.

Klub Freestayler Winter Stage

Klub Freestayler Winter Stage nalazi se takođe u Karađorđevoj ulici. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Freestayler Winter Stage ima ponudu za pravu urbanu ekipu. Ovde će se slušati house, RnB, hip hop. Nastupiće rezident di džejevi Mirko i Meex.

Kada je u pitanju Nova godina Freestayler Winter Stage se odlučio za cenu za šank od 15 evra, dok je najskuplja cena paket separe Ultra Vip Sofa, koja košta 1.500 evra.

Klub Romansa

Klub Romansa je zapravo stiptiz klub! Kada je u pitanju  doček Nove godine u Beogradu klub Romansa svakako ima egzotičnu ponudu.

Ovde vas očekuje DJ, koji će vrteti najveće hitove. Podrazumevaju se house i RnB hitovi. Kada je u pitanju doček Nove godine klub Romansa ima cenu od 20 evra za barski sto i 30 evra za separe.

Ovaj klub nalazi se u Skadarskoj ulici. Kada je u pitanju Nova godina klub Romansa će sigurno na poseban način zapaliti atmosferu, uz deda mrazice!

Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine?

Svaku od ovih ponuda možete da rezervišete ako pozovte ili pišete 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Na svakom od linkova unutar teksta pronaći ćete još kontakt telefona, direktno za svaki klub!

Ako vas zanima drugačiji tip ponuda, proverite ih na našem tekstu:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Ukoliko vas zanima provod u drugom gradu pogledajte link Nova godina Novi Sad

Foto: Pixabay / mayenco

Spremili smo za Vas: