Magazin

Doček Nove 2020 godine restorani Beograd

Doček Nove 2020 godine restorani Beograd

Ukoliko želite da provedete doček Nove godine  u restoranu, evo šta Vam nudi Beograd!

Restoran Gabbiano

Restoran Gabbiano je jahting klub, koji se nalazi na Novom Beogradu. Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Gabbiano ima primamljivu i drugačiju ponudu. Ovde sve posetioce očekuju švedski sto i neogradničeno piće.

Kada je u pitanju doček Nove godine Gabbiano ima cenu od 50 evra na galeriji i 55 evra u donjem delu sale.

Govoreći o muzici, kada je u pitanju Nova godina Gabbiano je angažovao Marinu Stefanović i Neo Fis Bend (bivši bend Stravinski).

Restoran Gabiano Exclusive

Restoran Gabbiano Exclusive nalazi se na Zemunskom keju. Kada je u pitanju doček Nove godine Gabiano Exclusive je rezervisao dobro poznati gradski bend Double Trouble, koji će izvoditi najbolje hitove narodne i zabavne domaće muzike.

Kada je u pitanju Nova godina Gabbiano Exclusive nudi cenu od 50 evra. Jedinstvena je i važi za sve goste, a sva mesta su svečana banket.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Gabbiano Exclusive nudi švedski sto. i neograničeno piće.

Restoran Zlatnik Hall

Restoran Zlatnik Hall nalazi se u sklopu Beogradskog Sajma , u Hali 4, na Bulevaru Vojvode Mišića 14. Kada je u pitanju Nova godina Zlatnik Hall ima u pinudi neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru.

Ovde će pevati Branislava Aleksić i Žarko Šinković uz Metropolis bend. Kada je u pitanju doček Nove godine Zlatnik Hall se odlučo za izvođače hitove pop i narodne muzike.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Zlatnik Hall ima cenu od 35 do 60 evra, koja zavisi od pozicije stola.

Restoran Milošev konak

Restoran Milošev konak smešten je u Topčiderskom parku. Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Milošev konak ima cenu od 40 i 50 evra. U nju je uračunata bogata večera i all inclusive paket pića, kao i sedeće mesto za banket svečanim stolom.

Kada je u pitanju doček Nove godine Milošev konak je angažovao grupu od šest vrhunskih muzičara - Baltic bend.

Kada je u pitanju Nova godina Milošev konak nudi i intimniju proslavu, za manji broj ljudi, u Miloševoj sobi.

Restoran Easy

Restoran Easy smešten je na Adi Ciganliji. Kada je u pitanju Nova godina Easy ima u ponudi svečanu večeru i neograničeno piće. Za muziku će biti zadužen Easy bend.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Easy ima cene od 35 do 50 evra, u zavisnosti od toga u kojoj zoni se nalazi sto.

Kada je u pitanju doček Nove godine Easy se može pohvaliti i pogledom na beogradsko more, dnosno Adu, što će svakako upotpuniti doživljaj.

Restoran Čukarički san

Restoran Čukarički san smešten je u ulici Beogradskog bataljona. Kada je u pitanju Nova godina Čukarički stan će ugostiti BG Mix bend. Po jedinstvenoj ceni od 28 evra nudi kompletnu večeru i neograničeno piće. Kada je u pitanju doček Nove godine Čukarički san je pripremio predjelo, toplo predjelo, glavno jelo, prilog, salate i desert.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Čukarički san će vam sigurno pružiti pravi ugođaj, s obzirom na pomenuti meni!

Restoran Panorama

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Panorama će na Vračaru angažovati Exclusive bend. Na sedmom spratu hotela Slavija očekuje vas u ponoć zdravica, ali i zanimljive nagrade!

Kada je u pitanju doček Nove godine Panorama je namenila cene od 50 i 60 evra (VIP). U cenu je uračunata neograničena konzumacija hrane i pića iz određenog asortimana.

Kada je u pitanju Nova Godina Panorama je pravi odabir za one koji uđivaju da gledaju vatromet!

Restoran Novi sport

Kada je u pitanju doček Nove godine Novi sport je za svoje posetioce obezbedio nastup benda Floyd. U ponudi je večera i domaće piće u neograničenim količinama. Ona podrazumeva predjelo i glavno jelo.

Kada je u pitanju Nova godina Novi sport proslavu organizuje na adresi u Vojvode Stepe. Ima cenu od 27 evra i ona je jedinstvena. Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Novi sport se po ovome izdvaja.

Restoran Gardoš

Kada je u pitanju doček Nove godine Gardoš nudi zabavu u Zemunu. Ovde vas očekuju Mistik bend i Nela Vuković, zvezda Granda.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Gardoš nudi spoj tradicije, umetničkog dizajna, prirode i modernog. Za provod ovde izdvojićete 50, 60 i 70 evra. Restoran je podeljen po zonama.

Kada je u pitanju Nova godina Gardoš je pripremio all-inclusive konzumaciju hrane i pića prema novogodišnjem meniju.

Restoran Casa Bianca

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Casa Bianca nudi provod kraj Dunava! Ovde će nastupiti Saša Katančić i Magic Bend.

Kada je u pitanju Nova godina Casa Bianca nudi cenu od 40 do 50 evra, a ona zavisi samo od pozicije na kojoj je sto. Svi stolovi su banket, u elegantnoj varijanti. Mesto možete da odaberete i lično u restoranu.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Casa Bianca će probati da se istakne novogodišnjom gala večerom.

Restoran Dva jelena

Restoran Dva jelena predstavnik je boemskog života Skadarlije. Kada je u pitanju Nova godina Dva jelena će ostati verna sebi i sve goste će zabavljati tamburaši.

Kada je u pitanju doček Nove godina u Beogradu Dva Jelena nude nešto višu cenu - od 12.000 dinara. Ona podrazumeva bogat meni i domaće piće .

Kada je u pitanju doček Nove godine Dva jelena su uvek sigurna destinacija!

Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u restoranu?

Karte za sve ponude koje smo predstavili u ovom tekstu možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Naravno, na svakom od linkova unutar teksta pronaći ćete još kontakt telefona, direktno za svaki restoran!

Ukoliko ste zainteresovani za druge ponude ponude, kako restoranske, tako i druge, proverite ih u našem tekstu:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Želimo vam srećnu Novu godinu i lep provod!

Foto: Pixabay / KlausHausmann

Spremili smo za Vas: