Magazin

Miami bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Glamur

 Miami bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Glamur

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Glamur , odnosno Glamoure, odlučio se za ponudu koja će privući sve one koji vole da komforno uđu u novu godinu. Reč je o dočeku Nove 2020. godine u lepom prostoru, sa odličnim bendom, ukusnom hranom i bogatim pićima. Prava preporuka za sve hedoniste!

Vremena je sve manje, a ponuda je mnogo, pa bi trebalo što pre da obezbedite svoja mesta, jer će uskoro svi će postati svesni da nas još samo nekoliko dana deli od 31. decembra, kada ostavljamo iza sebe 2019. godinu.
 
Evo šta nudi restoran iz Zemuna za novogodišnju noć u kome će pevati Miami bend!
 
Miami bend
 
Miami bend osnovan je 2008. godine. Čine ga pevačica Dara i pevač Nikola, kao i Nemanja i Nenad na klavijaturama, Bojan na bubnjevima, Luka na gitari, a ujedno je i prateći vokal.

U aprilu 2018. predstavili su svoj prvi spot za pesmu "Meni to malo je", čiji su autori Bojan Vasić i Jelena Trifunović.
 
Repertoar benda čini miks različitih muzičkih pravaca, koji se izvode na specifičan i originalan način. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao. Ona se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.
 
Svojim širokim repertoarom narodne, zabavne, i strane muzike zadovoljavaju sve ukuse. Idealan su izbor za venčanja, svadbe, rođendane i druge proslave. Svoj repertoar često izvode u najpoznatijim klubovima i kafanama Beograda, Novog Sada, Kotora, Budve, ali i u Cirihu i Lucernu, kao i u drugim gradovima Evrope.
 
Ova stalna i uigrana postavka može da se pohvali odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire. Pozitivna energija i drugarska atmosfera uvek je maksimalno prisutna. To je primetno na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu. Kada je u pitanju doček Nove godine Glamur sigurno igra baš na ovu kartu!
 
Restoran Glamur
 
Restoran Glamur smešten je u Zemunu, u ulici Glavna. Kao što i samo ime govori, ovo je glamurozan prostor za različite događaje. Savršeno je mesto za promocije, svadbe, seminare, rođendane, konferencije i slična dešavanja.
 
Prostor ima 1.100 metara kvadratnih i čine ga zatvoreni deo i romantična terasa. 
 
Kada je u pitanju Nova godina restoran Glamur pružiće vam baš ovakav, glaurozan ugođaj! 
 
 
Kako da rezervišete doček u restoranu Glamur?
 
 
Ukoliko ste zainteresovani da se za doček provedete u restoranu Glamur, moraćete  da izdvojite 55€ za crvenu zonu, banket sedenje, ali i 65 evra za zelenu zonu banket sedenje i 75 evra za plavu zonu, isto banket sedenje.
 
Za svakim stolom u plavoj zoni obezbeđena je flaša premium pića.
 
U cenu je uključena kompletna gala večera i neograničena konzumacija domaćih i stranih pića. Ekskluzivna pića će se prodavati po promotivnim cenama. 
 
Za meni je pripremljen srpski tanjir za predjelo, 300 grama po čoveku. Tu je i glavno jelo: punjene pileće grudi i rolovana svinjetina sa sosom, pekarski krompir i pecivo. Na kraju će s eslužiti i sitni kolači, miks mrsnih i posnih kolača.
 
Ako vas zanima i druga ponuda, proverite na:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Da biste došli do svojih karata, potrebno je da pozovete ili pišite na broj 062 780 100.
 
Želimo vam srećnu Novu godinu i nezaboravan provod!
 

Spremili smo za Vas: